Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיצוי על מה בדיוק? על זה שאתה צריך להמתין?

מה כתוב לך בחוזה? יכול להיות שלא היה בארץ כשהזמנת אז צריך לחכות משהו כמו 3 חודשים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חתמתי ל21 יום

ועברו 47 יום

זה לא אמור להיות בעיה?

קנית פעם משהו שסחבו לך מעבר למה שחתמו?

כל יום שאתה בלי רכב זה הוצאות וכו'

פורסם

כשאנשים לא קוראים את החוזה, לא שואלים שאלות, עושים פרצוף של "אני יודע הכל" ומשקיעים המון מאמץ בלהראות יהיר ולא בלהבין, מתעלמים מכל נורות האזהרה והאורות האדומים, מגיע להם שישלמו.

הרדיפה האינסופית אחרי סיאט כפי שהיא מתוארת כאן, הייתה צריכה להוביל לויתור על העניין כבר אחרי השיחה הרביעית שלא נענית. מי צריך את מי? מי אמור לתת שירות למי?

ואסור לשכוח גם את הצד השני של המטבע.

כי אחרי שהלקוח הטיפוסי לא מקבל את מבוקשו (שהוא לא טרח לברר מהו מלכתחילה), הכל מיד עובר משלב של אדישות מוחלטת לשלב של היתממות מוחלטת, איומים בתביעה וה"פרסום בתקשורת".

הזמנת רכב, שילמת עליו מקדמה או חלק, ולא טרחת להבין מתי תקבל אותו?

התחייבו ל21 ימי אספקה? איפה היית ביום ה22? וה23? וה24? למה חיכית ליום ה47? למה שלא תחכה עוד קצת?

תעשו לעצמכם טובה.

תבינו, תשאלו, תחקרו, בצורה אנושית וללא יהירות. ואז לא תצטרכו להראות מטופשים כשאתם מאיימים ב"תביעת ענק" או ב"פיצוץ בתקשורת" בגלל 2000 ש"ח שמתעכבים בזיכויים.

אה כן, ואין דבר כזה "מבצע שלא יחזור". כל מבצע חוזר. לרוב בתנאים טובים יותר.

פורסם

אני הפקדתי חלק מהכסף ישירות לצ'אמפיון מוטורס

ואת החלק השני ביקש סוכנות הרכב שאפקיד אצלהם כי הם לא רוצים שאדע את הרווחים שלהם בעסקה

אתמול שלחתי אימייל לכמה נציגים של צ'אמפיון ואכן עכשיו הגיע אלי מידע שהסוכנות רכב פשוט עיכב את ההעברה של החלק השני, והם אשמים

אבל כל הזמן הם שיקרו לי שהחברה מעכבת וכי הם כבר טענו להם וכו' וכו'

איך אפשר ליפול עם אנשים שקרנים בעולם הזה.

פורסם

הזמנת רכב, שילמת עליו מקדמה או חלק, ולא טרחת להבין מתי תקבל אותו?

התחייבו ל21 ימי אספקה? איפה היית ביום ה22? וה23? וה24? למה חיכית ליום ה47? למה שלא תחכה עוד קצת?

תעשו לעצמכם טובה.

תבינו, תשאלו, תחקרו, בצורה אנושית וללא יהירות. ואז לא תצטרכו להראות מטופשים כשאתם מאיימים ב"תביעת ענק" או ב"פיצוץ בתקשורת" בגלל 2000 ש"ח שמתעכבים בזיכויים.

אה כן, ואין דבר כזה "מבצע שלא יחזור". כל מבצע חוזר. לרוב בתנאים טובים יותר.

אתה חושב שביום ה24-5 כבר צריך להשתולל בתקשורת?

אתה לא חושב שקודם מבררים, ואתה נדחה בתירוצים שונים ומשונים, ורק אחרי שעובר גבול של יותר מ40 יום מתחילים לפרסם.

אבל כפי שכבר הגבתי למעלה, נפלתי פשוט עם סוכנות ערמומי ושקרן, וסיאט יוצא כאן נקי ויותר מבסדר גמור, כי הם התקשרו אלי, אפילו שלא הזמנתי אצלהם ישירות.

פורסם

אפשר לתבוע על זה נכון?

