Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אח"צ שאבתי את שתי הרכבים שלי, הקוואליר 95' והפאביה 12'.

אני משתמש בשואב ישן, חברה גרמנית, אבל לא חסר לו כוח! (1000w למי שזה אומר לו משהו).

יש לי גם קירבי, אבל אני מעדיף לא להשתמש בו כי כשאני שואב את הרכב, בזמן השאיבה של הרכבים אני מפעיל את השואב (הגרמני) איזה שעה ככה בלי לכבות אותו. (הגרמני זה שואב עם פח-זבל ופילטר, מידי פעם אני פשוט שוטף את הפילטר ומייבש, אצל הקירבי זה שקיות שעולות כסף וגם אני מרחם עליו).

כשאני שואב את הקוואליר, אני מביא אותה למצב חדש, השטיח של הרכב נראה כאילו אתמול יצא מהמפעל (רק שאצלי יש עליו קצת כתמים), וזה רכב בן 18.

כשאני שואב את הפאביה, אני לא מצליח להבריק לגמריי את השטיח של הרכב מכל הפצפוצים\פירורי אבק.

יש לכם איזה המלצה לתת לי?

כי לא הגיוני שאני רואה הרבה רכבים, מבחינה פנימית נראים כאילו אתמול יצאו מהמפעל (ורכבים שהם כמה שנים בודדות על הכביש).

(מה שכן אצלי הפאביה במיוחד נוסעת המון, עוד מעט כבר 40KKM בשנה וקצת).

פורסם

כנראה החומר המודרני שונה מהחומר שהיו משתמשים בו פעם.

ועל איזה שואב אתה מדבר? אני דופק את השטיח על הגדר והוא יוצא כמו חדש:lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא, אני מדבר על השטיח של הרכב, על הרצפה.

שטיחונים, בפאביה הביאו לי מתנה בסוכנות, כאלה שקופים מסיליקון, מרוצה מהם מאוד.

אני מחפש כאלה לשברולט (כרגע יש לי בשברולט פשוטים, אני דופק אותם בכל הכוח בגדר ומעביר בסוף שואב).

יכול ליהיות שהסיבים בשטיח של הפאביה עוד רכים ובשברולט הם יבשים (בכל זאת 18 שנה).

אבל חייב ליהיות פתרון. (אני רוצה בסוף לראות חלק, כאילו הרכב חדש).

פורסם

אני לא יודע אילו שטיחים הביאו לך מתנה בסוכנות, אבל אצלי אין שום בעיה.

בהתחלה השתמשתי בשואב אבק ישן של "הובר" שנרכש בסוף שנות ה- 80, אבל בפעם האחרונה הוא פשוט עלה באש תוך כדי עבודה - אז כיביתי אותו וזרקתי אותו לפח הסמוך.

רכשתי שואב חדש של "פיליפס" וגם הוא עושה את העבודה מצויין, בשני השואבים השטיחים נראים כמו חדשים לאחר ניקוי של כמה דקות בלבד.

תמונה 018.jpg

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטרנטה שלי נראית רע בפנים. צריך לנסות עליה את הדייסון שיש לנו. הבעיה שאין נקודת חשמל קרובה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תמונות: הראשונה זה הקוואליר, השניה זה הפאביה.

נסעו ברכבים איזה פעמיים מאז ששאבתי.

יש על השטיח של הפאביה שערות של הכלב שלי, זה בגלל שכשהורים שלי חונים, לפעמים הם פותחים את הדלת והוא רץ ומכניס את הראש לרכב (הכלב לא עולה לפאביה בחיים, וגם לשברולט אני כבר לא מעלה אותו, אולי רק לווטרינר שהוא 5 דקות מהבית שלי).

התמונה שלך לא אומרת לי כלום, לא רואים את השטיח (על פניו הרכב נראה נקי!).

פבל, יצא לי לשאוב עם דייסון, ממש לא אהבתי אותו!

DSC_0823.jpg

DSC_0818156.jpg

פורסם

תבריש ממש טוב תוך כדי השאיבה או תשתמש בקירבי הוא מגיע עם ראש כזה שהמברשת מסתובבת מהר זה יוציא לך את השיערות של הכלב. רק שאיבה לא תעזור.

פורסם

פבל, יצא לי לשאוב עם דייסון, ממש לא אהבתי אותו!

אמא שלי העיפה עוזרת והביאה דייסון . כול השאר היסטוריה . מפלצת של שואב .

נסה את הקירבי עם הראש המסתובב ותראה איך הכול יוצא , הלוואי והיה כזה ראש לדייסון .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
שואב ביתי עם "ראש" מתאים (לרהיטים עם מברשת) והכל בסדר.

מחזק, ראש עם מברשת ותוך 10 שניות אני מסיים את תא הנהג ועובר הלאה. אעלה תמונות בהזדמנות.

פורסם

יש לי ראש מברשת בארגז של הקירבי, אני אשתמש בפעם הבאה (אולי אני יבנה התאמה בין המתאם לקירבי לבין השואב השני, הקוטר של השואב השני גדול יותר).

שוב, אני מעדיף לא להשתמש עם הקירבי לרכב, כי אני פדנט שאוהב לעבוד בלי לחץ, ככה שכמו שאמרתי, אני יכול גם שעה לא לכבות את השואב. (אם הגרמני ימות, לא אכפת לי, מה גם שהוא בנוי פשוט וחזק יותר מהקירבי).

לגבי החובט-ספות, עם הטורבו שמסתובב בפנים, לא הרגשתי שינוי משמעותי איתו.

מישה, לגבי הדייסון, יכול ליהיות שיש להם דגמים ואני לא יודע, אבל מה שיש לי בעבודה, אחרי עשר דקות נמאס לי ממנו. 10706093-dyson-vacuum-cleaners.jpg

יחסית לקירבי שלי, הוא צעצוע.

עריכה, השואב שקראתי לו "גרמני", הוא איטלקי במוצאו, פשוט השם נשמע לי יותר גרמני (GHIBLI) (ולפי נתונים טכניים המנוע של הקירבי חזק ב30% יותר, אבל זה עדיין לא אומר הרבה, הכל תלוי איך עובר הכוח וכמה הפסדים).

• תוכן חדש...