Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין 'אלפים', יש בדיוק 8 סוכנויות של סיאט בארץ שמשווקות רכבים חדשים מהיבואן.

אם אתה מדבר על ליסינג יד1 0קמ זה כבר משהו אחר, אבל פה בערך נגמרות האופציות.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

היום כמעט בכל סוכנות רכב שמוכר גם ליסינג, יש אפשרות לקנות אצלו רכב יד 0 אפס על ידי שהוא מזמין אצל סוכן של היבואן.

ועל פי רוב יוצא לך מחיר הרכב יותר זול מסוכנות החברה, משתי סיבות:

או שהוא מוריד מהרווחים שלו, או משום שהוא בהסכם עם סוכני החברה שהוא קונה כמות גדולה של רכבים מהם ומקבל מחיר מוזל מהחברה.

וכך בוצעה העסקה שלי עם סוכנות הרכב, אחרי שביררתי אצל סוכני סיאט עצמו, וקיבלתי הצעת מחיר יותר יקרה בסיאט, משני סוכנויות הרכב שביקשתי הצעת מחיר.

פורסם

פרט שולי לגמרי, בכלל לא היית צריך לציין קודם לכן שההזמנה בוצעה דרך ליסינג ולא דרך צ'מפיון :roll:

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

הבעלים הראשון של הרכב יהיה חברת הליסינג, לא אתה.

אתה תקבל אותו "עם הניילונים" וקילומטרז' כמעט אפסי, כן, אבל עדיין יהיה רשום לך 01 בעלים קודמים - ליסינג. (מה שמוריד בפועל את הערך המחסרי של הרכב לעומת אחד שנקנה ישירות מהיבואן, קיבלת הנחה וכמובן תצטרך לגלגל אותה הלאה כשתחליט למכור)

מעבר לזה, מניסיון עם (די הרבה) הזמנות של רכבים חדשים - היבואן מתחייב לספק תוך 14 ימי עסקים אם הרכב כבר נמצא בארץ. (והטולדו סביר להניח שכבר הייתה בארץ כשפתחת את ההזמנה) כאשר מהיום ה15 אתה מקבל רכב שכור ע"ח היבואן.

47 יום לא היית מחכה, בוא נגיד את זה ככה. אפילו 14 לא.

פורסם

אז אני מחדש לך שיש אפשרות בהרבה סוכנויות רכב יד 000000 וגם 0 ק"מ

אם הסוכנות מבצע את הרכב על שמך אתה פשוט יד 0 ולא יד שני

אתה רוצה לראות העתק מההזמנה?

אני מחזיק את ההסכם עכשיו ביד וזה בפירוש לא יד שנייה

תברר ותמצא שזה אפשרי

פורסם

עזוב הזמנה, תעלה את רישיון הרכב כשתקבל :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אבל עכשיו אחרי שקיבלתי את הרכב והיה עיכוב שאינו תלוי בצמפיון אלא בסוכן הרכב

הוא שילם לי פיצוי גדול ויצאתי מרוצה מבחינת הקנייה

אבל וזה ה"אבל" הגדול

יש מישהוא שמבין איך יכול להיות ב2014 שבונים רכב שיש בו רק 2 מתגי חלונות ליד הנהג?

אין הגיון בזה, אפילו אם רצו לחסוך בכסף, אינו נותן שום סיבה לעשות דבר כזה.

והבעיה הכי גדולה הוא, שאין אפשרות טכנית להוסיף מרימי שמשות לרכב.

נסעתי לצמפיון בתלפיות, ניגשתי לדלפק החלפים, בדק לפי מס' שילדת הרכב, ולא ראה שום דבר מופיע לגבי החלונות.

בסוף ניגש איתי לרכב, בדק, ניסה ללחוץ על השלט כמה דקות, ולא האמין, שאל אותי, מה? איך יכול להיות דבר כזה? מעולם לא ראיתי דבר כזה.

דיברתי עם נציג רדיו מילאנו שעובד בסניף שם, אומר אני מכיר את הבעיה, אין שום אפשרות להוסיף אפילו בתשלום, כי היצרן לא בנה את הרכב בצורה שייתן להוסיף מתגים לחלונות האחוריים.

נסעתי לרדיו צליל בגבעת שאול, ביקשתי בבקשה אני משלם לך מה שתגיד, בדק ניסה גם עם השלט לחיצה ארוכה, אין קול ואין עונה.

שאל אותי, מה? איך אתה אמור לסגור את החלונות? צריך לצאת מהרכב לגשת ולפתוח כל דלת ברכב ולסגור את החלונות? וזאת רק כשהרכב עדיין בסוויטש, כי בלי זה אין בכלל חשמל ברכב אפילו בהשהייה כמו שיש ברכבים מסויימים.

הקיצר אני ממש אבוד בעניין, לא נראה לי שמישהוא בכלל מעוניין לעזור, ניסיתי גם בסוכנות הרכב, הוא צודק שלא החתמתי אותו על זה.

ניסיתי ללכת לסוכנות של סיאט בתלפיות היכן שעשיתי נסיעת מבחן, ושם אמרו לי בעת נסיעת המבחן, כי רק במבחן יש רכב כזה, אבל כשאתה קונה יש כבר הכל עם מתגים לכל החלונות ליד הנהג, עכשיו ענו לי אז למה לא קנית אצלנו? אם היית קונה אצלנו היינו דואגים לך שיהיה לך 4 מתגים, אבל לא לקחנו אחריות כשאתה קונה אצל אחרים.

דווקא עכשיו כשביקרתי בתצוגה, מופיע כבר רק עם 4 מתגים.

בתכלית, אם מישהוא יודע היכן אפשר אפילו להתאים של רכבים דומים ולהשחיל את החוטים, העיקר שיעבוד גמו שצריך, אודה מאוד לכל העוזרים.

עריכה אחרונה על ידי naani000
פורסם

אולי רצוי לנסח את הבעיה בצורה יותר קוהרנטית ותמציתית, כי אני לא הבנתי כלום.

הבעיה היא שאין חלונות חשמל מאחור? יש חלונות חשמל מאחור אך הם אינם נשלטים מכיסא הנהג?

או שאולי בכלל הבעיה היא שאין מרימי חלונות ברכב? או שבעצם שילוב של כל הנ"ל?

לא ברור.

פורסם
הנה מצורף צילום רשיון הרכב שקיבלתי

[ATTACH=CONFIG]369609[/ATTACH]

1. זה בעצם הופך את המוכר לסוכן משנה של היבואן שמוכר בהנחה מאוד גדולה, מענין איך סוכנויות המשנה "הרגילות" מגיבות לענין הזה.

2. סיאט מיוצרת בצ'כיה ? לא מפסיקים ללמוד.

פורסם

כבר כמה זמן שאפשר לפי החוק לרכוש יד 0 דרך ליסינג, אבל הסוכנויות משתדלות שלא לעשות זאת כדי לא לפגוע ביבואן, וזה נתון ללחץ עליהן. שמח לראות שזה קורא בפועל ולא רק משמועות. זו ממש דרך לרכוש רכב חדש במחיר זול יותר ממחיר היבואן, שרק מפסיד כמובן, כי לליסינג הוא מוכר את זה עוד יותר בזול. מתאים לצ'מפיון להתנהג כך, אבל גם לאחרים. לגבי התשובות שקיבלת בסיאט - אני אחרי שבע שנים עזבתי את צ'מפיון - ממליץ לך גם בפעם הבאה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

2. סיאט מיוצרת בצ'כיה ? לא מפסיקים ללמוד.

פאביה בתחפושת... זאב בעור כבש אולטמטיבי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...