Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אני מבין שלא נראה אותך בהופעות...

למה לא? דווקא נשמע כמו משהו שבשבילו הייתי מגיע בכיף פעם בשבוע-שבועיים למייק'ס פלייס עם כמה חברים. מצד שני, חוזה הקלטה כנראה שלא היה יוצא מזה, פשוט כי הסגנון הזה מוכר ונפוץ ואין פה חידוש גדול.

קח בחשבון גם שההתרשמות הזאת מבוססת על שיר אחד ישן ועל הטעם האישי שלי, כך שממש אין לך ממה להתרגש או להתגונן.

אני לא בטוח שאני יורד לסוף דעתך. על מה בעצם הביקורת? על הרצון לחשוף ולקבל חוות דעת?

לא על הרצון או הפעולה, רק על האופן בו זה נעשה. אם הוא שר וניגן בשביל הכיף שלו ונהנה מהתהליך ומהתוצאה, מה'כפת לו מה אנשים אחרים חושבים על זה? מילא הערות קונסטרוקטיביות כמו זו של התוכנת אודיו, אבל להתחיל לנהל דיאלוג על הקול המפוחד שלו? הוא חייב למישהו דין וחשבון? הרי זה כמו לצבוע את האוטו בוורוד עם נצנצים ירוקים ואז לשאול את הפורום מה דעתו. פעולה כזאת סתם מכשירה את הקרקע לאכזבה רבתי.

בכל אופן, תמשיכו... אני מבין שאני במיעוט פה ואין טעם להסיט את הדיון לכיוון הזה. שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין כאן עניין של מיעוט או רוב, ברגע שעליתי על פלטפורמה ציבורית

אני חשוף לכלל הדעות באשר הם יהיו.

הסגנון שלי הוא נדוש, ואני לא מתיימר להפתיע מישהו מהמאזינים,

אבל אני אוהב את הסגנון שלי ובעצם אני לא כל כך שולט בזה-זה מה שיוצא לי בכתיבה.

לקחתי "סיכון" בכך שהעלתי חומרים ראשוניים שרחוקים מהגמר, אבל גם עם זה אני חי בשלום.

בדמו המדובר ההקלטה כוללת מספר ערוצים: אקוסטית, חשמלית ושירה.

כרגע זה כל מה שנשאר לי, היו מספר הקלטות של הרכב שלם, הם אבדו ואין גיבוי.

השרשור הזה הוא חלק מתהליך, זה הכל. אשמח לפגוש אותך ואחרים במייק'ס פלייס או כל מקום אחר.

Gn'f'R

פורסם

אם אני מוצא לי תחביב, נניח לאפות לחם. האם לא הגיוני שאחלק חלק מהכיכרות לחבריי אפילו שעוד לא בדיוק השתלטתי על התהליך, והלחם לא מושלם? האם חבר שקיבל ממני כיכר לא מושלמת, ויש לו המון ביקורת על התוצאה ביחס לכיכר של אופה מקצועי, לא יכול למצוא כמה מילים טובות על מה שיצא לי? נניח שהוא אוהב את האגוזים ששמתי בפנים?

מחר אולי אשתלט על התהליך וייצא לי לחם מצויין, ואולי אכניס אגוזים כי אני זוכר שזה מצא חן בעיני מישהו, אפילו שעבורי זה רק היה חלק מתהליך הלמידה ואולי אני בכלל לא אוהב אגוזים.

אתה מתייחס לפעולת החשיפה, אני מתייחס לתוצאותיה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אנלוגיה מצויינת. :wink:

מצא את ההבדלים:

א. "היי חבר'ה, תטעמו בבקשה את הלחם שהכנתי - מה אתם אומרים, חסר קצת מלח?"

ב. "שלום חברים, ראו נא את כיכר הלחם שאפיתי. המתכון הזה תמיד מזכיר לי את אבא שלי, הוא מת מסרטן..." :shock::roll:

לדעתי אחד מהם הוא שיתוף ובקשה לחוות דעת והשני הוא סיפתח לעונה החדשה של מאסטר שף.

master_sheli5psd.jpg

פורסם

אהבתי, אשמח לעוד דברים בסגנון כשיצאו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
תשמחו לדעת שלפחות מפיק מוזיקלי אחד אהב את השיר. המשך בפרטי של ערן.

תודה א' היקר! בהמשך לה"פ, אני לא יודע כיצד להודות לך, אפילו אם לא ייצא מזה כלום בסופו של דבר. רק עצם המחשבה שמישהו הלך ועשה בשבילך משהו...זה עולם שלם עבורי.

אני מוקיר לך תודה מכל הלב ידידי!

Gn'f'R

פורסם

שלום לכולם,

אני מניח שהתקדמתי קצת בשבוע האחרון. בתחילת השבוע זכיתי לדבר עם המפיק שנהג מתחיל

יצר קשר עימו עבורי. אדם מקצועי וחביב מאוד, זכיתי לשמוע חוות דעת חיובית ממנו ובנוסף קיבלתי הכוונה

להמשך דרכי.

תודה אודי.

אני נמצא בהליכים מתקדמים להשלמת ההרכב, אך כלום עדיין לא סגור סופית כך שאני שוב אניף את הדגל

באם אתם או מישהו שאתם מכירים מאזור ב"ש והסביבה שעשוי להיות מעוניין בלקחת חלק בפרוייקט.

מתופפים/בסיסטים/גיטריסטים, אתם מוזמנים ליצור איתי קשר.

מכיוון שכבר חטאתי בפרסום חומר לא גמור, אסיים את המצווה בעוד חטא אחד בעברית מאותה ההקלטה :

זה השיר הראשון שכתבתי אי פעם ב98, שיר הנושא של האלבום העתידי.

תודה לכם!

Gn'f'R

פורסם

אין בעד מה. שלח לי לינק לפרופיל פייסבוק שלך ואחבר אותך עם מתופף ולהקתו. יש להם פרונט מן אבל יוכל לעזור.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בוקר טוב מתחילוס,

לדאבוני איני מחזיק פרופיל פייסבוק, אני משער שאפתח בעתיד הקרוב.

לעת עתה אפרסם כאן את מספר הטלפון שלי:

38 68 - 470-----052.

Gn'f'R

• תוכן חדש...