Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לvik014. לפעמים יוצא לי להגיע לירושלים בגלל העבודה. באחת מהפעמים נשברתי משגרת הסנדוויצים \ חדר אוכל, והלכתי לאכול ברחמו. היתה בין המסעדות הכי מאכזבות שאכלתי בהן אי פעם. האוכל שהיה אמור להיות חם היה קר, החומוס היה סתמי ממש והאנשים גם לא היו יותר מדי נחמדים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מרחמו להתרחק, כבר 25 שנה שזה לא זה. אבל דווקא חומוס בירושלים? יש כל כך הרבה מסעדות, כולל עממיות, שמציעות תבשילים טובים יותר... בשוק, אם האגס 1 עדיין פתוחה, כדאי לטעום את החומוס האורגני שלהם, מעולה.

אם העיר העתיקה בתכנית אזי חומוס לינה אכן טוב מאד. ההוספיס האוסטרי הוא מקום שחביב מאד על הוריי, והשטרודל שלהם מקבל שירי הלל ושבח.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

החומוס באבו-גוש מצוין, האהוב עליי ביותר.

מצטרף גם להמלצה על איוו, מחכה לחזור לשם בהזדמנות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לגבי מסעדות:

2. IWO'S. "מסעדת" המבורגרים. פשוט מעולה.

גם אני מצטרפת להמלצה על איוו, אחד ההמבורגרים היותר טעימים שאכלתי בחיי (ואכלתי לא מעט :-D )

פורסם

יש את המסעדה הלבנונית באבו גוש- נמצאת בהתחלה תסתכל בצד שמאל תראה את המסעדה.. המסעדת חומוס הכי מומלצת שיש באבו גוש, טעימה מאוד עם מחירים נוחים ושירות מעולה!

JL Audio

פורסם

אבו גוש בשבת מפוצצת באנשים, כדאי לא לבוא לשם בשבת.

תנסה ללכת לחומוס אבו-עלי או עכראמווי בעיר העתיקה או למסעדת יאמי-יאמי בשייח ג'ראח (ליד המטה הארצי)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
איזה כיף שיש עוד מישהו שמודע לזה שמתקיים האירוע הזה!

אני אומנם לא ילד בן 4, אבל מתכנן ללכת לשם בכל מקרה :)

הייתי, מתאים בעיקר לגיל הרך :-(

גם ההופעות מתוזמרות לילדים "מוכנים?"

יש אזורים קצת צפופים לפעוטות, בעיקר בסמטאות העיר העתיקה.

בכלל, אני חושב שסיור לילי בעיר העתיקה וסביבותיה יכול להיות הרבה יותר מהנה בלי "פסטיבל" ברקע (הייתי בשניים לאחרונה).

בהחלט לא חסרות חומוסיות טובות באבו גוש. לחילופין, במרכז העיר תמצא כמה מסעדות ברחוב שלומציון. מסעדות בעיר העתיקה: גם סבבה!

• תוכן חדש...