Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גוגי - הוא שאמרתי, לא נהגת על אף אחד מהרכבים.

אוראל - אצלך תמיד הרכב שבבעלותך הוא הכי טוב :-) ולגופו של עניין תביא לי st ב175 ואני קונה עכשיו. לא מחר או מחרתיים - עכשיו. יותר מידי שמועות בפורום הזה...

אחרי שתנהג בפוקוסRS או מגאן CUP,תדבר ותאכל את כל "פניני החוכמה" שפלטת קודם בכל הקשור לרכבים..

עד אז,אתה נשמע כמו גרופית של VAAGG ולא כמישהו שבאמת חי את תחום הרכב.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גוגי, אני מכיר היטב את המגאן, תודה. אני חושב שהיא רכב מדהים. הלוואי ומצבי היה מאפשר רכישה שלה. זה לא קשור לכך שהיא לא מתאימה לפותח השרשור וגם לא למה שאתה אמרת, שהיה פשוט לא מדוייק, לא מבןסס על התנסות אישית שלך, וכעת אתה מחפש להיאחז בדברים אחרים, להם אני ממילא מסכים. לאמירות הראשונות שלך אני חושב שאין ביסוס, וכאמור ממילא הן לא תורמות לפותח השרשור. שבת שלום :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אוראל, לא נהגתי עדיין בgti החדשה, אבל מהיכרות של שלוש שנים עם הקודמת, אני חולק על רוב הדברים שכתבת, למעט בעניין הריפוד :-) בכלל, לומר שלgti אין היגוי זה קצת מתנשא ובוודאי שמוגזם. ואת זה לא רק אני אומר...

ועדיין, בשל הגיר הידני היא בעיני יותר קרבית. רק שלא זה מה שמחפש פותח השרשור...

אייל תודה על העזרה,

אבל האמת שאין לי בעיה בכלל עם גיר ידני.

אפילו מעדיף.

אני מוכן להתפשר על אוט' / dsg.

ה-GTI בעייני היא ירידה ברמה מהקופרה.

נכון שתא הנוסעים איכותי יותר אבל מצד שני גם מכוער יותר (אי אפשר להתעלם מהמושבים הללו).

בעייני הקופרה גם יפה יותר וקרבית יותר (שאני אוהב) בחוץ.

ורשימת האבזור שלה משאירה ל-GTI אבק.

הקופרה גם מגיעה עם k04 והיום אחרי תוכנה היא עם למעלה מ-300 כ"ס - לא משהו שתגיע אליו ב-GTI בקלות.

ולכן מעבר לגולף לא בא בחשבון.

גוגי - הוא שאמרתי, לא נהגת על אף אחד מהרכבים.

אוראל - אצלך תמיד הרכב שבבעלותך הוא הכי טוב :-) ולגופו של עניין תביא לי st ב175 ואני קונה עכשיו. לא מחר או מחרתיים - עכשיו. יותר מידי שמועות בפורום הזה...

אני יותר ויותר שוקל לקנות את ה-ST ולא רק ב-175k.

גם ב-190k היא נראת לי עסקה מאד משתלמת.

מנוע, התנהגות, גיר, אבזור, מראה - נשמעת כמו דיל מצויין במחירים האלו.

אני אמשיך לעדכן אחרי הנסיעות מבחן.

תודה,

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

גיא, את דעתי כבר קיבלת במקום אחר. פה אני רק מחזיר אנשים לפרופורציות, למען הקוראים :-)

בכל מקרה, תנסה את הst ותחלוק איתי ועם שמרון מה דעתך. היא ממש רחוקה מהרכבים ששקלת בהתחלה מבחינת הפרימיום שאתה מחפש. לכן אני גם חושב שממילא gti לא מתאימה לכאן.

מראה ב st? אם תשים מדבקות ענקיות של st, על הדלתות, דבר שעד היום למיטב ידיעתי רק רוכש חסר טעם אחד רכש, אז אולי. אחרת זה. ראה מאוד מאוד מאוד דומה לפוקוס ליסינג. ממש לא המוחצנות שאתה מחפש. ג לא מבפנים, אגב, שם זה אותו סיפור בתוספת מושבים טובים יותר.

פורסם

איל, אתה מכיר אותי טוב מזה. להפך, לא פעם ולא פעמיים ציינתי שלפוקוס יש מגרעות שיש לקחת בחשבון (צפיפות מסויימת בתא הנוסעים, תא מטען סביר בגודלו, הנדסת אנוש לאו דווקא ברורה ואיכות חומרים פחות טובה מזו של הגולף). מצד שני, יש לה נוחות נסיעה טובה מאוד (גם ב-ST), היגוי / התנהגות כביש ובלמים שהם כמה רמות מעל השאר - ובפער מורגש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה היה בהומור, אבל שמע, אני התרשמתי שונה לגמרי מהפוקוס 2000 סמק עליה נסעתי. טוב שיש טעמים שונים - כך קונים את כל סוגי המכוניות. אבל תא הנוסעים ותא המטען של החמש דלתות נחותים משמעותית, שלא לדבר על עיצוב הפנים המבלבל, הן בקונסולה והן בלוח המחוונים. גם הגרסא עם המערכת של סוני.

הSt היא סיפור אחר, לא חף ממגרעות אבל בהחלט עם פלפל ונוח באופן מפתיע. מול gti ידנית, לו היבואן היה טורח להביא אחת, זו כבר התלבטות שכנראה הפוקוס מנצחת בה, בהסתייגות שאת התלתן ירוק לא ניסיתי.

פורסם

על ה-2.0 לא נהגתי, על ה-1.6 אקובוסט וה-ST כן נהגתי. בכל הקשור ליכולות בלימה, היגוי, דינמיות ונוחות נסיעה - הן מתעלות על הוואגיות בקלילות רבה ומבישה. המגאן RS היחידה שמרגישה ממוקדת עוד יותר מה-ST לנהיגה.

