Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך ליקוי בראייה ואתה נוהג ללא משקפים או עדשות?

לדעתי זה לא מוצדק מה שרשום. עובדה שעד עכשיו לא עשיתי שריטה על כל רכב שנהגתי בו.

פורסם
הוא יכול לחייב, כמו שנאמר בתנאים הולמים.

ורק נהג רכב רכב ציבורי או שמסיע מעל 8 נוסעים חייב להחזיק גיבוי למשקפיים/עדשות.

מותר לטעות, אבל חבל לתת אינפורמציה לא מדוייקת אם מראש לא בטוחים במידע.

בדיוק. בשביל תהליך פשוט למדי של בדיקת ראיה, שליחת הטופס בדואר למשרד הרישוי וקבלת רשיון מעודכן לא צריך להתחיל למציא סיפורים.

עד שתקבל את הרשיון המעודכן, אתה עקרונית במצב אפור, ודא שיש לך ניירת שמאשרת את הניתוח, כך שגם בלי רשיון מעודכן הסיכוי שתקבל דו"ח קטן, וגם אם תקבל דו"ח תוכל לבקש את ביטולו ברגע שיהיו לך את האישורים המתאימים.

תגדיר תנאים הולמים,אני משתמש בעדשות חד פעמיות,ברגע שהוצאת את העדשות צריך לזרוק אותן,אין איתי עוד עדשות איך הוא יכול לחייב אותי להוריד אותן?

מה אני ינהג ללא עדשות?

יש הרבה חורים בסיפור,תגבה את עצמך עם ציטוט מהחוק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לפי הרופא אני רואה 6:6. לא קיבלתי אישור על הניתוח כי שכחתי לבקש, והם לא רוצים לשלוח בדואר (התקשרתי היום). אני לא יכול לנסוע אליהם כי זה בירושלים ואין לי כוח לנסוע עוד פעם עד לשם ולעמוד שעה בפקקים בכביש 6 או בכביש 1 עם מנוע כבוי באמצע הכביש בגלל שמשאית מחליטה להיתקע בעליות.

יש לי ביקורת שגרתית לעיניים בתחילת ינואר, ואז נאמר לי שאם אני רוצה אני יכול לחכות עד אז, לעשות את הביקורת, ואז הם יביאו לי אישור, איתו אני יורד כמה קומות ובבניין שלהם יש עמדה שבה נותנים את האישור ואז מקבלים רישיון חדש בדואר. לפי התגובות שלכם עושה רושם שעדיף לחכות כי ברוב הפעמים בכלל לא מתייחסים לסעיף הזה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שתקנה משקפיים ב2 ש"ח ללא מספר ותרכיב אותם בכל פעם שאתה רואה שוטר עד שתקבל את האישור :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
תגדיר תנאים הולמים,אני משתמש בעדשות חד פעמיות,ברגע שהוצאת את העדשות צריך לזרוק אותן,אין איתי עוד עדשות איך הוא יכול לחייב אותי להוריד אותן?

מה אני ינהג ללא עדשות?

יש הרבה חורים בסיפור,תגבה את עצמך עם ציטוט מהחוק.

לא אני הגדרתי תנאים הולמים, בית המשפט מגדיר תנאים הולמים בפסיקה שעסקה בנהג שהואשם באי ציות לשוטר שהורה לו להוציא את העדשות באמצע הדרך. הנהג יצא זכאי ובית המשפט הגדיר שלדרישה כזו צריכים להתקיים תנאי הגיינה מינימלים.

הנה דוגמה לפסק דין שלא מגדיר מהם תנאים הולמים אבל מגדיר מה הם לא תנאים הולמים:

http://www.psakdin.co.il/fileprint.asp?filename=/taavura/private/ver_bxhq.htm

לא הצלחתי למצוא את הפסיקה המפורטת שהגדירה את התנאים, אנסה למצוא אותה מאוחר יותר.

• תוכן חדש...