Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעדות בשריות משובחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה תמיד הכל "כשר" מה לא שמעתם על פרות נמוכות. בקר בקר בקר די חלאס.

די נמאס לי למנגל פרות נמוכות עוד לא מצאתי בארץ מסעדה של טרפות טובה.

רץ להכין לי בערב ספריבס איונק איונק.

פורסם
אתה עלול לגלות שהסטייק שלהם מכיל 30% בשר אישדובחזיר?

זה לאוהבי השומן :)

המלצתי מתי שהוא על שווארמה ג'מיל בהרצליה. תמחקו את ההמלצה.

שווארמה בצלחת שעלתה 60 שקלים [הכי יקר שאי פעם שילמתי] והכמות הייתה הכי מעטה שאי פעם קיבלתי. מילא אם הטעם היה מיוחד, אבל לא, סתם שווארמה ממוצעת ותו לא. הסלטים היו בסדר והחצילים היו מטוגנים היטב. חשבתי שאולי זה התיקון, ובוא בזמן נזכרתי שלא לקחתי טחינה לחציל ולבשר. ניגשתי לדלפק ולקחתי את הטחינה שהייתה חמוצה ועם טעם לוואי לא טוב, כאילו עמדה כל היום ולא התחלפה פעם אחת במשך 12 שעות.

לסיכום, שווארמה ג'מיל [מפגש השרון] בהרצליה: בזבוז זמן, דלק [אין חניה בשיט באזור] ו-60 שקלים שהלכו לפח. חבל מאוד, כי לפני חודשים רבים כשביקרתי שם לאחרונה הייתה התרשמות שונה לגמרי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, אם מתישהו אתה בצפון ואשכרה זוכר את העניין - דבר איתי ואני אקח אותך לשאוורמה שתשכיח ממך את כל הזוועות העלובות שעברת במרכז.

(בתור מרכזניק לשעבר, וחובב שווארמות, המקומות בהם ביקרתי בצפון בליגה אחרת לגמרי ממה שאני מכיר במרכז)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני תמיד זוכר כשזה נוגע לשווארמה :lol:

אני עדיין זוכר גם את סנדוויץ' ברכה, רק שתמיד כשאני בחיפה אני בלחץ של זמן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
א

אני עדיין זוכר גם את סנדוויץ' ברכה, רק שתמיד כשאני בחיפה אני בלחץ של זמן.

עצלן , קמים שעה יותר מוקדם

יהיה לך זמן להכל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין טעם.

אני עובד במרכז עד 12:00 וצריך לחזור למרכז עד 16:00 לעבודה שנייה.

הזמן שאני בחיפה מוגבל, גם אם אני קם ב-4 לפנות בוקר :)

פורסם

השווארמה היחידה שאני חוזר ואוכל זה הרצל2 בראשון לציון, פשוט ללקק את האצבעות.

יש גם את שיפודי הכיכר שהיו טובים כשהייתי בצבא, לקראת הסוף הם התקלקלו ונהיו לא משהו בלשון המעטה, אך אשתי טוענת שהיום הם טעימים כמו פעם.

פורסם
אין טעם.

אני עובד במרכז עד 12:00 וצריך לחזור למרכז עד 16:00 לעבודה שנייה.

הזמן שאני בחיפה מוגבל, גם אם אני קם ב-4 לפנות בוקר :)

גם בשישי?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא. אבל אני גר במרכז. אין לי באמת סיבה להגיע לחיפה סתם.

הגעתי הרבה לחיפה לאחרונה כי עזרתי לאחותי במעבר דירה.

בעתיד אגיע בסופ"שים לבקר אותה או משהו, ואז יהיה זמן לנצל המלצות ;)

פורסם
למה תמיד הכל "כשר" מה לא שמעתם על פרות נמוכות. בקר בקר בקר די חלאס.

די נמאס לי למנגל פרות נמוכות עוד לא מצאתי בארץ מסעדה של טרפות טובה.

רץ להכין לי בערב ספריבס איונק איונק.

כתבתי כבר קודם: פונדק דה ללוקס בפעם האחרונה מנה ״אישית״, 200 גרם צלעות, 200 גרם חזה אווז ו200 גרם פיקניה או משהו בסגנון.

הכל ברמה טובה מאוד, יחד עם קצת בירה כ170₪

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

רק בשר צריך לגלות איפוק כשמגיעים לקצביה להזמין, יש נטייה להזמין כמה סוגי בשר וכמות גדולה ואז החשבון יוצא מנופח.

חבר שלי מנהל סניף שם ודווקא לא מזמן היה לנו ויכוח, הוא טוען שהמקום זול יחסית כשעושים השוואה של כמות בשר לעומת מחיר, אני טוען שאיך שלא הופכים את זה תמיד יוצא יקר בסוף, ולדעתי הטעם לא שווה את המחיר.

אם אתם רוצים להתפנק על בשר, יש את ה space במושב אמונים, יש להם מנה של סטייק פילה ב 140 לדעתי, שווה כל שקל.

פורסם

הייתי ברק בשר רמת החייל לפני איזה חודש. סך הכל היה די טעים.

זו לא מסעדה זולה, ובאופן מפתיע אני אף פעם לא הגעתי למצב שיצאתי משם מפוצץ (חוץ מפעם אחת שהלכתי לאכול כפי יכולתך). אבל הרבה פעמים אפשר למצוא שוברים שונים שהם מוכרים, דרך גרופון או מקומות אחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...