Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חדש בתחום

אשמח לשמוע הצעות בכדי להפוך מנוע קירור אוויר

אנמי למשהו ראוי!

בסביבות 100 כס ומעלה

אטמוספרי , ללא שינויים מהותיים מבחוץ

והאם הגיר ״יחזיק״?

הכל פתוח!

חגשמייח

הקם להשכימך השקם להורגו

פורסם

100 סוסים אטמוספריים ממנוע מקורר אויר? מציע לך לבדוק אפשרות השתלת מנוע קירור אויר של פורשה או טרנספורטר (השתלת מנועים כאלו לא חוקית).

במנוע אטמוספרי מודרני להגדיל הספק ב15 סוסים זה הישג. מ40 סוסים ל100 באטמוספרי?

אפשרות נוספת וחוקית היא מעבר לחיפושית מודרנית המבוססת גולף, עם מנוע 2 ליטר יש לה מעל 100 סוסים - בדיוק מה שאתה מחפש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מנוע 1.2 של חיפושית נחשב למנוע "אבוד" שחבל לנסות להשקיע בו.

מנוע ה 1.2 הוא מה שמכונה "יציאה אחת" בניגוד למנוע ה 1.3, 1.5 ו 1.6 שהם בעלי יציאות כפולות.

הכוונה במילה "יציאה אחת" היא במבנה סעפת היניקה והפליטה.

מאחר והצילינדרים מוברגים לבלוק המנוע באמצעות גוז'ונים, אין בעייה להחליף במנוע 1.6 צילינדרים ובוכנות, ולקבל כך מנוע 1.6 בקלות רבה.

אפשר לעלות נפח בצורה זו עד 1.8, ולקבל, עם זוג מאיידים הספק של 85 כ"ס, שיניבו ביצועים טובים למדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני ראיתי שהכניסו לחיפושית מנוע 1.6 בוקסר של אימפרזה חדשה, בארץ כמובן.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ok.

יש כיוון , מנוע 1300, האם ניתן לשדרג?

הבלוק והסעפות ניתנות לטיפול?

האם זה בסיס טוב להמשיך ממנו?

או לחפש מנוע 1500 1600 ?

הקם להשכימך השקם להורגו

פורסם

מנוע ה 1.3 זהה בבלוק שלו למנוע 1.5 ו 1.6, ההבדל הוא רק בצילינדרים ובבוכנות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...