Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה זה התחיל ביום שישי חול המועד סוכות.

אני התלבטתי בין מספר דגמי רכבים חדשים לקנייה.

החלטתי לבסוף ללכת על צ'מפיון מוטורס.

19/9 חול המועד סוכות: מתקשר לחברת סיאט, הנציגה הנחמדה מסבירה שאיננה יודעת אם הסניף חיפה פתוח היום או מחר. עוד טלפון לסיאט ושוב לא יודעים אם יהיה פתוח או לא.

לבסוף השארתי פרטים באתר וחזרו אליי.

נסעתי נסיעה של יותר משעה (55 ק"מ) על מנת להתרשם מהרכב ונכנסתי לסניף חיפה.

פגש אותי אחד מאנשי המכירות (לא אציין את שמו כי אינני בטוח שזה בסדר) בכל מקרה הציע לי לראות את המבצע 69 אלף לאיביזה החדשה.

די התרשמתי ומיד נרשמתי לנסיעת מבחן. (יום שישי 20/9) הבחור הבטיח לי לחזור אלי יום ראשון ולקבוע נסיעת מבחן.

על מנת שלא אפספס את המבצע של ה69 הציע לי לשלם 2 אלף שקלים כמקדמה וזאת כי אם לא אוהב את הרכב אקבל את הסכום בחזרה. הסכמתי וחזרתי הביתה (עוד 55 ק"מ).

22/9 אני מתקשר לסיאט כי אף אחד לא חוזר אלי (זה היה בצהריים) ומבקש שיחזרו אלי לקביעת נסיעת מבחן, יש לסיאט מספר לכל סניף אבל אתה לא תגיע בחיים לסניף אלה לסניף חוץ של סיאט שבו עונים לך נציגים ולהם רק ידע ב:

1: מה הבעיה

2: מה שמך

3: מה הטלפון שלך?

אחרי זה אומרים שיחזרו אליך.

ביקשתי שיחזרו אלי באזור 12 והתקשרתי שוב באזור 16:00

כמובן שלא חזרו

23/9 אני מתקשר לסיאט פעם שלישית ומבקש חזרה של נציג מסיאט לקביעת נסיעת מבחן, כמובן שאני משאיר פרטים ולא חוזרים אלי שוב, מתקשר בצהריים עוד פעם לסיאט, עוד פעם פרטים עוד פעם לא חוזרים, מתקשר לסניף ראשי של סיאט, עוד פעם פרטים עוד פעם לא חוזרים.

שאלתי: "מי יחזור?"

תשובה: "נציג, לא יודעת!"

שאלתי: "מתי יחזרו?"

תשובה: "בהקדם לא יודעת".

שיחה שלישית באותו היום בערב לסיאט.

כמובן ששוב יחזרו אליך וכמובן בטח גם ניחשתם, לא חזרו!

24/9 מתקשר עוד פעם לסיאט וכמובן יחזרו אלי בהקדם :) חח נמאס לי לקחתי את עצמי ונסעתי לסניף של חיפה (שוב עוד פעם 55 ק"מ הלוך ו55 ק"מ חזור). הגעתי לסניף, הבחור שעשה לי את העיסקה מיד ביטל אותה, הראה במחשב טופס ביטול, ונתן לי טופס ביטול מיידי.

לאחר כשבוע ימים אני מחוייב, אני מתקשר כבר 3 ימים רצופים לברר למה חוייבתי ומתי אזוכה וכמובן ששוב ושוב מבטיחים לחזור אלי.

בינתיים הזמנתי פירוט שיחות להוכיח שהתקשרתי אין ספור פעמים, הקלטת שיחות, שמות של מספר נציגים ביניהם מנהל שלהם. וכמובן 0 טיפול.

כמובן שיותר לסיאט לא אחזור, ואת כל מי שרוצה לגשת אליהם אנסה להמליץ לא להגיע, או לפחות לנסות את השרות לפני ההגעה.

רציתי לדעת מה כדאי לעשות?

הייתי שמח אם תמליצו לי איך לפנות לתקשורת וגם על חוויות שרות דומות?

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוך הבא לשירות הגרוע (זאת עוד מילה טובה) של צ'מפיון ככה זה בכל הארץ ולא רק אתה סבלת משירות גרוע. גם אני בזמנו שלא שמעתי בכלל על השירות והבעיות שיש בקונצרן ניגשתי לבדוק את השירוקו ומיד הבנתי אם מי אני מתעסק.

