Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התגובות,

תודה על הלינק לכתבה ותודה על ההצעה להגיע לנשר,

אבל אני מתגורר במרכז.

אשתדל לענות ספיציפית ובכללי:

אולי אלה ישמעו רכבים "בנאלים" או "משעממים" בשבילך, אבל מה עם הגולף GTI החדשה? או השירוקו מנוע 2.0?

האם לקחת אותם בחשבון?

ה-GTI פחות מדברת אליי, בייחוד עם הריפוד הסקוטי המכוער הזה, גרסת הפרמיום סתם יקרה.

שירוקו היא רק 2 דלתות, אני מחפש 5.

אם כבר אני הולך על 2 דלתות (במחשבה להחליף שוב נניח בעוד שנתיים), אני כבר אלך המיני קופר קופה S המדהימה!

לא תוכל להתחמק מנהיגה בהן.

קשה לי להאמין שמישהו יצליח לקלוע בול לטעמך האישי.

לכל אחת מהן נקודות חזקות/חלשות.

יתכן שחלק יפסלו כבר באולם התצוגה על ידך, כך שזה יחסוך לך זמן יקר...

לא ברור מה המשקל שאתה נותן לביצועים לעומת ניהוג.

מדוע הגולף GTI והפוקוס ST לא ברשימה. וגם הג'ולייטה תלתן.

אם היית מסתפק ב 2 דלתות, ברור שה CUP הייתה חייבת להופיע כאן.

לא תוכל להתחמק מעבודה...

כן תיארתי לעצמי...

חשבתי שאולי יוכלו לעזור לעשות סדר בראש,

והאמת עזר, המרצדס נראת פחות ופחות אטרקטיבית מול המתחרות.

GTI - ראה הסבר מעלה.

גו'לייטה - יקרה לדעתי לתמורה שלה ולפני מתיחת פנים.

פוקוס ST - האמת שזו אופצייה שחשבתי עליה ואני לגמרי לא בטוח למה פסלתי :shock:

היא מגיעה בארץ ברמת אבזור ST2, נכון?

מה זה כולל?

באופן כללי,

אני מבין שאני עובר מרכב ספורטיבי לרכב פרמיום (או כמעט כזה).

אני לא צעיר ואולי זה עדיף, למרות שהמיני קורצת.

אני אהיה כן -

אני לא מבלה יותר מדי בנס הרים או סדום ערד - אם כי נהנה מזה מאד.

אבל בסופו של יום - הרכב עתיד לשמש אותי ביום יום ולכן פחות חשובה לי שלדה / התנהגות ויותר חשוב פשוט

כוח - יציאה מהמקום והאצות ביניים ואיך זה להיות בתוכה, הרבה בפקקים.

לא מעט דברים קטנים ו"לא חשובים" כן מדברים אליי, קסנון, סאנרוף, מושבי עור, שליטה מההגה, חיישני אורות וגשם שהתרגלתי אליהם מהקופרה גם חשובים לי,

מה לעשות :oops:

תודה רבה,

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה-GTI פחות מדברת אליי, בייחוד עם הריפוד הסקוטי המכוער הזה, גרסת הפרמיום סתם יקרה.

אני לא צעיר ואולי זה עדיף,

על איזה גרסת פרימיום אתה מדבר? אתה רוצה להגיד לי שאני לא מעודכן...?

מה זה לא צעיר? הכל בראש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מגאן קאפ או מיצובישי אקליפס בייבוא אישי. לא מאמין שתוכל להביא את הספיידר אבל אתה גם לא "דורש" את הקבריו לכן יש על מה לדבר.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
על איזה גרסת פרימיום אתה מדבר? אתה רוצה להגיד לי שאני לא מעודכן...?

מה זה לא צעיר? הכל בראש.

אולי זה כבר לא קיים (?)

בגולף סימן 6 הייתה אפשרות להוסיף כ-20k ש"ח למושבי עור ועוד כמה שטויות - לא שווה את ההשקעה.

מישהו יודע לתת קצת יותר פרטים על הפוקוס st? בכמה אפשר להוציא אותה?

אבזור וכו'

תודה,

גיא

פורסם

הפוקוס שנמכרה כאן בקושי התחילה בתג מחיר גבוהה של 220 אלף ש''ח.

בפועל חבר טוב רכש אותה מהחברה ב180 אלף ש''ח.

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם

180k נשמע מצויין.

