Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיאטור פנימי לפיג'ו 307

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכב פ'גו 307 2002 1.6

ניגשתי למוסך לתקן בעיית נזילה ברדיאטור פנימי.

לפי בעל המוסך הערכה ראשונית לעבודה+חלקים 1200 ש"ח, אולם לאחר שראה את הרדיאטור החליט שמדובר ברדיאטור "דלוקס", ולכן מחיר החלק לבד הוא 1200. לטענתו ל 90% מהפיגו 307 מתאים הרדיאטור שעולה 700, אולם לשלי מתאים רדיאטור שעולה 1200.

כמו כן ניסה לשכנע אותי להחליף רצועת טיימינג שהוחלפה לפני 3 שנים, מפני שלטענתו צריך להחליף כל 3 שנים.

האם יש משהו חשוד בדברים שלו או שהדברים סבירים?

אם מישהו מבין אשמח לתשובה.

בתודה,

אליהו

פורסם

בנוגע לרדיאטור איני יודע. רצועת טיימינג אכן רצוי להחליף כל 3 שנים ללא תלות בק"מ (כולל מותחן ואולי משאבת מים)

פורסם

מה שאני עושה כאשר יש להחליף איזה חלק "מיוחד" ברכב שעולה הרבה כסף...

אני אומר למוסכניק שלי רגע, והולך רגלית למוסך של היבואן, ניגש למחסן חלפים, ועושה שם "בירור" כמה עולה החלק שהמוסכניק שלי טוען שצריך להחליף והאם זה החלק שאכן מתאים ושצריך.

באפשרותם לפי מס' הרישוי של הרכב שלך לבדוק בקטלוגים של היצרן ויגידו לך בדיוק איזה חלק מתאים, מה המק"ט שלו וכמה עולה.....

ככה תוכל לקבל אינדקציה באם אכן מדובר בחלק מיוחד שהרכב שלך צריך או שסתם מנסים להוציא ממך כסף.

• תוכן חדש...