Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצירת רשת ביתית - WINDOWS 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני מגיע לבדוק את זה ?

זה לא אמור להיות חשוב, לא אמור לשנות לך אם זה דרך IPv6 / IPv4 / NetBIOS

את זה עשית? Turn on Network Discovery?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בוקר.

"

את זה עשית? Turn on Network Discovery? "

מכיוון שאני הדיוט במחשבים באופן כללי, אשמח לקבל יותר פירוט איך עושים את הפעולה הזאת או בודקים אותה.

לגבי ראוטר, אחד מחובר דרך כבל רשת והשני דרך WIFI(הראוטר הוא ראוטר מצפין שדרוש עבור עבודה של אשתי לשרתים של חברות ביטוח, בעבר עם WINDOWS XP הייתה רשת ביתית ולא הייתה בעיה ולכן אני מניח שזה לא קשור לראוטר הזה).

פורסם
ומה לגבי הרשת? כולם מחוברים על אותו ראוטר?

כמו ששאלו, ללא אקסס פוינטים למיניהם.

זו לא צריכה להיות בעיה. ברשת הביתית שלי יש מודם, שני נתבים ושלושה סויצ'ים, כאשר חלק מהמחשבים מחוברים קוית וחלק אלחוטית, ואין שום בעיה להתקשר מכל נקודה לכל נקודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תוכל להעלות תילום מסך של שני המחשבים?

ולציין איזה מהם מחובר באלוחטי ואיזה בכבל?

לצורך העניין ,יש לי אחד בוירטואלי,הרשת זהה(מוגדר בבברידג')

וקיבלתי מיד אפשרות להצטרף לHOME GRUOP שכבר קיימת..

השאלה היחידה שקבילתי הייתה לבחור לאיזה רשת ברצוני להתחבר,בחרתי "רשת ביתית"..

New Bitmap Image (2).jpg

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אז זהו, שאצלי יש רק אופציה ליצור כפי שכבר רשמתי, לא להיצתרף לרשת קיימת.

התייאשתי, ניסיתי כמעט כל דבר שהוצע ומצאתי ברשת ועדיין זה לא עזר.

אם למישהו יש עדיין רעיון איך לפתור את הנושא, אשמח לשמוע.

פורסם
תתחיל מהבסיס, יש פינגים בין המחשבים? הם רואים האחד את השני?

יש פינגים? יש שיתוף על אחד מהם שאתה מצליח לגשת אליו מהמחשב השני? שניהם מקבלים כתובת מאותו Dhcp או שהכתובות סטטיות? באיזה סגמנט ה IP של המחשבים?

פורסם

במידה ולא קראת חלק מההודעות שלי, אני לא ממש מבין על מה אתה מדבר, זה כמו סינית בשבילי אם אין הסבר מדוייק על מה לוחצים ומה רושמים.

תודה על הניסיון בכל זאת.

פורסם
במידה ולא קראת חלק מההודעות שלי, אני לא ממש מבין על מה אתה מדבר, זה כמו סינית בשבילי אם אין הסבר מדוייק על מה לוחצים ומה רושמים.

תודה על הניסיון בכל זאת.

המידע והבדיקה שהחברים מבקשים, נבדק כך:

לחץ על מקש הוינדוס והאות R ביחד, יפתח לך חלון הרצה (RUN), רשום בו CMD ותקבל קונסול פקודות(מסך שחור שבו ניתן לרשום פקודות).

רשום שם:

IPCONFIG

הפקודה הזו תציג לך את הגדרות הרשת שלך, חפש תחת Ethernet Local Area Connection את השדה IPv4 Address.

תמונה לדוגמא:

windows8-desktop-ipconfig-result.jpg

רשום כאן את שתי הכתובות של שני המחשבים שלך.

כאשר יש לך את המידע הזה, תוכל לבצע בדיקת תקשורת בין האחד לשני ע"י פקודת ה - PING.

תבחר את אחד מהמחשבים, תפעיל שוב את קונסולת הפקודות (CMDחלון שחור) ורשום שם:

PING ואת הכתובת שמצאת מקודם, כמובן יש לרשום את הכתובת של המחשב השני (אם אני נמצא על מחשב A, אני יבצע את הפקודה לכתובת של מחשב B).

ועדכן מה הפלט שמתקבל על המסך.

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

• תוכן חדש...