Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על משפחתית, קטנה, לעיר בעיקר.

חשבנו על :

פיז'ו 307 או 306

שברולט אביאו

סקודה פביה

שתהיה ביטחותית - ילדון קטן בתוכה, צריכת דלק נמוכה (בעיר), מקום לכסא ועגלה, נוחה.

נשמח לשמוע מיהי העדיפה

פורסם
מדובר על משפחתית, קטנה, לעיר בעיקר.

חשבנו על :

פיז'ו 307 או 306

שברולט אביאו

סקודה פביה

שתהיה ביטחותית - ילדון קטן בתוכה, צריכת דלק נמוכה (בעיר), מקום לכסא ועגלה, נוחה.

נשמח לשמוע מיהי העדיפה

אם אלו האופציות שעלו וחשוב לכם להתמקד בבטיחות, צ.דלק, נוחות ומקום אחסון לעגלה.

נראה כי האלטרנטיבה המומלצת הינה ה307 של פיג'ו, נוחה ומרגישה טוב מבפנים על השאר, מודרנית ומציעה בטיחות טובה בהפרש ניכר מהשברולט הנוראית וגם בשל היותה מש' קומפקטית תהיה בעלת נפח אחסון ראוי לצרכים שלכם.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

אין בכלל מה להשוות בין 306 ל 307 זה לא רק דור חדש אלה קפיצת מדרגה ענקית.

ה 306 אולי מהנה יותר לנהיגה אבל בכל תחום אחר ה 307 עולה עליה בעשרות מונים בעיקר בתחום הבטיחות.

מבחינת מקום בתא המטען למרות מראה ה 5 דלתות שיכול להטעות ה 307 מאוד מרווחת ויש לה תא מטען ענק - אני הכנסתי לתוכו בקלות עגלת רכבת (לשני ילדים אחד מאחורי השני) שבפורד פוקוס 4 דלתות למשל לא הצלחתי להכניס בשום אופן.

צריכת דלק ממוצעת וסבירה ביותר תלוי בסגנון הנהיגה היום למשל יש לי שברולט אופטרה (רכב חברה אני לעולם לא הייתי קונה אחת)שלוגמת בצורה משמעותית הרבה יותר דלק מהפיזו.

מבחינת נוחות ואיבזור היא עולה על רוב הרכבים באזור המחיר שלה (בעיקר בדגם XT שכולל המון תוספות) וגם האמינות טובה בהרבה מהמוניטין שיצא לצרפתיות.

אין לי ניסיון עם שתי המכוניות האחרות אבל הם קטנות בהרבה מהפיזו.

שימו לב שמבחינה בטיחותית פיזו 307 בדגם XT באה עם 6 כריות אויר לעומת 4 בדגם הפשוט יותר.

• תוכן חדש...