בטח בהזמנה מיוחדת מרוב חוסר ביקוש, לא?

אני אנסה להגיע לסוכנות ביום ראשון ואראה בכמה אצליח להוריד אותם.

נראה לי שבוע הבא אני יבלה יותר בסוכניות רכב מאשר בבית :shock:

פורסם
הבן אדם מחפש כיף והנאה,בגולף GTI הוא יכול לחפש עד מחר,הוא לא ימצא.

בפוקוס ST דווקא כן.

אני לא מכיר אותך, אבל אני מוכן להתערב שלא נהגת בשני הרכבים האלה. לו היית נוהג, היית מבין שיש דברים שלא פשוט לעשות עם ה st, בשל ההגה שלה. עדיין, היא מגיעה ידנית ולאחדים זה יתרון. לא בטוח שלפותח השרשור... אגב היא יותר קרבית מהgti, שזה לחיוב ברכב פאן, ומוצא חן בעיני, אבל שוב - לא בטוח שזה מה שמחפש פותח השרשור. אתה מוזמן לנסות ולחזור לדווח.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
180k נשמע מצויין.

:shock:

מצויין מידי. ביררתי הכי קרוב שאפשר, מעולם לא שמעתי על המחיר הזה. רכבים ״אדומים״ נמכרו ב190, היה דיבור על 185 אך הוכחש על ידי הסוכנות. בכל מקרה, רכבים שעדיין לא הגיעו לארץ, אין סיבה לתת עליהם הנחה כזו לפי מיטב הבנתי.

פורסם

בקרוב מגיעה גוליטה תלתן ירוק לאחר מתיחת הפנים אוטומט עם המנוע החדש ב220K

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
אני לא מכיר אותך, אבל אני מוכן להתערב שלא נהגת בשני הרכבים האלה. לו היית נוהג, היית מבין שיש דברים שלא פשוט לעשות עם ה st, בשל ההגה שלה. עדיין, היא מגיעה ידנית ולאחדים זה יתרון. לא בטוח שלפותח השרשור... אגב היא יותר קרבית מהgti, שזה לחיוב ברכב פאן, ומוצא חן בעיני, אבל שוב - לא בטוח שזה מה שמחפש פותח השרשור. אתה מוזמן לנסות ולחזור לדווח.

איל, צר לי לומר לך את זה - קוראים לזה "היגוי", מה שאין ב-VAGיות למיניהן. אז נכון, יש טורק סטיר מעצבן בשני ההילוכים הראשונים והמהלך שלו מאוד קצר (מה שהופך פרסה למשהו קצת מציק - מוכר לי מהפוקוס שלי), אבל היא מהנה / חזקה / מאובזרת / נוחה וזולה יותר מה-GTI, כך שאין שום סיבה בעולם לבחור ב-GTI...

וכן, יש לה מושבים ה-ר-ב-ה יותר תומכים ונוחים מאלה שב-GTI (עם הריפוד הכל כך מכוער הזה, עבר זמנו... מזמן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, לא נהגתי עדיין בgti החדשה, אבל מהיכרות של שלוש שנים עם הקודמת, אני חולק על רוב הדברים שכתבת, למעט בעניין הריפוד :-) בכלל, לומר שלgti אין היגוי זה קצת מתנשא ובוודאי שמוגזם. ואת זה לא רק אני אומר...

ועדיין, בשל הגיר הידני היא בעיני יותר קרבית. רק שלא זה מה שמחפש פותח השרשור...

פורסם

אל תשים את הכסף שלך כל כך מהר.

בגולף לא נהגתי,וגם לא כלכך מעניין אותי לנהוג.

בRS נהגתי באנגליה,ולמען ההגינות נהגתי במסלול,אבל הרכב פשוט מדהים,ותודה לאל שההגה יותר כבד משל הגולף,זאת הייתה חוויה שלעולם לא תמצא בגולף [כמעט משפחתית למרות האותיות].

אף אחד לא יעשה מעצמו צחוק[באנגליה] וישים GTI סטוק על מסלול,לעומת הRS,שאותה אין שום בעיה לזרוק אותה לשם ולהנות כמו שהיא.

פורסם
אוראל, לא נהגתי עדיין בgti החדשה, אבל מהיכרות של שלוש שנים עם הקודמת, אני חולק על רוב הדברים שכתבת, למעט בעניין הריפוד :-) בכלל, לומר שלgti אין היגוי זה קצת מתנשא ובוודאי שמוגזם. ואת זה לא רק אני אומר...

