Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחגים שמחים לכם.

יש לי 2-3 נקודות ברכב אשר יש בהם קילוף של הצבע וחלודה.

האם זה מצדיק צביעה כוללת או שאפשר לטפל נקודתית (לא ממש אכפת לי שהצבע לא יהיה אחיד)

וכיצד רצוי לטפל בזה מצ"ב תמונה של הפגיעה

2013-08-23 09.05.10.jpg

פורסם

אפשר לטפל נקודתית. זה לא יהיה באיכות של עבודה מקצועית, אבל זה יהיה זול ויחזיק כמה עונות אם תעשה כמו שצריך.

צריך לשייף את כל החלודה על פח נקי מחלודה. לאחר מכן למרוח ממיר חלודה ועל זה לצבוע עם ספריי (יש מקומות איפה אפשר להתאים ספריי לפי קוד צבע של הרכב). זה כמובן לא יהיה צבע אחיד, זה לא יהיה מקצועי, אבל יעלה כמה עשרות שקלים וישפר את המצב.

על איזה רכב מדובר? אם זה רכב נדיר, מיוחד או בעל ערך עדיף לעשות עבודה אצל בעל מקצוע אמיתי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פעם שניה שאני רואה את זה נכתב, ממיר חלודה מיועד לשימוש ישירות על חלודה, הריאקציה הכימית שלו הופכת את החלודה לפריימר אותו יש לכסות עם צבע.

אם משייפים עד לפח נקי אין צורך בממיר חלודה, צריך למלא את החור שנוצר בבונדו, מעליו לצבוע פריימר ומעליו הצבע.

פורסם

phpclub, גם כשזה ניראה נקי מחלודה זה עדיין לא באמת נקי. יש נקבוביות מיקרוניות עם חלודה ומשם זה מאוד מהר יתפתח חזרה, יהיו בועות של פח וצבע.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...