Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט הנדסאי - זקוק לעזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני בטוח שיש כאן בפורום כמה הנדסאים שכבר סיימו את פרוייקט הגמר של כיתה יד'.

רציתי לבקש את עזרתכם למי שיש פרוייקט מוכן בתחום מכונאות הרכב.

אני אשמח אם מישהו יוכל לשלוח לי אותו כדי לקבל קצת מושג לאיך זה צריך להראות, נוסח, תמונות וכו'.

לא מחפש את הדרך הקלה, בסה"כ זה לא פרוייקט מסובך רק צריך קצת הכוונה ועזרה.

תודה מראש.

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Sundown SAZ1500.1D | Comp F Rockford Fosgate T1652-S | Subs DC Audio Level 4 12" x2

פורסם

תחפש פרוייקטים בבית ספר/ מכללה שלך ותבקש מהמנחה שישלח לך עבודות מוכנות שזכו לציונים גבוהים ועל פי זה

תוכל להיעזר.

פורסם

אני כרגע עובד על פרוייקט גמר הנדסאי.

לקחתי קטנוע של טייפון שלא מניע. הזמנתי ספר הוראות יצרן לתקלות.

הפרוייקט הוא דיאגנוסטיקה של התקלה , פתרון ולאחר מכן אוברול. החלפת רינג , בוכנה ועוד

כולל בדיקת קומפרסיה לפני ואחרי.

תראה אולי יש לאחד המכרים שלך קטנוע זרוק לא בשימוש ותתקן לו על חשבונך ובכוחות עצמך. שני הצדדים יצאו מרוצים :)

• תוכן חדש...