Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות רוורס

beliy7
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי מה אתה מחפש.

יש מצלמות שדורשות קידוח,יש מצלמות שמגיעות עם המסגרת של המספר,יש מצלמות מקוריות של הרכב שמורכבות במקום אחד מפנסי התאורת מספר.

יש המון אפשרויות ומחירים.

בגדול היה לי ניסיון טוב עם מצלמה שדורשת קידוח והיא עלתה בסביבות ה 50 ש״ח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תלוי מה אתה מחפש.

יש מצלמות שדורשות קידוח,יש מצלמות שמגיעות עם המסגרת של המספר,יש מצלמות מקוריות של הרכב שמורכבות במקום אחד מפנסי התאורת מספר.

יש המון אפשרויות ומחירים.

בגדול היה לי ניסיון טוב עם מצלמה שדורשת קידוח והיא עלתה בסביבות ה 50 ש״ח.

אני מחפש מצלמה לטמבון, אבל אני רוצה שתהיה איכותית ועם ראיית לילה.

איזה חברה מומלצת?

פורסם
אני מחפש מצלמה לטמבון, אבל אני רוצה שתהיה איכותית ועם ראיית לילה.

איזה חברה מומלצת?

אין חברות.

רוב המצלמות האלה מיוצרות ע''י חברות סיניות ללא שם ובגלל זה גם המחיר הנמוך של רובן.

אני את זאת התקנתי. זולה,איכות לא רעה,צבעונית ורואים סביר גם בלילה.

http://www.ebay.com/itm/Car-150-Waterproof-Color-Reverse-Snap-in-CMOS-Parking-Backup-Rear-View-Camera-/190848761237?pt=US_Rear_View_Monitors_Cams_Kits&hash=item2c6f78fd95

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מה אתה צריך ראיית לילה, מה אתה יוצא לפשיטה? :)

אצלי ברכב יש מצלמה שבאה עם הדיבורית של קומודו, אין לה שום ראיית לילה אבל גם לא צריך כי בד"כ במקומות שחונים בהם יש תאורה שמספיקה למצלמה כדי לראות מה שצריך. חוץ מזה גם אם נניח שאתה נמצא במקום חשוך לגמריי, או אז אורות הרוורס אמורים להספיק בשביל תאורה מינימלית (מי שהלך בלילה חשוך לגמריי יודע שבמקרים כאלו כל אור קטן הופך להיות חצי זרקור).

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...