Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי אייפון 3GS שמשמש אותי בעיקר לתכתובת מיילים.

המכשיר היה בעיקרון של אחותי וכשהיא השתדרגה היא הביאה לי אותו.

עשיתי Restore למכשיר, עכשיו מותקנת עליו גירסה 6.1.3 לא פרוצה.

שמתי לב, שברשימת האפליקציות יש כמה מהן שלא מותקנות במכשיר אך נמצאות ב"ענן" השאלה איך אני יכול למחוק אותן לצמיתות בלי שיופיעו לי שם.

ממה שבדקתי חשבון הענן שלי ריק. ובנוסף אליו, הגדרתי גם באייטונס שם משתמש חדש שלי.

עוד דברים שמופיעים לי בגלריה אלה תמונות של המשפחה של אחותי שבעצם אחותי צילמה, כיביתי את אופציית "זרם תמונות" וזה נעלם.

השאלה שלי בעצם איך אני עושה מאין "העברת בעלות" למכשיר שימחק כל זכר לבעליו הקודמים גם בכל הקטע של הענן ובכלל.

סליחה על החפירה ותודה לכל מי שיוכל לסייע :oops:

דוגמא מצורפת:

תמונה.PNG

פורסם

אתה רואה ההיסטוריה שלך באפליקציות מכיוון שאתה עדייו signed in עם הapple id שלך במכשיר.

זה קרה בגלל שעשית ריס טור דרך המחשב שלך כשהיית signed in באייטונז.

תעשה log out במכשיר לחשבון שלך וגם ב iCloud ולא תראה יותר שום דבר כזה.

( כעיקרון תזכור שהורדות ו/מידע מוצמדות לחשבון שלך ולא למכשיר, זה הטריק).

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...