Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השבת Xbox360 פרוץ לחיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שראיתי שיש פה קהילה של לא מעט גיימרים אמרתי שווה לנסות ולשאול גם כאן.

המטרה - אני רוצה לשחק ב GTA V :)

הבעיה - יש לי אקסבוקס 360 שנקנה ב 2008 ונפרץ על ידי בפריצת התוכנה של הכונן (benq) שאני כבר לא זוכר את שמה.

שיחקתי בו שנתיים גם ברשת הLIVE תוך כדי עדכון הפריצה בכל פעם שיצאה חדשה עד שקיבלתי באן ממיקרוסופט בגל הבאנים של 2010.

מאז בקושי שיחקתי וגם לא היה ממש זמן. המשחק האחרון שעבד היה COD MW2 וזהו.

עכשיו אני יודע שיש עדכון לדשבורד שאני לא יכול לבצע בעקבות הבאן ושאפילו משחקים מקוריים כנראה כבר לא יעבדו לי (האם אני טועה?).

שמעתי על הפריצה שמתאימה לאנשים שלא משחקים ברשת והיא כוללת רכיב חומרה ונקראת RGH או JTAG שמאפשרת התקנת משחקים על הדיסק הקשיח של הקונסולה (או חיצוני?).

רציתי לדעת האם מישהו מכיר חנות או בן אדם שמבצע את הפריצה בצפון , והאם זה אפשרי לביצוע על קונסולות ישנות יחסית וכמה היא עולה.

לא אכפת לי גם לנסות את האופציה של לעדכן את המכשיר (דשבורד) באיזושהיא דרך ואז לקנות את המשחק או משחקים אחרים מקוריים ללא האופציה של לשחק ברשת כמובן.

תודה לעוזרים :)

פורסם

לי יש rgh,היא יקרה אבל שווה,לא צריך לעדכן פריצה כול פעם.

יש לך את חנות enjoystick בכרמיאל ובגרנד קניון,אני פרצתי שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפריצה עלתה לי כ 700 שקל בערך,לפני כ חצי שנה,אולי היום זה יותר זול.

אתה מוריד משחק,ממיר אותו עם תוכנה כמו ISO2GOD מעתיק לUSB,מכניס את הUSB למכשיר,למכשיר אחרי הפריצה יש מערכת הפעלה של RGH,שם אתה מעתיק את המשחק לכונן הפנימי וזהו,יש הרבה מדריכים,אתה תמיד יכול לשאול אותי גם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

RGH עולה 290 ש"ח.

מורידים את המשחק לדיסק נייד ופחות או יותר זהו.

לגבי GTAV היות ויש 2 דיסקים ההתקנה טיפה שונה - לפחות מהנסיון האישי שלי היו קבצים שהתקנתי על הדיסק הפנימי וחלק על החיצוני ורק ככה זה עבד לי.

דרך ה FREESTYLE שזה הדאש של ה RGH תוכל לעדכן DASH בקלות עם תוכנת AUTOGG

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה יכול לגשת לחנות שנקראת Enjoystick, הם רשת והם מטפלים בכל הקונסולות ועושים את רוב סוגי הפריצות.

יש סניף שלהם במדרחוב בכרמיאל.

אני עבדתי מולם כמה וכמה פעמים אבל בסניף של הגרנד קניון והעבודה והשירות היו מעולים והמחירים היו בסדר גמור.

• תוכן חדש...