Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

WTF תמיד פחדתי לעמוד מתחת לרכב במוסך אבל לא חשבתי שרכב יכול ליפול ממנו :shock:

1357216727_732412993.jpg

928251525_2103273524.jpg

657418831_1914921304.jpg

360724264_1657507413.jpg

313854087_366839743.jpg

כל הזכויות שמורות לHNN :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ניראה כאילו הרכב החליק מליפט. נראה שזרועות של ליפט החזיקו את הרכב ללא שיווי משקל. תאונה קשה ומצערת.

מקווה שכולם יחלימו במהרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בשבוע האחרון ביקרתי במוסך בחולון (אקספרס מוטורס) כמעט כל יום, ראיתי איך רוב העובדים לא מיחסים לזרועות חשיבות ופשוט בועטים אותם מתחת לרכב. כמו במקרה הזה כנראה שזה חוסר צומת לב ״לפרטים הקטנים״.

פורסם

הרכב החליק עקב עבודה לא נכונה של המכונאי.

רואים בתמונה שיש ג'ק עמוד מתחת לגלגל אחורי שמאלי.

משום מה, נראה לי שניסו להרים את הרכב מהחלק האחורי לביצוע עבודה כלשהיא ולכן הרכב החליק קדימה.

כרגיל, עבודה בצורה לא בטיחותית, וחיפוש קיצורי דרך מובילה לתאונות.

פורסם

הרכב אכן נפל מהליפט, אבל זרועות הליפט נמצאות במקומן ובגובה.

האשמה אינה בליפט כפי שניתן לראות בקלות אלא מעבודה לא נכונה ולא בטיחותית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השם ישמור :shock: :shock: :shock:

אם תשימו לב, 2 זרועות הליפט בצד ימין - עומדות מצויין במקומן ולא זזו.

בצד שמאל, הזרוע האחורית (שקרובה לגלגל האחורי) לא זזה, אבל זו הקדמית נראית זו ש"נפתחה" וגרמה לרכב להחליק וליפול.

ייתכן והזרוע לא החזיקה את הרכב כראוי (מיקום לקוי של המכונאי), ומשקל הרכב והלחץ עליה פשוט גרמו לה לזוז.

ייתכן והנעילה של הליפט (ברגע שהוא עולה יש פין שעוצר את תזוזת הזרועות) לא היתה תקינה.

ייתכן והיתה תקלה אחרת כלשהי.

הרבה מאוד "ייתכן", מעניין מה יהיו המסקנות של החוקרים והם זה כשל בליפט או שימוש לא נכון של המפעיל.

החלמה מהירה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

החלמה מהירה.

איציק

ד"א - מה הסיכוי שמדובר באבדן מוחלט של הרכב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אחת הסיבות מדוע מנהלי מוסך מעדיפים שהלקוחות ימתינו מחוץ לשטח הטיפולים.

וכפי עיניך הרואות עובד נפגע ולא לקוח.

אולי צריך יותר להקפיד שמכוניות לא יפלו.

פורסם
ד"א - מה הסיכוי שמדובר באבדן מוחלט של הרכב?

יכול להיות שמדובר באבדן מוחלט כי לפי מה שאני רואה צריך להחליף: 3-2 דלתות,מכסה מנוע,פגוש קידמי,כנראה פנס,כנף ומי יודע כמה רכיבים במנוע נפגעו כתוצאה מהנפילה.

אבל זה בסה''כ רכוש,אני מקווה שהמוסכניק יצא מהסכנה בשלום.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
וכפי עיניך הרואות עובד נפגע ולא לקוח.

אולי צריך יותר להקפיד שמכוניות לא יפלו.

והקשר בין הדברים הוא...?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כנראה מיקום הזרועות לא היה נכון.

במוסך שאני מטפל בו המכונאי מתכופף בעת מיקום ארבעת הזרועות כדי למקם אותם נכון, מרים את

הרכב מעט, בודק שוב את מיקום הזרועות ורק אז ממשיך להרים וגובה הרצוי.

כנראה שאת הבדיקות הבסיסיות האלה לא מבצעים בכל מקום.

• תוכן חדש...