Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו ! נעלם לי מקש ENTER בנקסוס 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם האנדרואיד עוד מימי הנקסוס 1 (ועכשיו עם הנקסוס 4), ואני לא כל כך מבין על מה מדובר. הרוב המוחלט אינטואיטיבי ופשוט, ואם משהו חסר, אז חיפוש קצר בגוגל ישלים את התמונה. אני אומר את זה בכנות, ואין לי שום הערצה כלפי מערכת הפעלה כזאת או אחרת, אני פשוט קונה מה שמשתלם באותו הזמן (בזמנו הנקסוס התחרה מול ה-3GS והיה משמעותית יותר טוב מבחינת מפרט ומחיר). יש לי תחושה קלה שהאשכול הזה נוצר כדי לשרת את האג'נדה של מרק, שלא מרוצה מהטלפון שלו כל כך.

ומה נורא כל כך בלהתקין מקלדת חיצונית? אולי אני מעדיף שיצרנית מערכת ההפעלה תתמקד בדברים המרכזיים באמת, ולא במקלדת המושלמת שאפשר בקלות להוריד ולהתקין? (ובמילא יש אנשים שמעדיפים סוגים שונים של מקלדות)

drivemaster, אמירה בסגנון "היתרון היחיד שיש לאנדרואיד על האייפון" היא פשוט לא רלוונטית. אנדרואיד היא מערכת הפעלה, אייפון הוא טלפון + מערכת הפעלה. אתה משווה תפוחים לתפוזים. אם תעשה השוואה רלוונטית, כמו נקסוס 4 לאייפון 4S, אתה תראה כמה יתרונות בולטים של הנקסוס למשל (וזאת גם הסיבה שקניתי אותו).

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מרק, תלחץ על שיפט,זה ישנה את כפתור הסמיילי לאנטר.

במקלדת בשפה העברית אין מקש SHIFT אלא רק בשפה האנלית.

איזה כייף לי :)

פורסם
יש לי תחושה קלה שהאשכול הזה נוצר כדי לשרת את האג'נדה של מרק, שלא מרוצה מהטלפון שלו כל כך.

מעניין לציין שאין לפותח השרשור כל בעיה לבצע את כל זה כדי לשמוע מוזיקה בפלאפון (שזו זכות הרבה יותר בסיסית מאשר לרדת שורה)

אך יש בעיה ללחוץ על כפתור "התקן" על אחת מאלפי המקלדות המוצעות בגוגל פליי. (ויש לציין שבשונה מהאייפון, אין צורך להקליד סיסמא בהורדה) :lol:

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תשמע גרמת לי לפתוח עכשיו את הנקסוס 4 ולבדוק אם יש לי או אין לי אנטר. (אין) אבל בחיים לא הרגשתי צורך באנטר. אתה באמת נטפל לכאלה שטויות. כל יומיים פותח שרשור וממלא אותו בהודעות (לזה יש לך כוח וזמן?) כבר הייתי מוריד תוך עשר שניות מקלדת אחרת וממשיך הלאה בחיי. (כמו שאני עושה תמיד כשחסר לי משהו באנדרואיד).

אם אתה כל כך סובל עם המכשיר תמכור אותו! למה אתה מתעקש להיות עם מכשיר שגורם לך "סבל וייסורים"?

עדיף תקנה אייפון 5S ב5K יש לו אנטר במקלדת ו 64 ביט..אהה והכי חשוב (מכיוון שאתה עצלן) לא צריך יותר לשחרר נעילה, פשוט תן למזהה טביעות האצבע לעבוד בשבילך.

מקווה שתקבל את דברי ברוח טובה:-)

פורסם
יש לי תחושה קלה שהאשכול הזה נוצר כדי לשרת את האג'נדה של מרק, שלא מרוצה מהטלפון שלו כל כך.

