Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ההצעה משתלמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נכנסתי היום לאחת מהחברות המוכרות בארץ(לא משנה השם בשביל שלא יגידו שעושה פרסומת).

ונתנו לי הצעה כזאת: קיה ריו סאדן 1.4 ב 75,000 ש"ח דגם LX הרכב עם 0 ק"מ,

הקאצ שהיא ידנית(פחות מפריע לי) והרכב רשום עליהם יד 1, זאת אומרת אני יהיה יד 2.

עכשיו בשבילי זה מתאים כי אני מחפש רכב עד 75000 ולקנות רכב חדש מתאים לי

השאלה האם העסקה כדאית או לרדת מהעניין

או שיש עוד אופציות לרכב משפחתי בתקציב הזה

אשמח לקבל חוות דעת

ועוד שאלה האם צריך לעשות בדיקה לרכב כזה?

טל.

פורסם
שלום לכולם

נכנסתי היום לאחת מהחברות המוכרות בארץ(לא משנה השם בשביל שלא יגידו שעושה פרסומת).

ונתנו לי הצעה כזאת: קיה ריו סאדן 1.4 ב 75,000 ש"ח דגם LX הרכב עם 0 ק"מ,

הקאצ שהיא ידנית(פחות מפריע לי) והרכב רשום עליהם יד 1, זאת אומרת אני יהיה יד 2.

עכשיו בשבילי זה מתאים כי אני מחפש רכב עד 75000 ולקנות רכב חדש מתאים לי

השאלה האם העסקה כדאית או לרדת מהעניין

או שיש עוד אופציות לרכב משפחתי בתקציב הזה

אשמח לקבל חוות דעת

ועוד שאלה האם צריך לעשות בדיקה לרכב כזה?

טל.

זה מעל 15% הנחה מהמחיר של הרכב הנ"ל מהיבואן, כך שלי זו נשמעת הצעה די משתלמת. קח בחשבון שכשתרצה למכור את הרכב תצטרך להוריד במחיר, משום שתהיה יד-2 אחרי ליסינג. מהסיבה הזוף אם אתה לא הולך להחזיק ברכב לפחות 3-4 שנים, ההצעה הופכת פחות כדאית.

בנוסף, אני ממליץ לך לבדוק את תנאי האחריות על הרכב. ברכבים פרטיים קיה מעניקה 7 שנות אחריות (מתוכן 3 אחריות מלאה ועוד 4 על מנוע ומכלולים), אבל לגבי רכבים שנמכרו לחברות הליסינג יש לה לפעמים תנאים אחרים.

לגבי בדיקה - אתה לא צריך לעשות. אם מדובר ברכב 0 ק"מ הרי שהוא חדש בניילונים, ואף אחד לא נהג בו. כמו שלא תיקח רכב שאתה קונה מיבואן לבדיקה, כך גם אין טעם לקחת את הרכב הזה.

אגב, קיה ריו אינה רכב משפחתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...