אחרי הרבה זמן בוואגיות ואחרי המון זמן אחרי ההגה של וואגיות חזקות ומשודרגות מתלים, גם הפוקוס 1.6 מרגישה מערבת / משתפת ומהנה יותר. החסרון העיקרי שלי ב-1.6 הוא המחסור בכוח. השלדה הזאת מתמודדת היטב עם המנועים החזקים, הם הולמים את היכולת הדינמית שלה.

תא הנוסעים המעט מבולגן ועמוס, תא המטען הדי קטן והצפיפות היחסית הם דברים שאני מסוגל לחיות עימם - מתגמדים ביחס לעובדה שהיא פשוט מתגמלת ומהנה בכבישים המופתלים. יש אנשים שזה לא מתאים להם - ואבין אותם לחלוטין.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הי מה שלא תבחר אני ממליץ לך מאוד להמנע מרכב עם שתי דלתות ,אם יש ילדים באופק. גם אם לאישה יש רכב זה עדיין קשה ומגביל אותך כאשר נולד לי הילד הראשון הייתי עם רכב שתי דלתות וזה לא כיף בכלל להכניס אותו למושב האחורי ולא תמיד הרכב של האשה זמין . בהצלחה

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אל תשים את הכסף שלך כל כך מהר.

בגולף לא נהגתי,וגם לא כלכך מעניין אותי לנהוג.

בRS נהגתי באנגליה,ולמען ההגינות נהגתי במסלול,אבל הרכב פשוט מדהים,ותודה לאל שההגה יותר כבד משל הגולף,זאת הייתה חוויה שלעולם לא תמצא בגולף [כמעט משפחתית למרות האותיות].

אף אחד לא יעשה מעצמו צחוק[באנגליה] וישים GTI סטוק על מסלול,לעומת הRS,שאותה אין שום בעיה לזרוק אותה לשם ולהנות כמו שהיא.

^^^

והיום בפינת "שובה של הקריקטורה".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
על ה-2.0 לא נהגתי, על ה-1.6 אקובוסט וה-ST כן נהגתי. בכל הקשור ליכולות בלימה, היגוי, דינמיות ונוחות נסיעה - הן מתעלות על הוואגיות בקלילות רבה ומבישה. המגאן RS היחידה שמרגישה ממוקדת עוד יותר מה-ST לנהיגה.

גם מונדיאו עושה בית ספר לGTI מבחינת בלמים\הגה\שלדה. פורד עושים את זה טוב. כלומר, זה לא שVAG לא יודעים מה הם עושים, הם פשוט מכוונים למקום אחר. הרבה יותר סולידי, reassuring ודווקא מרגיש טוב ברוב המצבים, פשוט לא על הקצה. אודי לקחו את זה עוד יותר רחוק (הרבה יותר מדי רחוק, משעמם משהו).

עכשיו, איפה יש ST ב175K?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
^^^

והיום בפינת "שובה של הקריקטורה".

בוקר טוב לגרופית השנייה של VAAGGG!

מה דעתך על זה שפותח השרשור לא רוצה לשמוע על הGTI רוויית התקלות שלכם?

לשמוע את החבר שלך בר מתרץ את התקלות של VW זה אחד הדברים המצחיקים.

בא לו על פוקוס,רחמנא ליצלן..

שווה לחכות לדעה של הבחור על הפוקוס אחרי הנסיעה,אז השרשור הזה יעלה רמה או שתיים.:nono:

פורסם
בוקר טוב לגרופית השנייה של VAAGGG!

מה דעתך על זה שפותח השרשור לא רוצה לשמוע על הGTI רוויית התקלות שלכם?

לשמוע את החבר שלך בר מתרץ את התקלות של VW זה אחד הדברים המצחיקים.

בא לו על פוקוס,רחמנא ליצלן..

שווה לחכות לדעה של הבחור על הפוקוס אחרי הנסיעה,אז השרשור הזה יעלה רמה או שתיים.:nono:

היו לו תקלות בGTI?

פורסם
גם מונדיאו עושה בית ספר לGTI מבחינת בלמים\הגה\שלדה. פורד עושים את זה טוב. כלומר, זה לא שVAG לא יודעים מה הם עושים, הם פשוט מכוונים למקום אחר. הרבה יותר סולידי, reassuring ודווקא מרגיש טוב ברוב המצבים, פשוט לא על הקצה. אודי לקחו את זה עוד יותר רחוק (הרבה יותר מדי רחוק, משעמם משהו).

עכשיו, איפה יש ST ב175K?

לפי פייביש (ומכר שעובד בפורד), הן נמכרות ב-175K כרגע ורק כדי להמכר. למיטב ידיעתי, נותרו 2-3 אחרונות במלאי.

VAG מצטיינים בדברים אחרים, איכות חומרים / הנדסת אנוש, למשל. בתחומי נוחות הנסיעה והדינמיות, פורד מתעלים עליהם בכמה מונים.

זה הפער המוחשי הראשון שהיה במעבר מ-VAG אל פורד. המגרעות במעבר אל הפוקוס היו בכל הקשור לתחושה צפופה יותר, תא מטען צנום יותר והבלאגן בתא הנוסעים (שכבר התרגלתי אליו).

לא מוצא זאת כסולידיות ב-VAG. כבר שנים רבות שהם לא מבריקים בתחום. נראה שמישהו שם פשוט נרדם והחליט שניהוג זה בסדר העדיפויות האחרון בהחלט. זה לא שהן משעממות למוות כמו היפניות (למעט ה-BRZ / GT86), אבל פשוט אין להן את האקסטרה שמחה הזאת שמועברת לנהג.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...