Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות יונדאי גטס בין 2005-2008 גיר אוט' עם עדיפות למנוע 1.4

הייתי שמח לקבל חות דעת על הרכב מבחינת עליות אחזקה? אמינות? בעיות ידועות מראש? וכו'.

תודה.

פורסם

ה 1.4 הגיע בשנת 2006 לצד 1.35,כמובן שה 1.4 עדיפה.

הרכב אמין ולא יקר לאחזקה,החיסרון שרוב הגירסאות הם glf: ללא abs ועם כרית אוויר אחת.

לכן כדאי לחפש רמות איבזור gls/gli שמגיעות עם abs ועם 2 ו 4 כריות בהתאמה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את ה-GLS באמת קצת קשה למצוא , אבל GLI דווקא לא חסרות . הרכב אמין מאוד בדרך כלל אבל פה ושם יש גם רכבים עם

נטייה ל"אכילת שמן " עקב כשל בגומיות שסתומים , חוטי הצתה גם "מזייפים" מדי פעם . אבל כל אלה מופיעים אחרי ק"ם מכובד .

אם הרכב עמד בשמש הרבה , ריפודי הדלתות עלולים "לנשור" מעט גם . ו...זהו בערך . אם תמצא אחד שמור ללא תאונות תשתדל

להתעלם מצריכת הדלק שלו , היא בסך הכל מעל לממוצע בקבוצה הזו .

לסיכום יחסית לרכבים אחרים הגטס זה סוס עבודה .

פורסם

מחזק לגבי הכריות אוויר, זה אולי נשמע "טיפשי" ו"עדיף לחסוך אלף שקל כי מצאתי אקזמפלר שמור", אבל הדגם הזול עם כרית האוויר אחת לא שווה כלום במקרה של תאונה.

בלי צחוק - ביונדאי גטס של חבר שלי אני תמיד יושב מאחוריו, לא מוכן לשבת מקדימה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
למה יונדאי גטס?

מה התקציב? נמצא לך אופציות טובות יותר

התקציב הוא עד 25K

ואני מחפש רכב קטן לא משפחתי עם מנוע 1600+

רכב שיהיה אמין עד כמה שניתן בתקציב הזה קטן, שמתאים לסטודנטים/צעירים.

-צריכת הדלק לא משמעותית ביחס לנסיעות שאבצע בחודש ולכן זה לא המדד הראשון שלי.

אם לצורך העניין הרכב שותה 1:12 כשאפשר להשיג 1:15+ זה לא יוצא יותר מ-100 שקל בתדלוק, ולכן

הנתון הזה פחות חשוב מאחרים.

אשמח להצעות נוספות לגבי הרכב שאני מחפש.

תודה.

פורסם

לי יש כבר כמה חודשים יונדי גטס 1600 GLS שנת 2006 לפני מתיחת הפנים שהיה של סבתא שלי.

עוד מעט אני מגיע לקילומטרז' K120 לטיפול.

הרכב נקנה כחדש וטופל במוסך מורשה כל 15K.

עבר כמה תאונות ויש לו קצה שילדה.

צריכת דלק משולבת עם מזגן בערך 1-11, בלי מזגן מאז ימי הסתיו היא 1-12.

כוח לא חסר, הגה סביר, נוחות לא בשמיים אבל לא נורא, ספות מאחור משום מה נוחות משמעותית.

הרכב לא חף מקירקושים אבל לא ברור לי למה כי הכל מוצק ויושב במקום, יש קרקוש מהסאן רוף שאין לי מושג מאיפה הוא מגיע, וקרקוש מהמדף האחורי בקפיצות, ועוד אחד מהדשבורד נשמע כאילו מהבפנים שלו בסלד גבוה יותר.

הרכב שקט יחסית בגלל סלד עבודה בסל נמוך - 100 קמ"ש קרוב ל 2000.

בזמן הזה הוחלפו בנוסף לטיפולים וההחלפות השגרתיות בולמים אחוריים.

תאורת לחצני מיזוג לא פועלת.

אפס אכילת שמן אבל יש נקישות כשהמנוע קר.

יש לי חשד לציריה או מיסבים אבל זה רק חשד אין לי נקישות בסיבובים ואני כנראה אגיד למוסך לבדוק גם תושבות מנוע ואת המיסבים בטיפול.

אם תמצא אחת במצב שמור אני חושב שהרכב נותן תמורה לא רעה.

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

פונטו ספייס,היא חסכונית יותר,כדאי למצוא רמת איבזור elx שכן שם יש גיר רציף לעומת הרובוטי ב sx,הרכב אמין וגם לא יקר לאחזקה.

יש גם את היונדאי אקסנט,היא בין סופר מיני לצשפחתית,מרווחת מהגטס,גם מאוד אמינה

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה שהצעתי זה אוטומט.

• תוכן חדש...