פורסם

לא הבנתי למה לא לקחת כרטיס ביקור של נציג המכירות שטיפל בך...

בכל מקרה, אם אתה רוצה לעשות רעש ובלאגן ברשת ולא באמת רוצה לקנות רכב: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-1206,00.html

אם אתה באמת רוצה לקנות רכב ורוצה לקבל שירות טוב בסיאט מעתה והלאה: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=116030

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ראשית אחרי שרות כה גרוע שקיבלתי לקנות רכב ממקום כזה אני לא רוצה.

הסיבה: אם זה מה שעושים ללקוחות חדשים שרוצים לשלם 70 אלף שקל על רכב לפני התשלום. אני לא מתאר מה יקרה אחרי התשלום.

בכל מקרה השרות צ'מפיון שנתת לי באמת אמור לעזור?

כי אני כבר נשברתי ואני מוכן כבר לכל דבר רק שיחזירו לי את הכסף.

השרות שלהם כל כך גרוע. אני לא מתאר את עצמי (נציג שרות לקוחות) מסביר לקוחות כל כך על שטות מטומטמת כזאת.

אם יחזרו אלי פשוט תגידו מתי, שבוע חודש שנה. פשוט שאני ידע למה לצפות. ולא לזרוק בנאדם אל הכרשים בתקוות שווא.

פורסם

אחרי כל הסיפורים על ה-2000 ש"ח האלה, אנשים עדיין ממשיכים לשלם אותם? זו טעות אסטרטגית חמורה מצידך. במקום לתת להם לרוץ אחריך, נתת להם תירוץ לשכוח ממך. במקום עם שירות נורמלי כמובן זה לא אמור לקרות, אבל אני לא הייתי עושה צעד שכזה בשום סוכנות רכב. ממליץ לך להמנע מכך בעתיד.

פורסם
אם אתה באמת רוצה לקנות רכב ורוצה לקבל שירות טוב בסיאט מעתה והלאה: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=116030

הצחקת אותי! :roflmao:

לי לפחות, הם לא טרחו לענות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני חושב שרוב אנשי המכירות דווקא הפנימו שצריך לתת שירות טוב ללקוח טרם קניית הרכב, זה המינ' ההכרחי על מנת לתת רושם טוב גם אם הלקוח הפוטנציאלי בסוף לא קנה את הרכב (אבל הוא יספר על השירות לאחרים).

אני לא חושב שצריך להכליל את כל רשת הסוכנויות של צ'מפיון, כשאני קניתי את הסקודה בזמנו דווקא השירות היה טוב והנציג היה סבלני. מצד שני, לא עשיתי נסיעת מבחן על הרכב לפני שקניתי אותו, ידעתי מה אני רוצה, לאחר בדיקה במחשב שלו היה במלאי את הרכב כבר בארץ, דילגתי על המקדמה ופשוט נתתי את כל הסכום כדי לא לעכב בדקה אחת את אספקת הרכב אליי.

(על השירות אחרי שקניתי את הרכב זה כבר משהו אחר ולא ניכנס לזה).

פורסם

חבל שהייתי כל כך טיפש.

בכל אופן רשמית יש לי מכתב על ביטוח וזיכוי מיידי של סכום המקדמה חתומה ורשמית של החברה.

זה אומר שזה יוחזר או שעליי ללכת וגם לתבוע את הסכום בבית משפט כדי לזרז את התהליך?

פורסם
אני חושב שרוב אנשי המכירות דווקא הפנימו שצריך לתת שירות טוב ללקוח טרם קניית הרכב, זה המינ' ההכרחי על מנת לתת רושם טוב גם אם הלקוח הפוטנציאלי בסוף לא קנה את הרכב (אבל הוא יספר על השירות לאחרים).

.

ממש לא הפנימו! לא לפני ולא אחרי.

גועל נפש.

השירות היה יחסית טוב בפנים אבל אחרי שיצאתי, אין שרות, אין חברה, ובטח שאני לא יקנה אוטו מחברה שלא שווה שקל.

מצטער לשמוע שאין גוף במדינה שלא מפקח על רמת שירות, אמינות וכד'.

