Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן עילי של Hisense - יש למישהו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין ברכישת מזגן עילי חדש, והוצע לי המזגן הזה:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=20328

ב-1200 ש"ח כולל הובלה.

מישהו מכיר? הערות לטובה או לרעה?

מנגד, יש את זה: http://store.dailysale.co.il/פריט/מזגן_עילי_האייר_דגם_HSU-09HRA03 ב-1472 ש"ח.

מישהו מכיר? הערות לטובה או לרעה?

תודה,

משכנתא זה קל

פורסם

עזוב אותך מחברות מדבקה, מזגן אמור להיות מותקן על הקיר ולהשאר שם הרבה שנים, זה לא מוצר שזורקים אחרי שנתיים.

למזגן בתפוקה קטנה עד בינונית מומלץ תדיראן או אלקטרה (תפוקה גדולה מצטרפת גם מיצובישי).

פורסם

מצטרף להמלצה, טכנאים בכל פעם ופעם ממליצים על אלקטרה או תדיראן בעדיפות ראשונה ושנייה.

( אצלנו בבית יש מרכזי אלקטרה ובכל חדר = סה"כ 5 מזגנים , עושים את עבודתם ).

למה לא להשקיע עוד כ 400-500 שקל ולרכוש מותג? זה בהחלט יחסוך לך כאבי ראש ובתקופת שפל זו, אתה בהחלט יכול להוציא את המיטב מהחברות המותגים הטבות ומחירים טובים וסבירים מאוד.

פורסם

א. זה עוד 30-40% תוספת.

ב. בביקורות ב-ZAP המזגנים הזולים של אלקטרה ושל תדיראן זוכים ל-2-3 כוכבים מתוך 5 לכל היותר.

ג. עשיתי לפי מאפיינים (צריכת חשמל, תפוקה, COP וכד') וההאייר (אופציה ב') מופיע בכול החיפושים, האם לפסול גם אותו (אחריות 3 שנים)?

משכנתא זה קל

פורסם

הביקורות בזאפ מאוד לא אמינות - כנראה שיש בהן לא מעט הטיה.

הטכנאי שהתקין לי לאחרונה שלושה מזגנים התקין לי סדרה A של תדיראן, ואני סומך על המלצתו - הבחור נתן שירות בעבודה של אשתי שנים רבות וברור לי שלא ירמה אותנו.

מבחינת נסיון קודם - בדירה הקודמת היה לנו מיני-מרכזי של תדיראן שםעל 16 שנה בלי בעיות למעט צורך בהחלפת יחידת בקרה אלחוטית (מטעמי קמצנות וכיון שהיה בור שעוזבים את הדירה הסתפקנו בבקר מיכאני). בדירה הנוכחית יש מזגנים של אלקו\אלקטרה ושל קריסטל שאין לי מושג מה גילם, אבל ממראיהם ברור שהם עתיקי יומין, והם מקררים מצויין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עזוב אותך מחברות מדבקה, מזגן אמור להיות מותקן על הקיר ולהשאר שם הרבה שנים, זה לא מוצר שזורקים אחרי שנתיים.

למזגן בתפוקה קטנה עד בינונית מומלץ תדיראן או אלקטרה.

אם לדייק בפרטים, הייסנס איננו "חברת מדבקה" אלא יצרן ענק סיני (שקיים משנות ה-70). אם כבר, אז רוב הדגמים של תדיראן הם מזגני מדבקה המיוצרים על ידי גרי (Gree) הסינית, ומזגני אלקטרה רובם מיוצרים על ידי איירוול (Airwell) הסינית גם כן.

מבחינת נסיון קודם - בדירה הקודמת היה לנו מיני-מרכזי של תדיראן שםעל 16 שנה בלי בעיות

אבל אין קשר בין מזגן שיוצר בארץ לפני שני עשורים לבין מה שתקנה היום תחת השמות הנ"ל.

אינני מכיר את מזגני הייסנס ואינני ממליץ לשום כיוון. סביר שבכל מקרה מה שתקנה יהיה סיני - כדאי שנותן השירות יהיה אמין.

:turn-l:
פורסם

הדבר הכי קריטי במזגנים זה עניין החלפים, חלקם "אוניברסליים" וחלקם ייחודיים לדגם מסויים.

חברות גדולות בארץ (תדיראן, אלקטרה, טורנדו) הן חברות מבוססות שמחזיקות מלאי חלפים לרוב הדגמים של השנים האחרונות.

עם מותגי המדבקה יש קצת בעיה, אחרי כמה שנים, להשיג חלקים ספציפיים. לפעמים גם לא צריך שום חלק ספציפי - הכל עניין של מזל.

נסה להשיג SAGA מעודפים או משהו, גם תקבל אחריות טובה (לרוב 3 שנים) וגם, אם תצטרך חלק ייחודי, יהיה אפשר להשיג כזה.

אם מדובר במזגן לדירה שכורה שאתה עוזב עוד כמה שנים בודדות ולא איכפת לך מה יהיה אח"כ, שים את הזול ביותר (כמדומני ב GETIT מוכרים מזגנים NO NAME ב 999 ש"ח + משלוח).

אם אין לך פרצוף אשכנזי מידי, נסה את אבי סופר (אתה חייב להתמקח, בגלל זה הפרצוף... :lol: ).

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אופציה נוספת - SAGA A12 - 1299 ש"ח.

ואופציה נוספת - להוריד LG אחד מהדירה של אחי ולהעביר אליי, כמה עולה עבודה כזו בהנחה והתקנה של חדש עולה 450 ש"ח?

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...