Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חייב עצה

Ruff Rider
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי גיא ואני גר בגליל העליון.

אני בן 15 ונולדתי עם אופנועים בדם... וככה גם כל המשפחה שלי.. לאבא שלי יש עבר עם אופנועים...

האחרונים היו מסוג Suzuki DR 650, Suzuki R750 ועכשיו יש- KTM SC 400...

לבר מצווה שלי קיבלתי את החלום שלי.... אופנוע...

אופוע מסוג Beta RR 50... אך לאחר שנה.. בגיל 14 הרגשתי שמיציתי אותו, והחלטתי למכור ולעבור לכלי אחר, מכרתי את האופנוע ועברתי לרכב על טרקטורון מסוג Yamaha Warior 350 ששיך לי ולאחי...

אך עכשיו אני בן 15 ופשוט החלטתי שאני לא נהנה על טרקטורון כמו עם אופנוע, פשוט לא...

אז אני רוצה לקנות עכשיו אופנוע שטח אחר... אבל לא רוצה 50 סמ"ק כי אני מרגיש שזה יהיה בזבוז גדול..

ראוי לציין שיש לי ניסיון של שנתיים ברכיבת שטח על שני הכלים שהיו לי... (דרכי עפר, שטח סלעי, באמפים, קפיצות וכו' וכו') חשבתי על מוטוקרוס בנפח 125 דוגמת ה-Honda CR 125....

אתם חושבים שזה יתאים לי? ובכלל תגיבו על כל דבר בקשר לנושא הזה, איך האופנוע עד כמה הוא יתאים לי וכו'...

קצת נתונים על עצמי

גובה: 1.70 מטר

משקל: 62 ק"ג

תקציב: עד 10000 ש"ח

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

• תוכן חדש...