Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לסוניק שלדה טובה בהחלט

כבוד הרב, השלדה של סוניק זהה לקורסה/GP/מיטו?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז הפוטנציאל בהחלט קיים, רק להתגבר על לוח המחוונים המזעזע...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
הRS מתחילה מ$21K לידנית ו$22K לאוטומטית בארה"ב, שזה יותר מקרוז. ($20.7K בערך לגרסה הישראלית)

באותה נשימה, קאמארו מתחילה מ$23.5K, אם מישהו בUMI יחליט להביא סוניק RS אבל לא קאמארו שעולה גרושים יותר - מגיע לו שיפטרו אותו, בחיי.

רק תראו כמה כאלה יש על הכביש, וכולם הגיעו מייבוא אישי שבו אנשים משלמים מעל 180K בכיף, רק בשביל הפוזה האינסופית של הרכב הזה.

מאז שהוסרו החסמים לייבוא סדיר מארה"ב עם פנסים סימטריים - אין להם שום תירוץ.

מעניין כמה קורבט וקמארו שייכנסו בייבוא אישי ישכנעו את UMI שכן שווה להשקיע בייבוא סדיר.

לא חסר מכוניות ספורט בייבוא סדיר עם היקף מכירות נמוך יותר מהשברולטים האלה (Z370, BRZ).

למי שטוען שזה לא יילך בגלל שבייבוא אישי אפשר להוציא ביותר זול, אז יש דגמים של שברולט שכן מיובאים בייבוא סדיר, אבל בייבוא אישי נמכרים במספרים נמוכים מאוד (טראוורס לדוגמא)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדברי מנהל השיווק של UMI אין להם כוונה להביא אותם כלל, גם לא כמקדמי מכירות. הסיבות, או התירוצים, הן שפוטנציאל המכירות לא מצדיק הכשרת מכונאים ושהיצרן לא מתכוון לתת הקצאות לשוק הישראלי.

חבל מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני חושב שב-umi שמו לעצמם אסטרטגיה שונה מכל יבואן. אני עד עכשיו לא מצליח לקלוט אותם כי פעם לכיוון הליסינג פעם יותר ללקוח פרטי, אבל כשאני חושב על זה אז כנראה הם מנסים כל מיני דרכים ולא סגורים על עצמם.

החיים הם כמו....

פורסם

אני מבין ששברולט מוכרים את הגרסה שלהם לאלפא מיטו ב-21 אלף דולר בזמן שדודג' מוכרים את הגרסה שלהם לג'וליטה (דארט) עם מנוע גיבור יותר ב-20 עד 25 אלף דולר ופיאט 500 אבארת', עם עקרב ומנוע חזק יותר עולה החל מ-22 אלף? הסוניק כזאת מדהימה או שהמותג שברולט הפך לפרימיום בזמן שישנתי?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ראיתי עכשיו ידיעה באוטו ונזכרתי בשרשור הזה.

בקרוב בישראל: שברולט סוניק RS

באיחור מסוים לעומת התכנון המקורי, צפויה שברולט ישראל להתחיל בחודש פברואר הקרוב בשיווק גרסת ה-RS של הסוניק. מדובר בגרסה החזקה והספורטיבית של שברולט סוניק, אשר הוצגה בתערוכת דטרויט לפני כשנה. למעשה, מכונית ראשונה כבר נחתה בארץ לצורך תקינה, היכרות והיערכות טכנית.

ה-RS מוצעת עם מנוע ה-1.4 ליטר טורבו המוכר של ג'נרל מוטורס, וכמו בדגמים האחרים של שברולט ואופל, גם כאן מייצר המנוע הזה 140 כ"ס לעומת 116 כ"ס בגרסה הרגילה. הוא ישודך כצפוי לתיבת ששת ההילוכים האוטומטית המוכרת, אך יזכה לכיול מתלים שונה.

גרסה זו של הסוניק תגיע כמובן גם ברמת גימור מהודרת יותר, עם קישוטי ספורט וחישוקי 17 אינץ' קלים, כשהכוונה היא להשתמש בה לקידום התדמית של המכונית הרגילה. יחד עם זאת, שברולט ישראל מתכוונת לשמור על תמחור תחרותי גם כאן, ויש להניח שגרסה זו של הסוניק לא תהיה יקרה משמעותית מגרסת ה-1.6 המצוידת של המכונית (LTZ). זה אומר שהיא תהיה זולה משמעותית מההיצע הספורטיבי הקיים בארץ בתחום המכוניות הקטנות.

כנראה שבUMI התלהבו מהרצון שלכם לראות סוניק RS על כבישי ארצנו.

כל כך התלהבו ששכחו לומר מילה על גרסה ידנית. (מה שממש טיפשי, בלי ידני? רק אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים? אפילו לא רובוטי? רכב ספורט לספרים?)

