Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל בהתנצלות כלפי כל מי שמכיר אותי על כך שנעלמתי מהפורום לתקופה מה.

250 שעות עבודה בחודש לא משאיר זמן לדבר.

היום אני נוהג על לאון קופרה 2011, עם תוכנה וחמוצים ו-26 אלף ק"מ בלבד. (כמו שאתם רואים, העבודה גם לא משאירה הרבה זמן לנהוג :/)

קרוב לשלוש שנים מצוינות עם הקופרה חלפו להן והגיע הזמן להחליף.

האופציות שחשבתי עליהן עד כה:

מיני קופר countryman S

BMW 118 luxry

אוודי A3 SPORTBACK

מרצדס A 200

דרישות:

מנוע - כוח

אבזור

גימור (מושבי עור, סאנרוף, איכות חומרים גבוהה - יתרון)

5 דלתות (עדיין אין ילדים, אבל זה בתכנון - לא חובה, לאישה יש ג'יפון).

מראה (אם כי לדעתי ארבעתן יפות++)

ידני / אוטו'

הייתי מעדיף להימנע מ- DSG7 (הגיר היחידי שמגיע ב-A3?)

תקציב - עד 230K. עדיף עד 210K - ההפרש רק אם זה ממש שווה את זה :twisted:

הסעיף הראשון שם את המרצדס מאחור (אפילו אם אני מותח את התקציב ל-230K בשביל ה-A200 URBAN) אבל היא מהממת ולכן החלטתי להשאירה בנתיים.

הסעיף השני מעמיד את המיני בסימן שאלה, ולו רק בגלל השם, אף על פי שהיא נראת דיי גדולה (לא ראיתי עדיין במציאות כזו, האם תתאים לילד בעוד שנה שנתיים?)

בקצרה - אני מחפש רכב מפואר אבל לא מנקר עיניים, צעיר, חזק (עדיפות כמובן למנוע טורבו לטובת צ'יפס בעתיד). בקיצור רכב שיעורר בי חיוך כל פעם שאני נכנס אליו.

אני יודע שהמיני לא בדיוק תואמת את הרמה של שאר האפשרויות אבל זה מעין חלום ילדות שאם לא יוגשם עכשיו,

כנראה לא יוגשם ולכן היא עדיין על הפרק.

אגב, אפשרות נוספות שעוד לא פסלתי על הסף היא לקחת את המיני קופר קופה - אחת המכוניות היפות ביותר על הכביש בעייני,

ולהחליף שוב בעוד שנתיים או לנוע עם הרכב של האשה בעת הצורך.

כל האפשרויות מהוות ירידה בסעיף הכוח, לה אני מוכן נפשית (אני מקווה :shock: ) ולו רק מפאת חוסר באפשרויות נוספות.

הלקסוס CT ירדה מהפרק לאור מנוע חלש בהרבה.

בקיצור,

אני דיי אובד עצות וטרם שאני מטריח את עצמי ל-4 סוכנויות רכב לנסיעות מבחן, אשמח לקבל את חוות דעתכם על הרכבים הללו ע"מ לפסול אחד / שתיים, או, לחילופין - שתקשו עליי עוד יותר ותציעו מכונית שלא חשבתי עליה?

תודה רבה וחג שמח!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע, אני עובד באולם תצוגה של BMW בנשר.

אני יכול להתחיל לדבר על כמה האוטו שאני מוכר הוא הכי טוב, אבל זה לא משנה.

מה שאני כן אומר זה, אם אתה מאזור הצפון כמובן, תגיע, נשב על קפה, נדבר, אני אעזור בכל דבר שאני יכול, ותחליט מה שתחליט.

בלי קשר להחלטה, יהיה נחמד להיפגש עם חבר פורום ואפילו לעזור לו. כבר קרה בעבר :)

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

המרצדס מאכזבת בכל הקשור לאיכות חומרים וניהוג וגם סובלת מתג מחיר גבוהה מהמתחרות ולכן הייתי מוריד אותה מהפרק.

האודי מרגישה טוב בעיקר בשל איכות בנייה ותא נוסעים מצוין אבל מוניטין האמינות של הגיר ותפקודו מעיב על השמחה, הרכב גם פחות מעניין מהבימר בעלת ההנעה האחורית והעיצוב המוזר, ההרגשה בה מעט יותר פרימום והייתי מזמין אותה עם קוקפיט בהיר שרק יעשה לה טוב יותר, המיני מגניבה ויותר צעירה מהמתחרות ויכולה לספק המון פאן, אבל אם כבר מיני אז קופר S ייעודית למשחקים וניהוג מאשר האחות המגודלת שלה.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-30270-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-A3-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%91-%D7%9E-%D7%95%D7%95-%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%94-1-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%95%D7%95%D7%9C.aspx

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

אלפא ג'ולייטה גם יפה גם אופה וגם מאובזרת ואיכותית .

