Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"ביוני 2013 עצר בוחן של משרד התחבורה רכב לבדיקה, שבתומה נמסרה לנהג הודעת איסור שימוש ברכב לפי תקנה 308 לתקנות התעבורה. הסיבה להודעה הייתה התקנת "מגינים פריקים" על חלונות הרכב, שהינם מגני רוח מפלסטיק המותקנים על גבי רכב."

לא פילטר פתוח, לא חלונות שחורים, הדבר הבא רבותיי הם מגיני הרוח.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4441526,00.html

ארץ חלם. :roll:

(הודעה 500, יאי)

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

איך זה יכול להיות כאשר ניתן גם לנזמין כאלה מקורים מהיבואן בקניית רכב חדש??

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תחפש רק מגני רוח שיושבים בתוך המסילה+תדביק אותם עם סופר-7 , והם כבר לא פריקים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני כבר כמעט שנתיים עם מגני רוח...עכשיו צריך לחשוש מהשוטרים?

בכל מקרה, אם נאמר את האמת יש אנשים מסויימים שהמגני רוח מקדימה מסתירים להם בסיבובים ובכיכרות, אבל כל עוד לא כתובה הסיבה פרטל זה שהיו מגני רוח אז כנראה שזו פרובוקציה לשמה.

פורסם

פיףףף שום דבר אי אפשר במדינה הזאץ. כבר מגיעים למצב שמורידים בגלל מגני רוח :S עוד נגיע רחוק.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם

אתה בטוח שגגון מחובר עם ברגים.

יש גגונים שמחוברים עם פלח (פס ברזל) לתעלות הגומי של הדלתות.

ואין שם שום בורג. ובמקרה של תאונה ויהיה עליהם משהו כבד. הם יעופו כל כך מהר שזה יהיה מפחיד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש רכבים שהברגים הם בתעלות ניקוז ויש רכבים שהברגים הם בקורה הפנימית של הגג( כשפותחים את הדלת מבפנים )

יש גם גגונים שנתפסים בלחץ ע"י הדלת והגומי.

בתאונה אם יש לך משהו על הגגון גם במידה והוא קשור לא בטוח שהוא ישאר שם.

המגני רוח מודבקים עם דבק דו"צ ותו לא.

עוד לא יצא לי לראות אחד עף בנסיעה אבל יש כאלה שפשוט נושרים מהרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הסיפור הוא מאוד חלקי.

לי זה נשמע שהיה שם משהו מעבר (אולי דין ודברים בין הנהג לבוחן) לאור הדרישה של הבוחן " ניתן להעביר הרכב לשם ביצוע התיקונים בגרירה בלבד".

מה שלא פחות עצוב, זה הצורה בה בתי המשפט והמשטרה מתנגחים האחד בשני.

פורסם

אני אישית מתוך הכתבה לא הבנתי אם המגינים היו תקינים, וכותב הכתבה גם רומז בסוף לכך שהם כנראה לא היו.

אם רכב נוסע עם כל מיני חלקי פלסטיק רופפים שיכולים לעוף לאיזה אופנוען לראש, אז צריך להוריד אותו מהכביש עד שיתוקן.

לא מבין על מה כל ההתלהמות פה...

פורסם

את האמת כבר יצא לי לראות אנשים שעפו להם באמצע נסיעה מגני הרוח האלו.

כי הרבה מגיעים מסין עם דבק דו-צדדי מעפן, שאחרי קיץ אחד כבר הדבק לא מחזיק.

אבל עדיין נשמע הזוי שעל זה הורידו מהכביש.

• תוכן חדש...