Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שכן, רציתי רק לברר.

העניין הוא שעדיין לא הגיע לי הפלסטלינה, אבל בגל ל קלות המריחה של ה-OPT שמתי לבינתיים עד שהיא תגיע שכבה בלי לעשות פלסטלינה (רק עם שטיפה יסודית), רציתי לדעת האם כשתגיע הפלסטלינה היא תוריד את ה-OPT ותנקה את החיספוס כמו שצריך, כמובן שלאחר מכן אשים שוב שכבה של OPT) שכבה כפולה עדיפה הבנתי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

ipa = אלכוהול.

שבמינון נכון ובדילול עם מים, מוריד שאריות ווקס/אוטם ישנות, וכל שומניות שיכולה להוריד מהיקשרות הווקס/אוטם החדש שאתה מיישם על פח הרכב.

בהרחבה + כל מידע אפשרי:

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=208081

"יאללה בירי".

פורסם

אן סכנה לצבע עצמו ? אלכוהול מרגיש לי אלים יחסית. הדבר האחרון שבא לי הוא לכה שרופה (הצבע מטאלי). אני בעיקר אומר כי יש מספר שריטות על הרכב, האם אין סיכוי שהאלכונהול יכנס מתחת ללכה באיזורים אלה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אלכוהול לא אמור לגרום נזק.

פלסטלינה אמורה להוריד.

אם בא לך לקפוץ לקחת חתיכת פלסטלינה אתה מוזמן ;)

אגב - תענה לשאלות :)

פורסם

מנסיון גם אלכוהול 95% לא עושה שום נזק, על הצבע יש לכה והיא לא רגישה במיוחד לאלכוהול, כאשר עשיתי תיקוני צבע יישמתי אלכוהול באותו איזור בשביל לסלק כל גורם לא רצוי

פורסם

אחלה, אכין ואתיז, נשמע דיי פשוט להכנה.

M.L. אני עונה :)

האם באמת יש יתרון לשתי שכבות של OPTI-SEAL בטווח של כמה שעות ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

זכור לי משתמש שדיבר כאן על עמידות גבוהה יותר ביישום כפול עם הפרש של 12 שעות.

כרגע הרכב זקוק נואשות לפלסטלינה, שתגיע כבר ! הוא גם זקוק נואשות לפוליש אבל בשביל זה צריך זמן..

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

הזמנת מאיביי? כי אני כבר מחכה לכמה משלוחים כבר מעל חודש.

מעניין מה נסגר עם העיכובים האלה.

אגב - הצעתי עדיין בתוקף, קפוץ ותיקח פלסטלינה, עצלן ;)

פורסם

אני יודע שהצעת :) זה עניין של זמן פנוי, הלוואי ויהיה ממש בקרוב.

וכן זה הוזמן לפני יותר מחודש !

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...