התלתן ירוק בכלל מדהימה אבל זאת כבר מתיחה רצינית לתקציב שלך.

גם הלנצ'יה דלתא מצויינת אבל נדירה על הכביש יחסית.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

בדקת את הלאון החדשה? תוכל להישאר עם עודף רציני.

אופציה מעניינת יכולה להיות ה-v40- יפה ומהנה. קח בחשבון שרק דגם ה-R באמת מאובזר ונכנס לקצה העליון של התקציב.

פורסם
אלפא ג'ולייטה גם יפה גם אופה וגם מאובזרת ואיכותית .

התלתן ירוק בכלל מדהימה אבל זאת כבר מתיחה רצינית לתקציב שלך.

גם הלנצ'יה דלתא מצויינת אבל נדירה על הכביש יחסית.

הג'ולייטה לפני מתיחת פנים, לדעתי מבאס לקנות רכב כשבעוד מספר חודשים הוא עובר מתיחת פנים.

פורסם

אני מבין שלקחת בחשבון שאתה עובר מקומפקטית חמה לקומפקטית פרימיום.

יש סיבה שפסלת קומפקטיות חמות כמו פוקוס ST עם מגאן קאפ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אולי אלה ישמעו רכבים "בנאלים" או "משעממים" בשבילך, אבל מה עם הגולף GTI החדשה? או השירוקו מנוע 2.0?

האם לקחת אותם בחשבון?

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אם אתה מחפש לקום עם חיוך בבוקר [ולא בגלל האשה/החברה] לך רק על הבימר,קודם כל היא הנעה אחורית,השלדה מעולה,הרבה יותר טובה משל הסיאט,ההגה טוב עם משקל נכון[קצת קל],האיכות מעולה,המנוע חזק ומדוייק,ויש לך אפשרות לגיר ידני!.

פורסם

ל-BMW 1 בגרסת הצ'בק עיצוב כה מזעזע שבכל פעם מחדש אני מופתע שאנשים אשכרה קונים את הדבר הזה. חבל, כי כנראה מדובר ברכב טוב והוא גם יפה בגרסת סדאן שלא מיובאת לארץ.

פורסם

לא תוכל להתחמק מנהיגה בהן.

קשה לי להאמין שמישהו יצליח לקלוע בול לטעמך האישי.

לכל אחת מהן נקודות חזקות/חלשות.

יתכן שחלק יפסלו כבר באולם התצוגה על ידך, כך שזה יחסוך לך זמן יקר...

לא ברור מה המשקל שאתה נותן לביצועים לעומת ניהוג.

מדוע הגולף GTI והפוקוס ST לא ברשימה. וגם הג'ולייטה תלתן.

אם היית מסתפק ב 2 דלתות, ברור שה CUP הייתה חייבת להופיע כאן.

לא תוכל להתחמק מעבודה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא תוכל להתחמק מנהיגה בהן.

קשה לי להאמין שמישהו יצליח לקלוע בול לטעמך האישי.

לכל אחת מהן נקודות חזקות/חלשות.

יתכן שחלק יפסלו כבר באולם התצוגה על ידך, כך שזה יחסוך לך זמן יקר...

לא ברור מה המשקל שאתה נותן לביצועים לעומת ניהוג.

מדוע הגולף GTI והפוקוס ST לא ברשימה. וגם הג'ולייטה תלתן.

אם היית מסתפק ב 2 דלתות, ברור שה CUP הייתה חייבת להופיע כאן.

לא תוכל להתחמק מעבודה...

הבן אדם מחפש כיף והנאה,בגולף GTI הוא יכול לחפש עד מחר,הוא לא ימצא.

בפוקוס ST דווקא כן.

פורסם
הבן אדם מחפש כיף והנאה,בגולף GTI הוא יכול לחפש עד מחר,הוא לא ימצא.

בפוקוס ST דווקא כן.

חליק, אתה מגזים. ספציפית וגם באופן כללי.

הבנאדם נוהג על לאון ואתה חושב שהGTI לא תתן לו יותר?

ואני בהחלט מסכים לגבי הבימר שהמלצת. רק שאין לי מושג מה הטעם שלו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לחברה מאד טובה שלי יש את הקאנטרימן s אל תצפה ממנו להמון כח הרכב מרגיש די כבד ואינו נמרץ יחסית ללאון שלך, תנסה לבדוק את המיני פייסמן הרכב נראה די מרשים אבל עדיין לדעתי הביצועים לא יהיו בשמיים, בכל אופן לדעתי עזוב אותך מכל השטויות לך על הקופר jcw רכב מדהים, בעזרת מיקוח אתה תוציא אותו גם ב 210, יש לנו במשפחה את הקופר רגילה, אין יום שאני נוהג עליו ולא מחייך כמו ילד מפגר, תאר לך כמה כיף תקבל עם כזאת שלדה ו 211 סוסים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...