מעניין לציין שאין לפותח השרשור כל בעיה לבצע את כל זה כדי לשמוע מוזיקה בפלאפון (שזו זכות הרבה יותר בסיסית מאשר לרדת שורה)

אך יש בעיה ללחוץ על כפתור "התקן" על אחת מאלפי המקלדות המוצעות בגוגל פליי. (ויש לציין שבשונה מהאייפון, אין צורך להקליד סיסמא בהורדה) - במהלך 4 שנים עם אייפון 3GS הקלדתי רק פעמיים את הסיסמא (אייטונס/אייפון זוכרים את הססמא:lol:

תשמע גרמת לי לפתוח עכשיו את הנקסוס 4 ולבדוק אם יש לי או אין לי אנטר. (אין) אבל בחיים לא הרגשתי צורך באנטר.

מקווה שתקבל את דברי ברוח טובה:-)

חבר'ה, תפסיקו לקשקש :-D ולנווט את האשכול לכיוונים לא רצויים. שאלתי שאלה פשוטה ועדיין לא קיבלתי תשובה ברורה למה אין מקש אנטר במקלדת סטוק. האם זה חלק מהתיכנון או באג ?

אם הייתי רוצה להכפיש את מערכת ההפעלה אנדרואיד הייתי פותח אשכול נפרד בסגנון "500 דברים שהאייפון יודע לעשות שאנדרואיד לא יודע".

פורסם

אין , עכשיו תמכור את המכשיר או שבשתי לחיצות תוריד מקלדת נורמלית?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מתברר שגם בפורום iandroid שאלו שאלה הזהה לשלך, עם תופעה דומה- שאין את המקש "אנטר" בכתיבת הודעות SMS.

נראה שזה חלק מהתכנון, אבל גם ייתכן שזו פאשלה של גוגל בגיור לעברית, מפני שזה תלוי באפליקציה המופעלת (במקרה הזה אפליקציית SMS) ולא במקלדת עצמה, שכן לפי מה שהבנתי ה"אנטר" כן מופיע לך בשאר האפליקציות.

מה עם להיכנס להגדרות של הודעות ולנסות לשנות את העניין, אם זה בכלל אפשרי?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

במקלדת אנדרואיד 4.3 שלי כן מופיע מקש האנטר בעברית.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מתברר שגם בפורום iandroid שאלו שאלה הזהה לשלך, עם תופעה דומה- שאין את המקש "אנטר" בכתיבת הודעות SMS.

נראה שזה חלק מהתכנון, אבל גם ייתכן שזו פאשלה של גוגל בגיור לעברית, מפני שזה תלוי באפליקציה המופעלת (במקרה הזה אפליקציית SMS) ולא במקלדת עצמה, שכן לפי מה שהבנתי ה"אנטר" כן מופיע לך בשאר האפליקציות.

מה עם להיכנס להגדרות של הודעות ולנסות לשנות את העניין, אם זה בכלל אפשרי?

לא קיימת הגדרה כזו. בשאר האפליקציות מקש אנטר קיים.

במקלדת אנדרואיד 4.3 שלי כן מופיע מקש האנטר בעברית.

במקלדת סטוק ? האם בדקת באפליקציית הודעות שקיימת עברית ?

פורסם

לשמחתי אני לא משתמש באפליקציית הסמסים סטוק.

אבל האם יצא לך לעבור על הגדרות האפליקציה? אם אני לא טועה ישנה שם אפשרות להחזיר את מקש האנטר למקלדת.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מרק, באפליקציה של ההודעות נסה את הדבר הבא.

כנס ל-settings של האפליקציה עצמה, ורד למטה תחפש משהו סגנון soft keyboard type. אצלי זה האפשרות האחרונה למטה. כנס לתוך זה ותראה שאתה יכול להחזיר את האנטר במקלדת עברית באפליקציה הזאת.

אם הצליח לך תן צפירת הרגעה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אצלי לא קיימת האפשרות שציינת.

אל תשכח שאצלי רום סטוק 4.3 מעודכן.

תעלה בבקשה צילום מסך של ההגדות אצלך במכשיר.

• תוכן חדש...