Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחדר של הבן שלי יש את הפוסטר הזה (באורך של כ-1.5 מ'), זו היתה הבחירה שלו:

ferrari-458-italia-i6942.jpg

חיפשתי לו נואשות פוסטר של פאביה ספורט 16V אבל לא מצאתי אז התפשרנו על ה-458 (למרות שאין לה "ספורט" בשם).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פוסטר של 206 WRC מכתבה של 'אוטו'

בצבא היה לי פוסטר של באמוו 528 על הצד מ'אוטו' שהבטחתי לחבר והתחרטתי,

רני

וואו, גם אצלי המצב היה זהה, במשך כמה שנים.

יש לי 2 פוסטרים של ה-206 WRC במהלך השנים, אחד של הדגם משנת 2000 (גרונהולם בתחילתו של היגוי יתר, בראלי שלג כשלהו) ועוד אחד של הדגם מ- 2002 (מ"אוטו", זה הפוסטר, נדמה לי, הוא לא בהישג יד, כרגע).

הפוסטר הראשון עדיין תלוי אצלי בחדר כבר כמה שנים טובות.

גם הפוסטר של ה- 528 הכחולה כהה, שהוזכר בשרשור אחר, פרי עבודתו של רונן טופלברג, היה תלוי אצלי בחדר זמן מה.

הרבה פוסטרים היו תלוים על קירות חדרי במהלך השנים ונכון לעכשיו, מלבד הפסטר של ה-206 WRC ופוסטר של פרארי 550 בגרסת המירוצים שלה (קיבלתי מיבואני פירלי בארץ באחת מתערוכות אוטומוטור, כמדומני), הפוסטר היחידי ששרד את השנים הוא פוסטר של הפרארי F310B מעונת הפורמולה 1 של 1997- גם הוא מ"אוטו"- מכונית המירוץ האהובה עליי.

בחדר שהיה של אחי (משכיר דירה כיום) יש פוסטר ענק ואיכותי של פיאט קופה כחולה, מתנה מחבר טוב שאביו עבד פעם בסמל"ת (דומה לזה).

בתערוכת פרנקפורט 2009 קיבלתי פוסטר גדול של SLS אדומה ומאז הוא מאופסן בבוידם (זהה לזה).

סקרוניס,

מתי יהיו, שוב, פוסטרים ב"אוטו"?

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
בחדר של הבן שלי יש את הפוסטר הזה (באורך של כ-1.5 מ'), זו היתה הבחירה שלו:

ferrari-458-italia-i6942.jpg

חיפשתי לו נואשות פוסטר של פאביה ספורט 16V אבל לא מצאתי אז התפשרנו על ה-458 (למרות שאין לה "ספורט" בשם).

אתה בטח יודע שפוסטרים של פאביה אי אפשר לקנות ככה סתם, יש סלקציה בדברים האלה. בוא נגיד שהרבה יותר פשוט להכנס לרשימת הרוכשים של ה-LaFerrari...

האם שווה להשקיע בפוסטר מקורי של פרארי או שאפשר להסתפק בתחליפי תוצרת סין? :twisted:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...