Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי אישית היה חסר כפתור eject כדי להעיף את שתי הנוסעות הנוירוטיות שביאסו לי את הצורה בנסיעת המבחן.

עד כאן נהג מתחיל, ועכשיו נעבור למר ישראלי:

וואלה ראיתי את האוטו נדלקתי אש - שרירי כזה, נפוח, צבע מטאל יפה, כל גלגל מלמיליאן מאד מרשים. אשתי שמה בבגאז' עגלה, תיק של התינוקת ואת הקניות ברמי לוי ועוד נשאר מקום קצת לצידנית הגמישה הזאת שקיבלתי מתנה בראש השנה.

האוטו מפנק אבל אשתי שישבה מאחורה ליד התינוקת אמרה שהתפרים במושב עור לא ישרים, אמרתי לה סתמי והקפאתי אותה עם המיזוג של חדר קרור שיש באוטו, וואלה כל פתח אוורור חצי מטר קוטר. טוב למה אני מזיע כמו סוס בקיץ. באנו לקחת את חמתי שתמות והיא לא הצליחה להכנס במושב האחורי ליד אשתי והתינוקת אז לא היתה ברירה והיא ישבה במושב נוסע לידי. רציתי לנתק לה כרית אוויר נוסע עם המתג ליד הדלת אבל אשתי לא הסכימה.

וואלה האוטו 1800 וזה מלא נפח אבל האוטו לא רוצה לשים גז בלחיצה אבל על המדרכה דווקא עלינו בקלות והתינוקת לא התעוררה.

וואלה אשתי רצתה ג'וק אבל אמרתי לה אינמצב שאני נוסע באוטו שקוראים לו ג'וק ומזל שראינו את הטראקס למה זה אחלה אוטו ויש לו שם מגניב - טראקס, עדיף מג'וק. עדיף גם מפוקוס למה האוטו גבוה ונראה מרשים כאילו אני מההייטק, וזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לי אישית היה חסר כפתור eject כדי להעיף את שתי הנוסעות הנוירוטיות שביאסו לי את הצורה בנסיעת המבחן.

וואלה ראיתי את האוטו נדלקתי אש - שרירי כזה, נפוח, צבע מטאל יפה, כל גלגל מלמיליאן מאד מרשים. אשתי שמה בבגאז' עגלה, תיק של התינוקת ואת הקניות ברמי לוי ועוד נשאר מקום קצת לצידנית הגמישה הזאת שקיבלתי מתנה בראש השנה.

האוטו מפנק אבל אשתי שישבה מאחורה ליד התינוקת אמרה שהתפרים במושב עור לא ישרים, אמרתי לה סתמי והקפאתי אותה עם המיזוג של חדר קרור שיש באוטו, וואלה כל פתח אוורור חצי מטר קוטר. טוב למה אני מזיע כמו סוס בקיץ. באנו לקחת את חמתי שתמות והיא לא הצליחה להכנס במושב האחורי ליד אשתי והתינוקת אז לא היתה ברירה והיא ישבה במושב נוסע לידי. רציתי לנתק לה כרית אוויר נוסע עם המתג ליד הדלת אבל אשתי לא הסכימה.

וואלה האוטו 1800 וזה מלא נפח אבל האוטו לא רוצה לשים גז בלחיצה אבל על המדרכה דווקא עלינו בקלות והתינוקת לא התעוררה.

וואלה אשתי רצתה ג'וק אבל אמרתי לה אינמצב שאני נוסע באוטו שקוראים לו ג'וק ומזל שראינו את הטראקס למה זה אחלה אוטו ויש לו שם מגניב - טראקס, עדיף מג'וק. עדיף גם מפוקוס למה האוטו גבוה ונראה מרשים כאילו אני מההייטק, וזה.

הסיקור הכי טוב שהיה פה פעם :)

החיים הם כמו....

פורסם
האם הTRAX חולק את אותה הפלטפורמה עם אופל MOKKA? כי הם די דומים.

ה Trax חולק את אותה פלטפורמה עם הסוניק כולל מכלולים פנימיים בנוסף משווק בכמה גרסאות מקבילות של אופל Mokka והמקבילה ווקסהול מוקה ובארה"ב תחת מותג ביואיק Encore כשהאחרונה היא הגרסה היותר מאובזרת ומפוארת ( משום מה UMI בחרו לא לייבא כי המחיר לבטח היה קופץ אב לנראה הרבה יותר מרשים מה Trax )

http://www.buick.com/encore-luxury-crossover.html

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-29472-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94.aspx

http://www.vauxhall.co.uk/vehicles/vauxhall-range/cars/mokka/overview.html

פורסם

תקשיב באמת הסיקור הכי טוב שקראתי!

אפילו הקראתי אותו לאישתי אמרה שזה גם הסיקור הכי טוב!

אין צורך בחתימה....

פורסם

לדעתי האופל מוקה הרבה יותר נאה, הטראקס מרובע קצת והכנפיים האחוריות נפוחות מדי.

המוקה אלגנטי וחביב יותר, גם תא הנוסעים עדיף בלי לוח המחוונים הדיגיטאלי, מניח שגם הוא יעלה ארצה בקרוב.

פורסם

לא יודע מה איתכם לי היא ממש נראית כמו קשקאי. לפחות מהתמונה שהוצגה פה.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אם היה מספיק מקום בחתימה לכל זה....

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לא יודע מה איתכם לי היא ממש נראית כמו קשקאי. לפחות מהתמונה שהוצגה פה.

ממש רחוק מלהיות דומה לקשקאי... מכל פינה שלא תסתכל עליו .

דומה לSUV שהתכווץ יותר מיני קאפטיבה עם החזית והאחור.

פורסם
נראה כמו אביאו מוגבהת, הג'וק יותר מיוחד/מרשים. על איזה רכב הוא מבוסס? זה שברולט-שברולט או דייהולט?

מבוסס על הסוניק

קווי העיצוב של הטראקס, שעוצבו בהשראת הקו העיצובי הגלובלי של שברולט, מפגינים קשיחות של רכב פנאי, יחד עם מראה אתלטי אורבני. עם אורך של 4.24 מטרים ורוחב של 1.7 מטרים, קו מותניים וגג "משוכים" לאחור, הטראקס מציע יכולת אווירודינאמית מתקדמת התורמת חיסכון בדלק. למראה האגרסיבי של הטראקס תורמים עיקולים העוברים לאורך השוליים החיצוניים של מכסה המנוע והגריל הכפול, אחד מסימני ההיכר של שברולט. קו הגג המשתפל לאחור ומוטות הגגון הכסופים, מעצימים את התחושה והפונקציונאליות של רכב שטח. גלגלי ה 16 אינצ', עם עיצוב חמשת החישורים הקלאסי של שברולט, מקנים לו מראה יציב של רכב שטח קשוח.

פורסם
הסיקור הכי טוב שהיה פה פעם :)

+9000

מעניין, ה1800 לא סחב בגלל שהרכב היה מלא (ככה זה נשמע) או בגלל שזה פשוט שילוב מנוע/גיר עגלתיים?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...