Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו ! נעלם לי מקש ENTER בנקסוס 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הקשר לשפת מערכת?

תעלה צילום מסך מאצלך שנראה מה יש לך באפשרויות של האפליקציה.

כבר הצעתי לו את זה בעמוד השני. זאת כנראה תוספת שבאה עם הרום המוקסטם (במקרה שלי CM10.1).

זה נראה שגוגל לא חשבו על זה שזה ייצור בעייה להוריד את כפתור הshift מהמקלדת בעברית שלכאורה אין בו צורך.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צה שיש למרק זו לא בעיה במקלדת.אלא בעיה באפליקציית ההודעות סטוק.

בפליקציה אחרת האנטר יופיע

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מרק, באפליקציה של ההודעות נסה את הדבר הבא.

כנס ל-settings של האפליקציה עצמה, ורד למטה תחפש משהו סגנון soft keyboard type. אצלי זה האפשרות האחרונה למטה. כנס לתוך זה ותראה שאתה יכול להחזיר את האנטר במקלדת עברית באפליקציה הזאת.

אם הצליח לך תן צפירת הרגעה.

אצלך יש ENTER בגלל שהתקנת מקלדת נוספת מגוגל פליי או זה חלק ממערכת ההפעלה שלך.

תתקין את ג'לי 4.3 ואז נראה מה קורה.

דרך אגב גם בפורום של המפתחים יש התייחסות לבעיה.

בכול מקרה תודה על ניסיון לעזור מכיוון שאני התייאשתי.

איזה כייף לי :)

פורסם

רק בשביל להיות בטוח, שאלתי בפורום של גוגל ונעניתי ע"י עובד גוגל שאין לזה פתרון מלבד הורדת מקלדת אחרת מה-play store.

I had to test this for myself (which was a little tricky since I don't speak or read Hebrew) and you are correct, the Hebrew keyboard doesn't have a return key while it's in the Messaging app.

I'm sorry I don't have a workaround for you with the built-in keyboard app. There are several popular alternate keyboards available in the Google Play Store, perhaps one of them will suit your needs.

• תוכן חדש...