Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראש עין לאילת באופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור הזה מראש עין (כולה בכיתה י"ב) ארז תיק קטן, פלציף,וקצת מים ויצא לדרך כאשר היעד הוא אילת.

הוא גמע לא פחות מ350 ק"מ!!! אני מצדיע לו על האומץ!

מה דעתכם?

http://www.youtube.com/watch?v=6gFyx_ZNFN8

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

הוא הגשים חלום שלי כשהייתי בשנות העשרה שלי. בכנות, אם היום הייתי יכול והיה לי את הכושר שהיה לי אז, הייתי בשמחה מגשים את החלום הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ההבדל בין אומץ וקלות ראש הוא קטן מאוד. הנהיגה שלו בכניסה לאילת (2:30 ואילך) היא ממש מסוכנת.

לא הייתי ממליץ לאיש לנסוע באופניים בכביש 40 בשעות הלילה ללא לווי ותאורה מתאימה.

פורסם

מעניין אותי איך הוא ידע לנהל את עצמו נכון, מבחינת מים ועצירות. וגם יש קטעים מסויימים עם חושך מצריים. זה פחד שלא יתואר. חבל שהוא לא תיאר וצילם קצת יותר ממה שהוא עבר. מאוד היתי רוצה לדעת מה עבר עליו ומה הוא הרגיש.

פורסם

זה יותר מסוכן מפאן.

הכביש בלילה מסוכן גם בגלל רכבים וגם בגלל הקרבה לגבול

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
זה יותר מסוכן מפאן.

הכביש בלילה מסוכן גם בגלל רכבים וגם בגלל הקרבה לגבול

הוא עשה את זה בכיפור.

זה גם מסוכן, אומנם אין מכוניות וזאת בידיוק הבעיה, אם חלילה היה קורה לו משהו בדרך מי היה יודע מזה??

פורסם

שבוע שעבר יצאנו קבוצה של יותר מ40 רוכבים מקרית ביאליק לאילת .כל זה לקח 3 ימים שבהם עלו את מעלה עקרבים מעלה ירוחם .

היו רוכבים בני 13 בנהם אחין שלי שעשו את זה כמו גדולים

פורסם
ההבדל בין אומץ וקלות ראש הוא קטן מאוד. הנהיגה שלו בכניסה לאילת (2:30 ואילך) היא ממש מסוכנת.

לא הייתי ממליץ לאיש לנסוע באופניים בכביש 40 בשעות הלילה ללא לווי ותאורה מתאימה.

הבחור אולי עשה משהו שרצה מאוד אבל סיכן את עצמו.הירידה במהירות עם אופניים ללא אחיזה נכונה בכידון יכולה להיגמר רע במידע והיה ניכנס לבור.הרכיבה בכביש נגד התנועה מסוכנת מאוד .לא יודע עם הבחור לקח איתו בנוסף למים גם תוספי מזון שהוא איבד בזמן הרכיבה כמו כדורי מלח ועוד

בכל אופן מזל שזה ניגמר בשלום

• תוכן חדש...