Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מעבדה טובה במרכז הארץ.

העבודה אותה אתה עושה בזמן שאתה דוחה את העבודה שאתה אמור לעשות- היא העבודה בה אתה צריך לעבוד על סוף חייך.

פורסם

עלות תיקון למגבר החל מ 250 שקלים במקרה הטוב וצפונה . נראה לי שיותר משתלם לך לרכוש מגבר משומש בנוסף תוכל להתחדש בסאונד שונה . או אפילו נגבר חדש שידוע שיש מגברים איכותיים בפחות מ 1000 שקלים

פורסם

לא נראה לי שההמלצה שלך נכונה כל כך , במישה ומדובר במגבר שעולה מעל 2000 שח ויש לא מעט כאלו , עלות התיקון שווה ועוד איך . במידה והמגבר הוא מגבר ״סיני״ פשוט אז כן אני לא רואה עניין בתיקון שלו

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

יש במרכז, בעיר רמלה, הוא לקח לי על יציאה שרופה 100 שקל, קוראים לו עודד 050-547-8170

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

מחזק בעניין עודד. מעבדה קטנה בבית מתקן כל מכשיר בעלות ממש נמוכה.

תיקנתי אצלו כמה פעמים מגברים לרכב -לפני כמה חודשים נתתי לו רסיבר של מרנץ שרציתי לחדר

עלות תיקון במעבדה של היבואן הייתה עולה לי המון כסף (לא משתלם בכלל) עודד תיקן את התקלה

במחיר זול למרות שלקח לו כמה חודשים למצוא את החלק הספציפי. (לא הייתי לחוץ)

הבחור מתקן כמעט על דבר שקשור באלקטרוניקה במחיר הוגן.(תמיד מלא אצלו ברכבים)

פורסם

בדרך כלל התקלות במגברים פשוטות למדי... רכיב אלקטרוני כלשהו שרוף או שבר במתגים.

אם יש לך ידיים טובות, ממליץ לך לפתוח את המגבר ולמצוא את הרכיב הפגום, להזמין דומה מאיביי בדולר ולהלחים את החדש.

בסה"כ מדובר בעבודה של 20 דקות כולל הכל. ניסיון בסיסי בהלחמות ואלקטרוניקה מספיק.

בהצלחה!

• תוכן חדש...