Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פנאי עד 200k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב פנאי\קרוסאובר, יכולות השטח פחות חשובות לי, מה שכן חשוב לי זה יכולות הכביש עם ההעדפה לגיפון מוגדש. התקציב הוא עד 200k וכרגע האופציה היחידה שמצאתי היא הפורד קוגה, האם יש עוד המלצות\אופציות שכדאי לבדוק? ומה אתם אומרים על הקוגה?

תודה מראש.

פורסם

QUOTE=idan.w;4077403]אני מחפש רכב פנאי\קרוסאובר, יכולות השטח פחות חשובות לי, מה שכן חשוב לי זה יכולות הכביש עם ההעדפה לגיפון מוגדש. התקציב הוא עד 200k וכרגע האופציה היחידה שמצאתי היא הפורד קוגה, האם יש עוד המלצות\אופציות שכדאי לבדוק? ומה אתם אומרים על הקוגה?

תודה מראש.

יכולת כביש = פורד קוגה

פורסם
אני מחפש רכב פנאי\קרוסאובר, יכולות השטח פחות חשובות לי, מה שכן חשוב לי זה יכולות הכביש עם ההעדפה לגיפון מוגדש. התקציב הוא עד 200k וכרגע האופציה היחידה שמצאתי היא הפורד קוגה, האם יש עוד המלצות\אופציות שכדאי לבדוק? ומה אתם אומרים על הקוגה?

תודה מראש.

תשמע, אין ספק שמבחינת נהיגה היא הכי עם יכולת כביש, בקטע של האחיזה, תקשורת עם הנהג והכל

נקודות מאכזבות:

אתה נכנס לרכב של 180 אלף שקל עם אבזור של האחות הקטנה הפוקוס, הרכב גם ממש לא נוח לנוסעים מאחור, מושבים מגוחכים.

חוצמזה אם הדרישות העקריות שלך הן היכולת כביש, לפורד קוגה יש את היכולת הגבוהה ביותר.

פורסם

הרכבים האלה ממש לא שווים את המחיר.

ממליץ לך ללכת על משפחתית גדולה ומאובזרת.

דוגמת-סופרב,אקורד,508,C5 וכו'.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם מצאת רק את הקוגה כנראה שהסתובבת רק באולם של פורד. יש עוד מיליון אופציות החל מפולקסווגן טיגוואן, מיצובישי אאוטלנדר IX35 (שתי האחרונות בגרסאות 4X4 מפוארות), וכו' וכו'

פורסם
אם מצאת רק את הקוגה כנראה שהסתובבת רק באולם של פורד. יש עוד מיליון אופציות החל מפולקסווגן טיגוואן, מיצובישי אאוטלנדר IX35 (שתי האחרונות בגרסאות 4X4 מפוארות), וכו' וכו'

הוא בקש רכב עם התנהגות כביש ברמה גבוהה מה לא ברור?

פורסם

הקוגה בהחלט מציעה קרוסאובר המכוון לנהג.

אני לא יודע מה אתה חושב על עיצובה וטרם נהגתי עליה אבל ניסאן השיקו לפני זמן קצר את הג'וק טורבו - ניסימו.

200 כ''ס ממנוע 1.6 מוגדש, ידנית בעלת הנעה קדמית או כפולה אוטו'.

הרכב כוייל ע''י סדנת הספורט ניסימו להתנהגות, שווה בדיקה.

בחודש הבא ייתכן ותוצג 2008 המתחרה בג'וק,קאפצ'ר וטראקס שאולי תציע חבילה מעניינת.

כמו כן גם S קרוס מבית סוזוקי..

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

• תוכן חדש...