Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיון ד.קשיח חדש - איזה SSD עדיף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המ"ה שלי (7) בת 4 שנים,והגיע זמן להתקין מחדש (כבר מזמן לא מה שהיה)

גם את המחשב מזמן לא שדרגתי,ת'כלס אני לא משחק או מפעיל דברים כבדים אלא נטו גלישה\סרטים\מוזיקה\סדרות\שאר דברים קלים.

השדרוג הראשון שעולה לראש שהכי ייתקן שקל לתועלת הוא SSD

לעניות דעתי גרסת 60גיגהבייט תספיק די והותר (אין תוכנות כבדות ככה שכנראה שלפחות 75% מהכונן יהיה פנוי בכל רגע נתון לעבודה)

כונן קשיח Intel 330 Series SSDSC2CT060A3K5 60GB SSD Sata III Retail

הנ"ל נמכר ב KSP ב415ש"ח.

מומלץ? אולי דגם\חברה אחר? (תקציב סביבות 500,גמיש)

רב תודות לעוזרים :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם כבר ה- Vector 128GB. יש לי זוג כאלו ברייד 0. אבל אני מתאר לעצמי שזה חורג מהתקציב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אם הדיסק הולך לשמש נטו למ"ה ותוכנות נלוות, גם ה SSD הזול ביותר שתמצא יספק ביצועים ברמה שטרם הכרת. אין תחליף ל 8 שניות מהביוס לשולחן עבודה.

אני כבר 3 שנים עם SSD של אינטל מסדרת X25 בנפח 80 ג'יגה. לא מראה כלל סימני התעייפות.

פורסם

אין סיכוי ש60 ג'יגה מספיק. לך על 128 ג'יגה לפחות. אני עם התקנה נקיה של ווינדוס עכשיו על 840 PRO בנפח 256 ג'יגה, מתוכם אתה מקבל בערך 238 ג'יגה נטו ופנוי לי עכשיו 154 ג'יגה.

(כמובן שלא אומרים ג'יגה אלא גיגה אבל הרגלים קשה לשנות)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש עכשיו בפורום HWZONE התארגנות לקנייה של SSD , של סמסונג 840EVO בנפח 256GB , עם משלוחה 795 ש"ח .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

במידה וזה המחשב העקרי שלך שאתה תמיד משתמש.

אני מצטרף להמלצה על דיסק מינימום של 128 ג'יגה, מערכת ההפעלה עצמה יכולה להגיע ל 30 ג'יגה.

אני משתמש ב crucial M4 128 והוא מצוין (עובד ללא בעיה ומהר).

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
במידה וזה המחשב העקרי שלך שאתה תמיד משתמש.

אני מצטרף להמלצה על דיסק מינימום של 128 ג'יגה, מערכת ההפעלה עצמה יכולה להגיע ל 30 ג'יגה.

אני משתמש ב crucial M4 128 והוא מצוין (עובד ללא בעיה ומהר).

רק לא לגעת בדיסקים של crucial !!!

אחוז תקלות גבוה ולפעמים תקיעות.

היה "פיתרון" שניסו לעדכן frameware שךהם אך עדיין היו בעיות.

בחר סמסונג או אינטל ויש כמה נוספים שגם טובים.

קובי

:-)

פורסם

ווינדוס 7/8 אופיס וקצת עדכונים ואתה על 40GB תפוסים, לקנות כונן של 60GB יהיה טעות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...