Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל עכשיו אחרי שקיבלתי את הרכב והיה עיכוב שאינו תלוי בצמפיון אלא בסוכן הרכב

הוא שילם לי פיצוי גדול ויצאתי מרוצה מבחינת הקנייה

אבל וזה ה"אבל" הגדול

יש מישהוא שמבין איך יכול להיות ב2014 שבונים רכב שיש בו רק 2 מתגי חלונות ליד הנהג?

אין הגיון בזה, אפילו אם רצו לחסוך בכסף, אינו נותן שום סיבה לעשות דבר כזה.

והבעיה הכי גדולה הוא, שאין אפשרות טכנית להוסיף מרימי שמשות לרכב.

נסעתי לצמפיון בתלפיות, ניגשתי לדלפק החלפים, בדק לפי מס' שילדת הרכב, ולא ראה שום דבר מופיע לגבי החלונות.

בסוף ניגש איתי לרכב, בדק, ניסה ללחוץ על השלט כמה דקות, ולא האמין, שאל אותי, מה? איך יכול להיות דבר כזה? מעולם לא ראיתי דבר כזה.

דיברתי עם נציג רדיו מילאנו שעובד בסניף שם, אומר אני מכיר את הבעיה, אין שום אפשרות להוסיף אפילו בתשלום, כי היצרן לא בנה את הרכב בצורה שייתן להוסיף מתגים לחלונות האחוריים.

נסעתי לרדיו צליל בגבעת שאול, ביקשתי בבקשה אני משלם לך מה שתגיד, בדק ניסה גם עם השלט לחיצה ארוכה, אין קול ואין עונה.

שאל אותי, מה? איך אתה אמור לסגור את החלונות? צריך לצאת מהרכב לגשת ולפתוח כל דלת ברכב ולסגור את החלונות? וזאת רק כשהרכב עדיין בסוויטש, כי בלי זה אין בכלל חשמל ברכב אפילו בהשהייה כמו שיש ברכבים מסויימים.

הקיצר אני ממש אבוד בעניין, לא נראה לי שמישהוא בכלל מעוניין לעזור, ניסיתי גם בסוכנות הרכב, הוא צודק שלא החתמתי אותו על זה.

ניסיתי ללכת לסוכנות של סיאט בתלפיות היכן שעשיתי נסיעת מבחן, ושם אמרו לי בעת נסיעת המבחן, כי רק במבחן יש רכב כזה, אבל כשאתה קונה יש כבר הכל עם מתגים לכל החלונות ליד הנהג, עכשיו ענו לי אז למה לא קנית אצלנו? אם היית קונה אצלנו היינו דואגים לך שיהיה לך 4 מתגים, אבל לא לקחנו אחריות כשאתה קונה אצל אחרים.

דווקא עכשיו כשביקרתי בתצוגה, מופיע כבר רק עם 4 מתגים.

בתכלית, אם מישהוא יודע היכן אפשר אפילו להתאים של רכבים דומים ולהשחיל את החוטים, העיקר שיעבוד גמו שצריך, אודה מאוד לכל העוזרים.

ייתכן מאוד שהייבואן מזמין רכבים ברמת איבזור מאוד נמוכה עבור ליסינג.

איזה כייף לי :)

פורסם
ייתכן מאוד שהייבואן מזמין רכבים ברמת איבזור מאוד נמוכה עבור ליסינג.

זה ממש לא נכון, כי אמרו לי בסוכנות סיאט עצמו שאם הייתי קונה בליסינג של סוכן X וY היית מקבל עם הכפתורים כמו שלנו, כי כל ההזמנות של הסוכן ההוא עובר דרכנו, ומה שמבקש הוא מקבל, אבל הסוכן שאצלו הזמנת עובד עם סוכנות סיאט מעיר אחרת, ושם היית צריך לבקש מדוייק את החדש.

פורסם

שכח מהקומבינות והדבר לא ניתן לביצוע ללא ידע נרחב והיכרות טובה עם הרכב. אישית אני לא מכיר מישהו שיכול לבצע זאת.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרקו10 - לא מסכים :lol:

דבר עם שרות הלקוחות של סיאט - מחלקה טכנית , הסבר את הבעיה , אולי נתקלו בבעיה ויש להם פיתרון .

אם לא - בקש את המפרט הטכני של מערכת החלונות החשמליים .

(באלפא מסרו לי מפרטים של הדש-בורד - חיווט חשמלי של מערכת הרדיו , מפרט של סלון הרכב כ 15 דפים - ובכייף )

וגש למתקין טוב התייעץ איתו ואולי אפשר .

מעבר לכך - בצע חיפוש באינטרנט בחו"ל - נסה בבריטניה - אולי ביצעו שם התקנה וכתבו על כך .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

מכיוון שהרכב "סיאט טולדו" 2014 יש להשיג את אותו רכב עם 4 מתגים לחלונות ליד הנהג.

צ'מפיון אינו מפרט איזה רכב אתה אמור לקבל, עם 4 מתגים או רק 2

צ'מפיון אמרו שיכולים להציע לי דרך רדיו מילאנו בתשלום, להכניס לי 2 מתגים מתחת למערכת מולטימדיה

ואז אני גם יהיה תקוע בלי אפשרות להתקין מרימי שמשות ל4 החלונות

ביקשתי וניסיתי לקנות את החלק, גם אין אפשרות בינתיים, אפילו אם אני אבצע אותו בעצמי אצל מומחה.

התייעצתי עם חבר שלי עו"ד ידוע, ומכין לי תביעה בנידון, ואולי יהיה מצב שכל מי שקנה רכב עם הבעיה הזאת יוכל לתבוע אותם על סמך תביעתי, אולי נעזור בדרך לעוד אנשים כועסים.

עריכה אחרונה על ידי naani000
תיקון שגיאת כתיב
פורסם
מרקו10 - לא מסכים :lol:

דבר עם שרות הלקוחות של סיאט - מחלקה טכנית , הסבר את הבעיה , אולי נתקלו בבעיה ויש להם פיתרון .

אייל .

אני לא יודע מה קורה לצמפיון, כל פעם הם מתעקשים במקום לתת שירות שהלקוח יהיה מרוצה, הם מתווכחים איתו מי אשם ומי לא, הם משהו עם אובססיה של רמאות כאילו אם יתנו שירות הם יפשטו את הרגל של כל החברה שלהם, על כל שקל שיעלה להם אם יתנו שירות ללקוחות.

• תוכן חדש...