מעבר לזה "קידום התדמית של המכונית הרגילה." קידום תדמית? hello? על הקאמארו שמעתם? היא עולה בסה"כ $1.5K יותר בגרסת הבסיס מהסוניק הזאת! איזה רכב בעולם מקדמם יותר תדמית מהקאמארו? :shock:

אולי כשדלק יקבלו את המוסטאנג החדשה מישהו שם בUMI יתעורר. :roll:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מצוין. במידה ואכן ההבטחה למחיר אטרקטיבי תתממש, יש לשברולט קלף חזק ביד.

היא בוודאי לא הולכת להתמודד על פסגת ההוט אץ', אך במחיר של מכונית משפחתית מינוס מקבלים חבילה ייחודית של ביצועים, שימושיות (5 דלתות, אבזור, בטיחות) והתנהגות כביש טובה יחד עם מוטיבים ספורטיביים בהופעה.

אני לא מוצא חבילה דומה אצל אף אחת מהמתחרות, או שהן יקרות ב-20K ויותר, או שהן מגיעות עם 3 דלתות בלבד.

בנוסף, לדגם זה יש פוטנציאל שדרוגים רחב לשיפורי מנוע, שלדה והופעה. מקווה ש UMI ישכילו להציעה גם תיבה ידנית במקביל

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום היתי בחברה וקיבלתי הצעה על הדגם המפואר שלהם . יוצא 141000 שח . האם הדגם 1800 מומלץ ?האוטו ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות ואולי 1000 ק"מ בחודש

האוטו ישמש ברובו את אמא שלי

יש להם אחת שהיתה בתצוגה. לא ניסעת מבחן .מוכנים לתת לי הנחה של 4000 שח כדי?

יש מקום להתוכח עם הנציג על המחיר הסופי?

פורסם

לא יודע למה אבל משום מה יש לי הרגשה שהוא לא יהיה השחקן החזק בשוק, אולי במקום טוב באמצע,

צריכת הדלק תהיה קצת יותר מהממוצע לקטגוריה, והסחירות לאורך זמן תהיה קצת מתחת לקטגוריה..

לא יודע אם זה יהיה נכון, אבל משום מה יש לי הרגשה כזו.

פורסם
היום היתי בחברה וקיבלתי הצעה על הדגם המפואר שלהם . יוצא 141000 שח . האם הדגם 1800 מומלץ ?האוטו ישמש בעיקר לנסיעות עירוניות ואולי 1000 ק"מ בחודש

האוטו ישמש ברובו את אמא שלי

יש להם אחת שהיתה בתצוגה. לא ניסעת מבחן .מוכנים לתת לי הנחה של 4000 שח כדי?

יש מקום להתוכח עם הנציג על המחיר הסופי?

הטורבו עולה 143,000 שקלים ובמכירה כנראה גם תקבלו עליו יותר וגם תקבל ג'יפון חסכוני יותר וחזק יותר.

תבדוק גם הצעת מחיר על האופל מוקה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ראיתי עכשיו ידיעה באוטו ונזכרתי בשרשור הזה.

כנראה שבUMI התלהבו מהרצון שלכם לראות סוניק RS על כבישי ארצנו.

כל כך התלהבו ששכחו לומר מילה על גרסה ידנית. (מה שממש טיפשי, בלי ידני? רק אוטומטי פלנטרי 6 הילוכים? אפילו לא רובוטי? רכב ספורט לספרים?)

מעבר לזה "קידום התדמית של המכונית הרגילה." קידום תדמית? hello? על הקאמארו שמעתם? היא עולה בסה"כ $1.5K יותר בגרסת הבסיס מהסוניק הזאת! איזה רכב בעולם מקדמם יותר תדמית מהקאמארו? :shock:

אולי כשדלק יקבלו את המוסטאנג החדשה מישהו שם בUMI יתעורר. :roll:

בגרסה ידנית ימכרו יחידות בודדות. בגרסה אוטומטית ימכרו הרבה יותר.

לגיר ידני אין יתרון מהותי על פני גיר אוטומטי 6 הילוכים מודרני אצל נהג ממוצע. כדי ליהנות מתוספת ביצועים וצריכת דלק נמוכה יותר בהשוואה לגרסה האוטומטית צריך להיות נהג מיומן. הגרסה האוטומטית תציג ביצועים יותר טובים אצל הנהג הממוצע.

אני אישית מאוד מחכה שיתחילו לצאת סוניק RS לשוק המשומשות. בשמחה ארכוש סופר מיני מאובזרת מכף רגל ועד ראש עם מנוע חזק, ושימושיות במחיר של פיקנטו 1.0 חדשה.

פורסם

אם הגיר זהה לזה המותקן בסוניק 1.6, הוא לא מושלם, קיק מגיע בכמה שניות איחור (צא לעקיפה תלחץ ו...הגיר אולי יוריד הילוך) ולא תמיד הוא החלטי בבחירת ההילוך, המצב הידני תאורטי בלבד או לא קיים:

הורדה במסילה ואז שני כפתורים על הידית עם השהייה ארוכה מאוד בין הזמן הנלחץ ובין העברת ההילוך.

אך היכן הספלאש הפשוטה שלחיצה על הדוושה הגיר מגיב ישר ומסילה מדורגת עוזרת להעביר באופן ידני ללא טעויות.

• תוכן חדש...