Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיזל

EEEBBR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התייעצתי כאן וסוף סוף ננעלתי על רכב. פולו פאביה או איבזיה האחיות הן מה שאני מחפש לאחרונה.

אבל ראיתי רכב אוקטביה דיזל 2006 והוצת בי עניין ישן שאני מנסה להבין מהרגע שהחלטתי לקנות רכב. אני יודע שזה סגמנט אחר, אני יודע שזה לא מקור להשוואה אבל אני מנסה להבין את העניין אחת ולתמיד ואולי זה ישנה את קניית הרכב הקרובה שלי.

השאלה היא למה רכב דיזל לא משתלם מתחת ל20K\25K\30K(כל מקום אומר משהו אחר).

אז התחלתי לחפש.

הרבה.

אגרת הרכב הגבוהה כבר לא בתוקף והיא שוות ערך לבנזין.

הסולר יקר יותר(עריכה: תחנה בירושלים מוכרת ב7.35 לליטר אז אולי לא יקר יותר) אבל לא בצורה משמעותית ביותר שכן זה מתקזז עם הצריכה הנמוכה(או שאני טועה? אשמח לתיקונים והסברים).

מבחינת עלויות הטיפולים חיפשתי נואשות את את איזור מחירי הטיפולים לרכבי דיזל וכמה הם יקרים יותר באוקטביה וחוץ ממעט יקר יותר לא מצאתי משהו ממשי ומפורט, מה שכן מצאתי זה שבהשוואה של אורטביה 1600 ידני בנזין ואוקטביה 1900 דיזל הטיפולים יחסית דומים במחיר שלהם.

מעבר לאין סוף חלקים שיש בשוק לרכבים האלה בגלל עניין המוניות.

חשבתי שאולי זה הביטוח ולפי מחשבון הביטוח מדובר בעוד 300 ש"ח לחובה שכנראה יגדל בצד ג ובמקיף(הזוי קצת לדעתי אבל אולי בגלל עניין המוניות והמגורים בירושלים).

אז מה אני מפספס? למה לא משתלם להחזיק רכב כזה? אני כנראה אסע עם האוטו כ15 אלף\ 20 אלף בשנה והקנייה היא לכמה שנים טובות אם לא עשור.

יש לציין שכל העניין נשאל בגלל שמצאתי רכב אוקטביה 2006 ידני שמור מאוד, עם 90 אלף קילומטר, 1900 טורבו דיזל.

למה לא?

תודה

פורסם

אם הנתונים של הרכב אמיתיים אז תחטוף אותו !!

כשמדברים על 25-30K בשנה מדברים בעיקר על רכב חדש בקניה מול רכב בנזין מקביל וכאן המחיר גבוה משמעותית .

כאשר מדובר על משומש הפער מצטמצם משמעותית ולעיתם אפילו לא קיים אבל יש משהו שכדאי לקחת בחשבון וזה שני מכלולים יקרים מאוד להחלפה במנועי דיזל , הראשון משאבת סולר , והשני טורבו אם זה טורבו דיזל .... לעיתם כאשר אחד מהמכלולים הללו מת ומצריך החלפה אז כל מה שחסכת בנסיעה על סולר נמחק כלא היה .....

פורסם

שווה לבדוק ביטוח, כי זה רכב מאוד גניב,

ליתר דיוק הכי גניב בארץ.

למרות שהוא שווה כל פרוטה.

בהצלחה.

גודשת מאיטליה...:twisted:

• תוכן חדש...