Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

האמת שאני כבר פירסמתי פוסט שעוסק בבעיה הזו אבל מפאת והבעיה רק מחמירה

אני מוכרח לעלות שוב את הסוגיה בתקווה שהפעם אשים לזה סוף.

אז מה שקורה לאחרונה זה שלאחר נעילת הרכב, או במילים אחרות- הפעלת האזעקה, לוקח פרק זמן קצר מאוד

של דקות אחדות עד שהאזעקה מתחילה לצפצף.

אין צורך להסביר כמה התופעה הזו מטרידה מאוד, אני מגיע למצב שאני חושב פעמיים אם להפעיל את האזעקה בלילה

מפאת העובדה שכפי הנראה לא אשמע את האזעקה וכל הלילה הרכב יצעק ואולי גם המצבר ייגמר.

חשוב לי לציין שדלת ימנית אחורית לא מתפקדת בפתיחה וסגירה דרך השלט.

כבר החלפתי מנוע נעילה של הדלת הזו אך לאחר תקופה בה הדלת עבדה שוב הפסיקה הדלת לתפקד.

בנוסף מדי פעם קורה מצב שדלתות שמאל לא נפחות או נסגרות דרך השלט אך זה קורה באופן דיי נדיר אך עדיין- מציק לי מאוד.

דבר נוסף- התייעצתי עם חשמלאי לגבי העניין (הרכב לא היה איתי כך שהוא לא העיף מבט),

הבנתי שיכול להיות שמותקן אצלי גלאי נפח, צירפתי תמונה, אשמח לדעת אם מה שמסומן בתמונה זה גלאי הנפח,

האם הוא יכול להיות הגורם לכל האזעקות האלה? מה לעשות במצב כזה?

y0jubf89wk688vgjqqmp.jpg

אשמח לעוד דעות ורעיונות- מה הסיבה לכך שהאזעקה שלי לא מפסיקה לצפצף? זקוק נואשות לעזרתכם.

שלומי.

פורסם

חיובי, יש לך חיישן נפח ברכב, גש לחשמלאי שיעיף מבט כי התקלה יכולה להיות מגלאי נפח דפוק ועד מוח דפוק, יש הרבה דברים בדרך שיכולים ללכת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

העלות זניחה.

אפילו לא נחוצה "כריתה" מלאה.

מספיק פשוט לסובב את הכפתור של הרגישות ביחידת הגלאים למצב של "עזוב'תי, תן לישון".:lol:

זה, כמובן, במידה וזו באמת הבעיה. כמו שדני אמר לך בפעם הקודמת שפתחת פוסט, זה יכול להיות גם מפסק דלת/מכסה מנוע או כל גלאי אחר.

לגבי המלצות למתקינים, או עזרה בזיהוי הגלאי הסורר, תצטרך לגלות לנו בכ"ז איזו אזעקה זו.

בעקרון, בדגמי האזעקות המיד-ריינג ומעלה, מס' הצפצופים בפתיחת הרכב משתנה אחרי שהאזעקה עבדה.

ספירת הצפצופים נותנת אינדיקציה לאיזה גלאי הופעל, ומשם לזיהוי התקלה.

אם אתה מתעקש לשמר את המערכת, רצוי ללכת למתקין שמכיר את דגם האזעקה המותקן.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...