ועדיין, בשל הגיר הידני היא בעיני יותר קרבית. רק שלא זה מה שמחפש פותח השרשור...

איל, לא נהגתי ב-GTI החדשה, זה גם לא כל כך רלוונטי - בהתחשב שה"חבילת ההתנהגות" לא מוצעת כאופציה בארצנו.

ממבחנים המגיעים מאירופה, ה-GTI החדשה טובה יותר מהיוצאת (בעיקר עם החבילה), אך עדיין נופלת מהפוקוס והמגאן בכל הקשור לניהוג. "אוטובילד" בחנו את כולן לא מזמן, הפוקוס יצאה שנייה למגאן קאפ, כאשר ה-GTI נותרה לה מאחור.

מהרבה מאוד זמן על GTI MK6 ושירוקו, הפוקוס ה-ר-ב-ה יותר מהנה מהן. נ-ק-ו-ד-ה. לא משנה כמה חזקות או משודרגות מתלים הן יהיו, הן לא מגיעות ליכולת השילדה / היגוי ובלמים של הפוקוס. תחשוב שזה קורה כשהיא סטנדרטית, נסה לחשוב מה קורה שמשדרגים אותה בהתאם (קיט מאונטן + קויילאוברים, למשל...).

צר לי, לומר על ה-GTI שאין לה היגוי - זאת אמת. הכל תלוי ביחס למה אתה משווה זאת. אתה התרגלת להיגוי המנותק של VAG, אני מזמן דילגתי עליו. גם פוקוס רגילה מן המניין (1.6 ו-2.0) זוכה להיגוי טוב בכמה מונים מזה שנמצא ב-GTI שלך.

ל-ST אומנם יש את אותו הטורק סטיר עליו דיברתי בהילוכים הראשונים, הוא גם קצר מאוד במהלך שלו (מציק בפרסה / חנייות צפופות), אבל זוכה בבונוס של דיוק רב, מהירות רבה, תחושות ומידע.

ה-GTI איכותית יותר בתא הנוסעים, יש לה יתרון של אופציה לתיבה אוטומטית (DSG) והיא נראית וסליפרית (הכל יחסי). יתרון נוסף בא בדמות אופציות שיפורי מנוע רבות ומגוונות. מעבר לזה, אין בה שום דבר מיוחד שגורם לך להגיד - וואו. כנראה שלא נהגת מספיק ב-ST או במגאן (לאו דווקא CUP), אולי זה הזמן שתנסה לאתגר אותן בכבישים המפותלים, שם תראה כמה הן פורחות ביחס ל-GTI המשעממת.

ד"א, לגבי המחיר - יש שמועות שניתן לקנות ST גם בפחות מהמחיר שצויין כאן (יותר לכיוון 175K). פער המחיר הזה - אל מול המתחרות - הופך אותה לדילברייקר (בעיקר מול מחיר ה-GTI והחסכנות באבזור כדי לשמור על תג מחיר יחסית דומה לזה של היוצאת).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גוגי - הוא שאמרתי, לא נהגת על אף אחד מהרכבים.

אוראל - אצלך תמיד הרכב שבבעלותך הוא הכי טוב :-) ולגופו של עניין תביא לי st ב175 ואני קונה עכשיו. לא מחר או מחרתיים - עכשיו. יותר מידי שמועות בפורום הזה...

פורסם
אתה התרגלת להיגוי המנותק של VAG, אני מזמן דילגתי עליו. מה זה מזמן? לא הייתה לך שקודה?

ה-GTI איכותית יותר בתא הנוסעים, יש לה יתרון של אופציה לתיבה אוטומטית (DSG) זאת אומרת שמביאים אותה ידנית לארץ?

ד"א, לגבי המחיר - יש שמועות שניתן לקנות ST גם בפחות מהמחיר שצויין כאן (יותר לכיוון 175K). פער המחיר הזה - אל מול המתחרות - הופך אותה לדילברייקר (בעיקר מול מחיר ה-GTI והחסכנות באבזור כדי לשמור על תג מחיר יחסית דומה לזה של היוצאת).

אני מוכן לשלם אפילו תיווך אם מוכרים ב 175K את הST?

אתה בטוח שאתה לא מדבר על הפיאסטה?

אגב, גם על GTI ידנית אשמח מאוד לקבל ממך עדכון. אפילו אודה מאוד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...