Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בני אתה בעצמך לא פעם אמרת לאנשים שאין להם סיבה לקנות ציוד ככ יקר / ברמה שלא מתאימה להם. זה ברור מאליו שהחלטת לגבות אותו כי אתם חברים, בבקשה תחסוך מכולנו את השטויות האלה.. ממש ישו!!

ואיתי התגובות שלך רק מחזקות את הטענות שלי מי אתה שתגיד לי איזה ציוד מתאים לי ואיזה לא מתאים לי

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם
בני אתה בעצמך לא פעם אמרת לאנשים שאין להם סיבה לקנות ציוד ככ יקר / ברמה שלא מתאימה להם. זה ברור מאליו שהחלטת לגבות אותו כי אתם חברים, בבקשה תחסוך מכולנו את השטויות האלה....ממש ישו!!

אוהד יקירי.

אני לא מכיר את הבחור, לא פגשתי אותו לעולם, ולא דיברתי עימו שלא ע"ג הפורום, ז"א שאני מכיר אותו בדיוק כמוך.

ונכון אין סיבה לקנות ציוד יקר, בלי הידע להפעיל אותו כמו שצריך, אבל את הידע אפשר לרכוש עם הזמן, במקרה הנ"ל לבחור יש את הציוד אז מה אתה רוצה? שימכור אותו ויקנה פיוניר 2150?, ואם יש לו את הציוד בחתימה אז כנראה שיש דברים בגו, ועצם העובדה שהוא שאל שאלה טריוואלית מאד לא מורידה ממנו דבר.

ההתבטאויות שלך נגועות.

SCANSPEAK

פורסם

לפני שההתנפלות הפבלובית שלכם תיהפך לופוריזציה מציע לכולכם להכנס לשלווה סטואית. 8)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

איתיי,תתחדש על הקניה.הביקורות מהללות ובהחלט אשמח לשזוף עיניי במוצר הזה.

עליך לקחת בחשבון שבדיסקים מקוריים יש הבדלי רמות של שמיים וארץ באיכות הצליל לכן,חשוב שהמקור יהיה איכותי ככל האפשר.בדרך כלל יש בדיסקים 3 ציוני סוג ההקלטה שמצויינים בDDD (האיכות הגבוהה) .

יMP3 לפלאק לא ישפר אלא רק יתפוס לך מקום בכונן או הדיסק ואם כבר אז לבצע המרה מדיסק מקורי.

יש גם אופרה אחרת מסוג FIM,GOLD,SACD דיסקים אודיופילים ועוד. צריך לבדוק אם המכשיר שלך תומך .

מציע תחילה להתקין את המערכת ולערוך הכרות מעמיקה עם הציוד ואח'כ להתפנות לקניית השלב הבא,אם ועדיין תרצה בכך.

בהצלחה,

ליאור

פורסם
אפשר לשאול אותך למה אתה מחזיק בציוד כזה? כדי להגיד יש לי מותגים?

לא שיש לי משהו נגד, פשוט על פי השאלות שלך ע"ג הפורום זה ממש נראה שאתה לא יודע מה אתה עושה, וסלח לי אבל עם כל הכבוד מי שמחזיק בציוד כזה צריך לדעת את הדברים הבסיסיים ביותר, שנראה שאתה לא ממש יודע...

Negative קצת כואב לי הלב על אנשים קטנים וקנאים כמוך

אבל הכי לא הבנתי מי שם אותך פה לקבוע מה בסיסי ומה לא.

בפורום הזה מפרגנים ושואלים שאלות לתשובות שלא יודעים - וזה מה שעשה איתי רייקונן.

השאלה שהוא שאל קשורה אך ורק לעולם המחשוב והתוכנה ולא למערכות!

הבחור הזה גם אם לדעתך לא מבין הוא חובב מוזיקה מהסוג הטוב ביותר שיש ולא מתפשר על סאונד יוקרתי אלא רוצה גם מעבר לזה.

מדובר באדם מבוסס שכיסו מרשה לו והצרות עין שלך מעוורת אותך ולא מאפשרת לך לפרגן.

אם אתה יודע את התשובה לשאלה שלו אז אתה מוזמן לענות - אם לא אז בבקשה תפטור אותנו מקנאותך.

איתי רייקונן - יש לך מערכת חלומית עד כדי כך שקשה לדמיין 4way אקטיבי איכותי מזה.

המרת קובץ לא איכותי ל flac יתאפשר אבל תקבל flac מלוכלך וללא שיפור כלל.

אין תוכנה ביתית (שלא שייכת לאולפנים הגדולים) שתאפשר לך לבצע המרה כזאת.

קנה דיסקים מקוריים ותהנה מהציוד שיש לך - שאפשר להגדירו לא פחות מאשר "הטובים שיש".

המכשיר הזה שהצגת הוא לא יותר מ mp4 איכותי מאוד עם יציאה אופטית.

קנה דיסק מקורי ותנצח כל מכשיר חיצוני!

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם
Negative

איתי רייקונן - יש לך מערכת חלומית עד כדי כך שקשה לדמיין 4way אקטיבי איכותי מזה.

המרת קובץ לא איכותי ל flac יתאפשר אבל תקבל flac מלוכלך וללא שיפור כלל.

אין תוכנה ביתית (שלא שייכת לאולפנים הגדולים) שתאפשר לך לבצע המרה כזאת.

קנה דיסקים מקוריים ותהנה מהציוד שיש לך - שאפשר להגדירו לא פחות מאשר "הטובים שיש".

המכשיר הזה שהצגת הוא לא יותר מ mp4 איכותי מאוד עם יציאה אופטית.

קנה דיסק מקורי ותנצח כל מכשיר חיצוני!

4WAY? הכיצד?

Focal utopia be no 7 הוא סט 3 way, איפה הWAY הרביעי?

ואשמח אם תסביר לי כיצד זה עובד אקטיבי על מגבר 5 ערוצים? משהו עובד על ההגברה של הHU?

פורסם

4way זה כולל הסאב, בגלל זה קוראים לקרוס במכשיר 4 WAY ולא 3WAY, ויש לו גם סאב של אוטופיה.

סט 3WAY + סאב בחיבור אקטיבי עם הסט נקרא 4WAY

2WAY עם סאב זה 3WAY

"תפסיקו פה כולם לשחק אותך פה מבינים גדולים ויודעים הכל"

ומה שחלקכם חושבים שאתם יודעים אפילו לזה לא הייתי קורא בסיס.

איתי תתחדש על המערכת.

אבל היצאה שלך באמת לא הייתה במקום, ואני מסכים איתך שחלק מהאנשים פה ממש מגעילים, אבל אנחנו צריכים ללמוד לא להגיב.

HU:Grunding GX3800 ,Amp Speakers :Ausidon.Vrx 4.300 SUB:Hertz es 300 old MidBass:Carwales CL6.5 3L MidRange:Carwales CL 3  Tweeter:  Carwales CL1+RIbbon amt

• תוכן חדש...