פורסם
אחרי כל הסיפורים על ה-2000 ש"ח האלה, אנשים עדיין ממשיכים לשלם אותם? זו טעות אסטרטגית חמורה מצידך. במקום לתת להם לרוץ אחריך... אבל אני לא הייתי עושה צעד שכזה בשום סוכנות רכב. ממליץ לך להמנע מכך בעתיד.

איזה סיפורים על 2000 ש"ח? מה, בנוסף לשירות הגרוע שלהם הם גם התחילו לגנוב את המקדמה מאלו שמחליטים בסופו של דבר לא לרכוש את הרכב?

להמנע מכך בעתיד? אם זו הדרך להבטיח את מחיר המבצע, אז אתה מציע לו שלא ישים מקדמה, ויבוא שבוע אח"כ וישלם מחיר גבוה יותר? (בלי להתייחס למחירי המבצע שתמיד ניתן לקבל על סיאט).

תראה איזו תיאוריה פיתחת על סמך מקרה שנפל בין הכסאות, כנראה בגלל החגים.

לפותח השרשור, אל דאגה הכסף יוחזר לך, הם לא מתכוונים לגנוב אותך, אבל התסכול שלך מוצדק על זמן שבזבזת על הנסיעות, הטלפונים וכל השאר.

פורסם

מקווה מאוד שאתה צודק.

בכל אופן שרות כזה לא מאחל לאיש! בטח שלא במוצרים שעולים מעל 50K שקלים.

בעיקרון הם אמורים ללקק לכל לקוח ולקוח, לבוא אלינו לבתים שלנו בזמן שנוח לנו ולתת לנו נסיעות מבחן.

וכמובן לתפוס לנו מבצעים וכמובן להגיד תודה שאנו בכלל פונים אליהם.

צריך לעשות אמנת שרות בישראל. כמו שעושים בירוקרטיות לייבוא ולכל מיני שדרוגים ברכב כך צריך גם לעשות לשרות.

(עוד דרך לקחת גם כסף :)

פורסם

לפני שקניתי פאביה, התעניינתי גם בסיאט, שלחתי להם פרטים באתר והתקשרתי, אף פעם לא חזרו אלי.

הלכתי לסקודה, שרות טוב ונעים, הרכב הגיע מהר מאוד.

עשו לי איזה פאשלה קטנה בהתקנת מגיני רוח. אבל אחרי שרשמתי את זה פה בפורום, חזר אלי מנהל המוסך הציעה החלפת חלק או כל דבר שאחליט.

בסה״כ השרות היה טוב עד עכשיו. מקווה לעבור גם את הטיפול הראשון בשלום

פורסם
בעיקרון הם אמורים ללקק לכל לקוח ולקוח, לבוא אלינו לבתים שלנו בזמן שנוח לנו ולתת לנו נסיעות מבחן.

וכמובן לתפוס לנו מבצעים וכמובן להגיד תודה שאנו בכלל פונים אליהם.

:roll: שכחת מסאז' עם הרפיה מלאה :screwy:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
איזה סיפורים על 2000 ש"ח? מה, בנוסף לשירות הגרוע שלהם הם גם התחילו לגנוב את המקדמה מאלו שמחליטים בסופו של דבר לא לרכוש את הרכב?

להמנע מכך בעתיד? אם זו הדרך להבטיח את מחיר המבצע, אז אתה מציע לו שלא ישים מקדמה, ויבוא שבוע אח"כ וישלם מחיר גבוה יותר? (בלי להתייחס למחירי המבצע שתמיד ניתן לקבל על סיאט).

תראה איזו תיאוריה פיתחת על סמך מקרה שנפל בין הכסאות, כנראה בגלל החגים.

לפותח השרשור, אל דאגה הכסף יוחזר לך, הם לא מתכוונים לגנוב אותך, אבל התסכול שלך מוצדק על זמן שבזבזת על הנסיעות, הטלפונים וכל השאר.

היו פה הרבה שירשורים שלוקחים 2000 ש"ח (בעיקר בכל מיני מגרשי ליסינג) ואז זה עולה בהרבה עצבים וטירטורים להחזיר אותם, זה אחד מהם. אני לא רוצה "להבטיח" שום דבר, יש מבצע? סבבה, שימכרו בלי טובות שהם "מבטיחים" לי משהו. יש מספיק מתחרים בשוק כדי לקנות רכב בלי השטויות האלה ולחסוך זמן ועוגמת נפש. אתה כמובן יכול שלא להסכים איתי.

• תוכן חדש...