Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קארטינג - שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שמעתי המון תלונות על מסלולי הקארטינג וחשבתי - מכוון שיש לי אפשרות לבנות מסלול קארטינגים ע-נ-ק במשק מאחורה - מישהו יכול לתת לי קצת אינפורמציה על כמה עולה קארטינג טוב? האם יש צורך ברישוי וכמה זה עולה? האם יש צורך באישור מיוחד על הפעלת אתר כזה? וכו'...

תודה.

פורסם

כן יש צורך בהרבה אישורים במיוחד אם אתה רוצה שזה יהיה מסחרי.

קארטינג טוב עולה בסביבות 10,000 ש"ח ועוד ציוד ועוד מרשלים ועוד הרבה הרבה דברים.

אני מציע לך שתשאל בעלים של מסלולים, באתרים של קארטינג, ותבדוק במשרד התחבורה.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אז ככה

קארטינג כמו שאתה רואה במסלולים השונים עולה כ - 30,000 ש"ח

מה גם שחייבים את אישור מכון התקנים על הקארטים ,

למקום צריך אישורים גם כן רק שאין לי את הכח לרשום את כל מה שאני יודע.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מסלול קארטיג זה רעיון נחמד.

אם זה למטרת רווח מסחרי - אני בספק אם זה רעיון טוב. אם זה בגלל שזה תחביב ואתה אוהב את זה - הו זה כבר סיפור אחר.

כדי לתחזק קארטים ברמה טובה (ולא כמו שרואים באלפא קארטינג למשל) צריך ידע וציוד. זה הרבה יותר מסובך ממה שזה נשמע.

מחיר של קארט 4 פעימות כמו במסלולים הוא כ-20-25 אלף, ויש הרבה יצרנים והרבה סוגים. לרוב משתמשים במנועי 200 סמ"ק של הונדה 6.5 כ"ס.

עכשיו האופציה השניה שלך היא מסלול תחרויות, כלומר מיועד לקארטים 2 פעימות. הוא חייב להיות ארוך יחסית ופתוח (לא במבנה סגור)

במצב כזה זה לא יהיה מכרה זהב, אבל אנשים יוכלו לבוא ולהתאמן, ותוכל לקיים במקום תחרויות (עם או בלי שיתוף של העמותה - שאחראית על תחרויות ה-2 פעימות)

אם תרצה עוד עזרה - פנה אלי בפרטי.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

ואם אני רוצה קארטינג כמו של שומאכר...

כמו אלה שיש בתמונות באשדוד של CASTROL ESSO וכל מיני ספונסרים...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
ואם אני רוצה קארטינג כמו של שומאכר...

כמו אלה שיש בתמונות באשדוד של CASTROL ESSO וכל מיני ספונסרים...

מה זה "קארטינג כמו של שומאכר" ? מיכאל שומאכר הוא נהג פורמולה 1, ולא קארטינג.

אביו של מיכאל ניצל את השם של בנו למטרות עיסקיות, בין השאר הוא הבעלים של מסלול(י) קארטינג, וגם מייצר קארטים תחת השם "שומאכר". למעשה הם לא שונים בהרבה מהקארטים האחרים (סוייס, דינו, זיפ...)

ולגבי התמונות מאשדוד, תוכל להביא דוגמא ?

אולי אתה מתכוון לכרזה בה רואים תמונה ממירוצים באירופה ?

פורסם
היי,

שמעתי המון תלונות על מסלולי הקארטינג וחשבתי - מכוון שיש לי אפשרות לבנות מסלול קארטינגים ע-נ-ק במשק מאחורה - מישהו יכול לתת לי קצת אינפורמציה על כמה עולה קארטינג טוב? האם יש צורך ברישוי וכמה זה עולה? האם יש צורך באישור מיוחד על הפעלת אתר כזה? וכו'...

תודה.

בוא ספר לי איך אתה מתכנן לקבל אישור לבניית מסלול על אדמה חקלאית ? אישורי איכות הסביבה ? הסכמת המושב?

לפני שיש לך את כל אלה חבל לבזבז אנרגיה על בדיקות היתכנות וכו'...

פורסם
בוא ספר לי איך אתה מתכנן לקבל אישור לבניית מסלול על אדמה חקלאית ? אישורי איכות הסביבה ? הסכמת המושב?

לפני שיש לך את כל אלה חבל לבזבז אנרגיה על בדיקות היתכנות וכו'...

אהה כן, שכחתי את זה :-P

• תוכן חדש...