Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעליות לכיוון מעלות שוטר שהיה בנתיב הנגדי לכאורה כיוון על אחותי את הדבורה מרכב מוסווה.

עכשיו מי שלא מכיר את הכביש זה כביש עם שטח הפרדה בנוי והוא היה בכלל בנתיב הנגדי ואז הוא לכאורה נסע לכיוון הנסיעה ההפוך עשה פרסה ואז עצר את אחותי ונתן לה דו״ח מהירות.

ואחותי בכלל נסעה בעליה ככה שקשה לי להאמין שהיא הגיע ל123, בזמן שהשוטר ניסה לתפוס את אלה שמגיעים בירידה.

הדו״ח הוא על נסיעה ב118 אחרי הפחתה (123)בכביש של 90 750 שקל ו8 נקודות.

עכשיו לי זה נראה הזוי בכלל שמהנתיב הנגדי שיש שטח הפרדה הוא תפס אותה עם הדבורה ואז עוד לא שמר על קשר עין עם הרכב נסע לכיוון ההפוך עשה פרסה ועצר אותה על מהירות.

עכשיו השאלה שלי בבית משפט יש סיכוי לבטל את הדו״ח?

יש לה 19 שנים רישיון ואזהרה מלפני כמה חודשים(לא על מהירות) וחוץ מזה אין עבירות קודמות הרבה שנים.

פורסם

עכשיו השאלה שלי בבית משפט יש סיכוי לבטל את הדו״ח?

יש לה 19 שנים רישיון ואזהרה מלפני כמה חודשים(לא על מהירות) וחוץ מזה אין עבירות קודמות הרבה שנים.

אזהרה היא לא תקבל מכיוון שכפי שכתבת יש לה דוח אזהרה לפני מספר חודשים.

היא יכולה לגשת לבית המשפט.

שיהיה בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן אבל השאלה שלי אם הטענות שהעלתי פה יתפסו בבית המשפט.

בנוגע לאזהרה אני יודע בגלל זה אמרתי שיש לה כבר אזהרה.

פורסם

צריך לקרא את נסיבות הדוח.

ולשמוע דעה של מישהו שיודע כיצד הדבורה פועלת.

למה אתה חושב שיש טעות בזיהוי? (מה אחותך אומרת?)

מאין לך לדעת שהוא נהג אחרי רכב וניסה למדוד אותו בירידה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

השוטר עמד בשוליים בנתיב הנגדי בשביל לתפוס רכבים שיורדים בירידה עכשיו, לפי מה שהשוטר אומר הוא קלט את המהירות שלה מהשוליים בנתיב הנגדי בכביש עם 2 נתיבים לכל כיוון ושטח הפרדה ואז נסע לכיוון ההפוך בשביל לעשות פרסה ולעצור אותה.

עכשיו לא חסר רכבים שעקפו אותה ולא חסר רכבים שנוסעים שם במהירויות מאוד גבוהות.

והוא גם לא שמר על קשר עין.

פורסם

אני יסביר לך בקצרה, הכל תלוי בדוח שהוא רשם.

אם הוא ציין שהוא היה בכביש הנגדי בשוליים ובאמצע יש שטח הפרדה הסיכוי שאתה תזוכה גבוה מאוד.

אתה יכול לטעון שהוא לא היה בקשר עין עם הרכב, הוא היה מרוחק מאוד, במצב שכמעט אי אפשר לראות את הרכב.

אולי ייעוץ עם עורך דין יעשה את העבודה, שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

השוטר רשם שהוא עמד בנתיב הנגדי בשוליים במצב סטטי ועם הדבורה הוא קלט אותה בנתיב הנגדי והמכשיר ננעל עליה ואז הוא ביצע פרסה ועצר אותה אחרי 300 מטר.

עכשיו הוא גם טוען שהיא הייתה לבד על הכביש מה שלא כל כך נכון והגיוני במיוחד בכביש כזה מרכזי בשעה 8 בבוקר, ושהוא שמר על קשר עין רצוף ופעם אחרונה שאני בדקתי אי אפשר לעשות פרסה באמצע כביש עם שני נתיבים לכל כיוון בלי להסתכל לצדדים לאבד קשר עין.

בקיצור הוגש ערעור ואני די בטוח שבבית המשפט היא כבר תצא זכאית מחמת הספק.

פורסם

יכול להיות שתמונה של התנועה בשעה 8 בקטע כביש יכול להיות מועיל להוכיח שלבד היא לא היתה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

הדו"ח לא בהישג ידי כרגע, אבל מה שכתבתי למעלה זה בערך מה שהשוטר רשם בדו"ח.

הוא הוסיף גם פרטים שהוא ליווה אותה עד תחנת דלק ושהיא הייתה לבד ברכב.

פורסם

שלום לך

דע לך שמכשיר הדבורה יכול לקלוט מכול זווית, אני מפעיל את המכשיר. ולעיניננו צריך לקרא את נסיבות הדוח בכדי לדעת את כל הפרטים ,יכול להיות שהשוטר נעל רכב במהירות אבל הוא צריך להיות בודד לחלוטין ואכן אני בטוח שזה מה שהוא רושם בדוח ,שתלך למשפט ושתשאל את השוטר אם כאשר בצעת פנית פרסה היו כלי רכב ואך שמרת כל הדרך על קשר עין? במכשיר הדבורה אן מרחק כך שהקרן יכולה לתפוס רכבים אחרי קילומטר

פורסם

לא סביר שהוא עצר אותה אחרי 300 מטר.

במהירות 120 קמ"ש היא עוברת כ-30 מטר בשנייה.

הניידת לא יכולה להספיק לעצור אותה תוך 10 שניות מן הרגע בו חלפה את מקום המארב, כשהיא במצב התחלתי סטטי והניידת צריכה להספיק לבצע פניית פרסה.

אולי רשום שהוא קלט אותה ממרחק 300 מטר?

פורסם
הדו"ח לא בהישג ידי כרגע, אבל מה שכתבתי למעלה זה בערך מה שהשוטר רשם בדו"ח.

הוא הוסיף גם פרטים שהוא ליווה אותה עד תחנת דלק ושהיא הייתה לבד ברכב.

מה שהשוטר רשם זה טוב ויפה, אבל לא פחות חשוב מכך זה מה שאחותך אמרה.

בנוסף, "בערך" זה לא מספיק טוב. כדי לייעץ לך באופן מדויק אנחנו חייבים להבין בדיוק מה כתוב בדו"ח במדויק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...