Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד פחות מחודש אני אצטרך להכניס את רכבי לטיפול תקופתי.

מדובר על רנו מגאן 2 שנתון 2009.

הרכב כעת על 85,000 ק"מ כאשר לפני כמעט שנה ביצעתי לו טיפול שכולל החלפת רצועת טיימינג.

עכשיו לשאלות:

1. מוסך מומלץ - כיום הרכב מטופל בהילוך שישי ולמען האמת אני מרוצה מהם. חשוב לי שהטיפול יהיה קודם כל מקצועי, שלא יעגלו פינות ושישתמשו ברכיבים האיכותיים ביותר. קודם אופן הטיפול ולאחר מכן הנושא הכספי.

2. מה אמור לכלול הטיפול הנ"ל, על מה לשים דגש בהצעת מחיר לפני הטיפול וכמה אמור לעלות טיפול.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אני מתאר לעצמי שאתה קנית את זה בדיל של קרסו בדיוק כמוני (הרכב השני בבית) ואתה רוצה לשמור על האחריות ולכן מוסכים מורשים.

בלי שום קשר ברנו אני מעדיף באמת לטפל במוסכים מורשים או לפחות מוסך מומחה שממליצים עליו כאן בפורום.

ברנו של אשתי אני מטפל בכפר סבא במוסך מורשה רנו - רון שטיין.

לבינתיים מאוד מרוצה מהם וגם מהשירות - המחירים שלהם מוסדרים מראש לטיפול עצמו.

סה"כ ברכב היו לי חוסרים ששכחתי לשים לב אליהם של מכסה אור דרך ומכסה מגן רפש - השלימו לי בלי לקחת אגורה ללא קשר לרכב באחריות או לא באחריות.

אם זה מתאים לך מבחינת אזור מגורים - ממליץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• ספונסר פורום
פורסם

אם הטיפול הקודם היה טיפול גדול כולל טיימינג אז הטיפול הנוכחי צריך להיות טיפול קטן.

מוסך מורשה רנו טוב באזור המרכז הוא מוסך המכונן. בקישור שצירפתי תוכל למצוא כמה וכמה המלצות עליו שכתבו חברי הפורום האחרים. פנה אל שרון מנהל העבודה, הוא מכיר טוב את הפורום ואת רמת השירות שהם מצפים לקבל.

פורסם
אם הטיפול הקודם היה טיפול גדול כולל טיימינג אז הטיפול הנוכחי צריך להיות טיפול קטן.

מוסך מורשה רנו טוב באזור המרכז הוא מוסך המכונן. בקישור שצירפתי תוכל למצוא כמה וכמה המלצות עליו שכתבו חברי הפורום האחרים. פנה אל שרון מנהל העבודה, הוא מכיר טוב את הפורום ואת רמת השירות שהם מצפים לקבל.

מה זה אמור לכלול טיפול קטן ומה המחיר שאמור לעלות טיפול מהסוג הנ"ל?

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• ספונסר פורום
פורסם

טיפול קטן כולל החלפה של מסנן שמן, שמן מנוע ומסנן אוויר. כמובן בדיקה כללית לרכב והחלפת ברקסים אם צריך.

מחיר מדויק תוכל לברר אצל המכונן אבל באופן כללי מדובר במשהו כמו 600 ש"ח. בעבר היה מבצע, בדוק האם הוא עדיין בתוקף: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=414206

• תוכן חדש...