מה היה כתוב בחוזה במקרה שהרכב לא יסופק תוך 3 שבועות?

היה כתוב שאתה לא יכול לבוא אליהם בטענות גם אם האוטו יגיע תוך חצי שנה? מה המלל המדויק שם?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כל החודש האחרון אמרו לי מהסוכנות שיפצו אותי ב100 ש"ח לכל יום ואפילו יותר, והבעיה היא של סיאט

רק היום התגלה לי דרך צ'אמפיון שרק ב16 לחודש הפקידו את שאר הסכום לחברה, דהיינו פשוט עבדו עלי מהסוכנות רכב

כרגע אני מנסה להגיע איתם להסדר שיפצו אותי בסדר גודל של כל התוספות שאני מעוניין להכניס לרכב

אבל אני רוצה להדגיש שלא נעים לי שרציתי להאשים את סיאט-צ'אמפיון, כי להיפך, החברה התייחסה אלי יפה, אפילו שלא הזמנתי ישירות דרכם, ובכל זאת הם מזרזים לי את הגעת הרכב לפני הזמן, כי הם מבינים את הכאב שגרמו לי הסוכנות עם השקרים שלהם.

פורסם
אתה חושב שביום ה24-5 כבר צריך להשתולל בתקשורת?

אתה לא חושב שקודם מבררים, ואתה נדחה בתירוצים שונים ומשונים, ורק אחרי שעובר גבול של יותר מ40 יום מתחילים לפרסם.

אבל כפי שכבר הגבתי למעלה, נפלתי פשוט עם סוכנות ערמומי ושקרן, וסיאט יוצא כאן נקי ויותר מבסדר גמור, כי הם התקשרו אלי, אפילו שלא הזמנתי אצלהם ישירות.

נראה שלא הבנת את כוונתי.

אני חושב שאין מה להשתולל בתקשורת גם ביום ה68.

מה שכן הייתי עושה, ביום ה22 הייתי מתקשר בטלפון מיד לסוכן שלי.

ביום ה23 הייתי מתייצב אצלו בסוכנות, ולא יוצא משם עם תשובה טובה מאוד.

ביום ה27 הייתי מנסה להשיג את מנהל השיווק/מנהל הסוכנים בצ'מפיון.

הסוכנים כפופים ליבואן, ואם יש סוכן סורר זו בעיה של היבואן. מה גם שהיבואן הוא זה שמכין את הרכב עבור הסוכן (לפחות ברמה של שחרור ממכס). למיטב הבנתי החוזה שלך הוא מול צ'מפיון, ולא מול הסוכן.

הכל נאמר בהנחה שעמדת בסדר התשלומים שנקבע ושילמת על הרכב כפי שנדרשת.

פורסם

אוקיי בינתיים אני לא מרפסם את שם הסוכן, כי הוא טוען שזה היה תקלה טכנית בבנק וגם חד פעמית.

הוא מבטיח לשבת איתי מחר ולחתום לי שמייד כשאקבל את הרכב, הוא נותן לי את כל התוספות שביקשתי ממנו, גלאי ולנטיין, מגיני רוח, ומרימי שמשות וכו' זה כבר יעלה לו הון כל הסיפור, כי לא כך הוא הדרך לעשות עסקאות.

תודה לכל המתעניינים, ובהמשך אעדכן מה קורה, אם אכן עומד בהבטחותיו, ואם לא, אפרסם את שמו שידעו מה קורה כשמתנהגים בערמומיות ובשקרים.

פורסם
הסוכנים כפופים ליבואן, ואם יש סוכן סורר זו בעיה של היבואן. מה גם שהיבואן הוא זה שמכין את הרכב עבור הסוכן (לפחות ברמה של שחרור ממכס). למיטב הבנתי החוזה שלך הוא מול צ'מפיון, ולא מול הסוכן.

הכל נאמר בהנחה שעמדת בסדר התשלומים שנקבע ושילמת על הרכב כפי שנדרשת.

כשאני חותם עם סוכנות רכב (ולא עם סוכן של צ'מפיון), והוא אינו מעביר את הסכום המלא לצ'מפיון, אין אחריות של צ'מפיון על כלום כל זמן שהוא לא קיבל את כל התשלום על הרכב.

• תוכן חדש...