Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , לפני כ חודש ימים התחדשתי בקלריון hx-d3 הידוע שלא תומך בפורמט mp3 . לאחרונה ביררתי על נגן חיצוני hi end בשם I basso dx-100 הנגן הזה סופר איכותי תומך בwav וב flac וגם יש לו יציאה אופטית וקואקסיאלית . השאלה שלי היא כך . האם תוכנה שעושה המרה מmp3 לאיכות wav או flac באמת משפרת את האיכות צליל ? או שזה רק פסיכולוגי ? ואם זה כן משפר האם כדי לי לקנות סיב אופטי של קלריון שמיועד ל hx-d3 ואז אני אקבל צליל דיגיטלי מהנגן ? או שפשוט לשים דיסקים רגילים וזה הכי איכותי יותר מהנגן ? תודה מראש

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם
לא

אתה לא יכול להמיר מקור "ירוד" למקום LOSELESS

בשביל ליצור קובץ FLAC אתה צריך מקור איכותי.

MP3 במקרה הזה לא מתאים כי הוא כשלעצמו כבר עבר קידוד

תודה על העזרה . עוד שאלה נוספת האם אפשר לדעת או לגלות באיזשהו אתר מסוים שירים שלא עברו קידוד ?

HU: Clarion HX-D3 special edition Amp Macintosh mc 4000m .Comp: Focal utopia be no 7 active SubWoofer: Focal Utopia 21wx

פורסם

אפשר לשאול אותך למה אתה מחזיק בציוד כזה? כדי להגיד יש לי מותגים?

לא שיש לי משהו נגד, פשוט על פי השאלות שלך ע"ג הפורום זה ממש נראה שאתה לא יודע מה אתה עושה, וסלח לי אבל עם כל הכבוד מי שמחזיק בציוד כזה צריך לדעת את הדברים הבסיסיים ביותר, שנראה שאתה לא ממש יודע...

JL Audio

פורסם

בגדול ניתן להמיר קובץ MP3 לפלאק או לWAV, אבל יש משפט חשוב "אין יש מאין" , מהמרה כזו לא ייצא שום דבר טוב, אולי ירידה באיכות כשם שנעשתה עוד דגימה והמרה, בטח שלא שיפור באיכות, (בקיצור אל תעשה את זה).

לגבי מאיפה למצוא שירים באיכות, תבדוק אצל ד"ר גוגל את שם האלבום/זמר שאתה מחפש ותוסיף את הסיומת FLAC, ברוב המקרים מדובר באמת בקבצי מקור (שנדגמו מדיסק), לפעמים נופלים על קבצים פחות איכותיים.

SCANSPEAK

פורסם
אפשר לשאול אותך למה אתה מחזיק בציוד כזה? כדי להגיד יש לי מותגים?

לא שיש לי משהו נגד, פשוט על פי השאלות שלך ע"ג הפורום זה ממש נראה שאתה לא יודע מה אתה עושה, וסלח לי אבל עם כל הכבוד מי שמחזיק בציוד כזה צריך לדעת את הדברים הבסיסיים ביותר, שנראה שאתה לא ממש יודע...

כדי להגיד שיש לי מותגים ? איזה חוסר פירגון !!! מה אכפת לך איזה ציוד יש לי ? אם אין לך תשובה לענות לשאלה שלי אז אל תגיב ... אני לא יודע איזה ציוד יש לך אבל הלוואי שציוד שלך ישרף ביחד איתך באוטו

פורסם
כדי להגיד שיש לי מותגים ? איזה חוסר פירגון !!! מה אכפת לך איזה ציוד יש לי ? אם אין לך תשובה לענות לשאלה שלי אז אל תגיב ... אני לא יודע איזה ציוד יש לך אבל הלוואי שציוד שלך ישרף ביחד איתך באוטו

תודה חבר , לפחות יש כמה חברה טובים בפורום הזה

פורסם

תירגע ומהר עם הדיבור הזה,מה נראה לך שאתה מדבר ככה ?

נגטיב צודק,אלו דברים בסיסים והמצופה ממי שמחזיק ציוד ברמה כזו שיבין את המינימום בסאוונד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תודה על העזרה . עוד שאלה נוספת האם אפשר לדעת או לגלות באיזשהו אתר מסוים שירים שלא עברו קידוד ?

פשוט תוריד\תקנה שירים בפורמט loseless כמו flac\wav

אבל לדעתי רדיו דיסק שלא קורא mp3 זה חסרון ענק.

פורסם
תירגע ומהר עם הדיבור הזה,מה נראה לך שאתה מדבר ככה ?

נגטיב צודק,אלו דברים בסיסים והמצופה ממי שמחזיק ציוד ברמה כזו שיבין את המינימום בסאוונד.

צודק או לא צודק התגובה שלו הייתה לא במקום אז אל תתערב אתה

פורסם

באמת תוריד קצת הילוך הבחור לא התכוון לרדת עלייך או משהו הוא רק ציין עובדה שלרבים כאן היא נראת נכונה

זה בסדר לשאול שאלות בשביל זה נועד הפורום , למרות שבאמת מצופה מאדם שמחזיק במכשיר כזה להיות בעל ידע בסיסי ומעבר .

מה שיותר חשוב זה לשמור על שפה נאותה ולא לרדת לפסים כאלה , מיותר .:|

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

הבחור פה עבר ל HXD3 מ HXD2 שכאמור גם איננו תומך ב MP3, וסביר להניח שהוא לא התעסק עם הפורמט הזה בכלל, בגלל עניין הירידה באיכות, אבל מה לעשות עם הזמן מבינים שדיסקים זה נושא בעייתי, והא רצה למצוא דרך להקל על עצמו.

לגיטימי מאד לדעתי.

ומה עונים לו? בתגובות מתנשאות, מה קשה לרשום לא, זה לא טוב ולהמשיך הלאה? חייב להתריס?

SCANSPEAK

פורסם

בני אתה בעצמך לא פעם אמרת לאנשים שאין להם סיבה לקנות ציוד ככ יקר / ברמה שלא מתאימה להם. זה ברור מאליו שהחלטת לגבות אותו כי אתם חברים, בבקשה תחסוך מכולנו את השטויות האלה.. ממש ישו!!

ואיתי התגובות שלך רק מחזקות את הטענות שלי..

JL Audio

• תוכן חדש...