Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פוסטר ענק של אלפא sz זגאטו "המפלצת" בצבע אדום (זה הפוסטר היחיד של אלפא שמכרו בחנויות, כל השאר היה של פרארי למבורגיני, קורבט וכו׳ ודי נדהמתי למצוא אותו) פוסטרים קטנים יותר של אלפא 164 מקטלוג של היבואן, וופוסטרים של אלפא 75 ואלפא 33 שניהם עם קיטים של ספוילרים מדהימים של חברת zender שלקחתי מחוברת של zender שאבא שלי הביא מגרמניה ועוד כמה פוסטרים שאולי ששכחתי. אני אבדוק אם יש לי צילומים אעלה אותם.

מלבד זאת היו תלויים לי על הקיר שלושה ״גרילים״ של אלפא 33 וכן סמלים של אלפות.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אצלי היו, בתור ילד אייטיז, טסטרוסה (חובה), בדיוק התמונה המצורפת (אבי אפילו מיסגר לי אותה), ובנוסף, אופנוע BMW אדום שלא מצאתי תמונה שלו ופורשה 911 (964)

car-poster-13-B1547.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בתור ילד היו לי בחדר 4 תמונות: פרארי טסטה רוסה, פרארי F40, למבורגיני קונאטש ופורשה כלשהי, נדמה לי 959.

כשגדלתי קצת יצאתי לתרבות רעה: את הלמבו תרמתי לחבר שנכון למועד כתיבת שורות אלה עדיין מציג אותה לראווה בחדרו וכל השאר נעלמו להן לבלי שוב. את מקומן תפסו שני פוסטרים: האחד של אלפא 147 שלטעמי גם היום, יותר מעשור לאחר שהוצגה, עדיין נראית מדהים, ואחר הוא כרזה שיצאה ב-08' לכבוד יום הולדתה ה-50 של אלפא ג'ולייטה.

שניהם נותרו בבית הורי. ביום שבו יהיה לי גראז' משלי הם יזכו בו למקום של כבוד. בביתי הנוכחי יש תמונה של ריקשות 2 פעימות שקניתי בתאילנד ותמונה גדולה של איזו מרצדס ענתיקה שמצאתי במקרה בהום סנטר ולקחתי בהחלטה של רגע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בילדות היה לי תמונה של אופנוע של סוזוקי.

בצבא היה לי פוסטר של אאודי TT שאז חילקו במגזין אוטו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אחלה שרשור, קינן!

לי היה על הקיר בבית את הפוסטרים הבאים:

פרארי F50 (לא יפה אבל היה פוסטר יפה שקיבלתי מחברים)

פרארי F355 צהובה

דיאבלו VT אדומה

קונטאש לבנה

פוסטר של 206 WRC מכתבה של 'אוטו'

סוזוקי TL1000S צמוד לכביש מ'מוטו'

פורשה 911 ספידסטר

עוד סמל ענק של פורשה שייצרתי עם אבא שלי בכיתה ה' מקאפה וספריי צבע (הוא עשה את הרוב ויצא טוב!)

זה מה שאני זוכר...

בצבא היה לי פוסטר של באמוו 528 על הצד מ'אוטו' שהבטחתי לחבר והתחרטתי, פוסטר של הסרט 'מכוניות' המצוייר ועוד כל מיני שאני כבר לא זוכר...

רני

פורסם

חחח... קטעים!

אצלי ישבה מול העיניים פורשה 911.

הולך לישון, עוצם עיניים וחולם עליה,

פותח עיניים בבוקר ומדמיין אותה בדקות המתוקות שלפני היציאה מהמיטה...

פלא שברבות הימים קניתי וייבאתי אחת ארצה?

כ"כ הרבה חלמתי אותה שהייתי חייב להגשים :lol: :lol: :lol:

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

עכשו יש לי במשרד BRZ וC63 :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • אחראי פורום
פורסם

מרצדס 190e קוזוורת׳ שחורה, 3 צילומים אחד על השני משלושה כיוונים.

כהה ודרמטי, הייתי מת למצוא תמונה שלו.

היתה גם קונטאש, גם שחורה למיטב זכרוני.

על שאר הקירות היו ציורים שלי של מכוניות שונות :oops:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אצלי התמונות עוברות מדור לדור...

התמונות שהיו אצלי בחדר:

- Ferrari 456 GT

- Ferrari GTO

- Porsche 911 Turbo

- אופנוע BMW

כל התמונות הנ"ל מככבות היום על קירות חדרו של בני הבכור :-)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תמונה בסגנון הזה רק הרבה יותר עצבנית, החליף אותה לוח שנה עם תמונות של מוטוGP ככה שנהנתי כל חודש מאופנועים אחרים :-) שהוא נגמר הוא התחלף בבחורה וככה זה עד היום.

לפני הכחולה הסובארו שלמטה, הייתה תמונה בסגנון דומה רק עם הדור המיתולוגי של הGT

images.jpg

פורסם

m3 e30 ו פנטרה דה-טומאסו אבל לא פוסטר אלא מדבקה על שולחן העבודה ,אני עוד זוכר את השם שנחרט בראשו של ילד ״פנטרה״ זה עורר אצלי קונוטציה של השם הכי מושלם לרכב .

גם עכשיו m3 e30 תלויה אבל הפעם בגדול ,לפחות על אחד החלומות אפשר לשים V :) נשארו עוד כמה .

• תוכן חדש...