Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי גיפ פטריוט 2008.

לפני חודש התחילה בעיה מוזרה.

מדי פעם (ללא שום הסבר) מתחילה הצפצפה לעבוד מעצמה (צפצופים במקטעים קבועים כמו שיש כשמחפשים מכונית בחניון).

אתמול זה קרה לי ב- 3 בלילה וזה עושה המון רעש.

יש למישהו מושג מה זה ?

H.U: alpine CDA-117Ri FRONT:HERTZ HSK165 REAR:HERTZ ECX 690 AMP: HERTZ EP4

פורסם

תבדוק שמכסה המנוע סגור טוב, יש שם מתג שנלחץ כאשר סוגרים את המכסה ואם המתג לא לחוץ טוב או שהמגע רופף זה יכול להפעיל את הצופר, האם יש לך אזעקה ברכב?

פורסם
תבדוק שמכסה המנוע סגור טוב, יש שם מתג שנלחץ כאשר סוגרים את המכסה ואם המתג לא לחוץ טוב או שהמגע רופף זה יכול להפעיל את הצופר, האם יש לך אזעקה ברכב?

תודה,

יש לי אזעקה , העניין הוא שהצפצוף המטריד הוא לא של האזעקה אלא של הצופר, באופן בלתי מוסבר ואקראי הוא מתחיל לצפצף קטוע (כאילו הפעלתי "חיפוש" רכב בחניון - מה גם שאין לי פונקציה כזו בשלט לחפש את הרכב כמו שנפוץ בכמה רכבים אמריקאים).

אבדוק שוב את מכסה המנוע אבל לא נראה לי כי הוא סגור טוב (פתחתי אותו וסגרתי כמה פעמים מאז זה התחיל).

פורסם

כאשר אצלי הג'יפ צפצף זה היה בגלל מתג פתיחת מכסה המנוע, אני לא מכיר עוד מתגים או פונקציות שמפעילות את הצופר, אצלי אין אזעקה בהתקנה מקומית בג'יפ אז אני לא יודע אם זה יכול להיות קשור אליה, יש פורום מעולה שאני גולש בו באופן קבוע ויש להם הרבה מאוד מידע על הג'יפ, כנס אליו תירשם ותפרסם הודעה, אני דיי בטוח שיתנו לך תשובה שם

www.jeeppatriot.com

בהצלחה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חברה,

היום שוב זה חזר !!

האוטו מתחיל לצפצף (לא אזעקה) עצמונית... בצורה מקוטעת (לא רציף.. טו..טו...טו..).

יש למישהו מושג מה עושים ?

פורסם

חבל שאתה לא מתייחס ברצינות לעצה שלי לגבי הפורום של ג'יפ האמריקאי, הם יענו לך הרבה יותר מהר מאשר המכונאי הישראלי ימצא את התקלה,הם מטפלים ברכבים שלהם בעצמם.

לא יודעים לטפל ברכב הזה כאן בארץ, שלא לדבר על למצוא תקלות מנסיון בשני מוסכים מורשים יבואן, שיהיה לך בהצלחה.

פורסם
זה בדרך כלל בעית קצר בגלגל ההגה

גש למוסך שיבדקו ובינתיים נתק את המופק מהחיבור החשמלי

ניתקתי את הפיוז של הצופר (עפ"י ספר הרכב) והצופר ממשיך לצפצף ...

פורסם
חבל שאתה לא מתייחס ברצינות לעצה שלי לגבי הפורום של ג'יפ האמריקאי, הם יענו לך הרבה יותר מהר מאשר המכונאי הישראלי ימצא את התקלה,הם מטפלים ברכבים שלהם בעצמם.

לא יודעים לטפל ברכב הזה כאן בארץ, שלא לדבר על למצוא תקלות מנסיון בשני מוסכים מורשים יבואן, שיהיה לך בהצלחה.

תאמין לי שחפרתי את הפורום שנתת לי, לא מצאתי שם אזכור לעניין. לדעתי זה לא קשור לדגם עצמו אלא לאיזו קומבינה שמישהו חיבר את האזעקה לצופר או משהו כזה.

• תוכן חדש...