Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*שלום*

לאחרונה אני שומע הרבה שמועות שמדברות על החוקים החדשים שאמורים להיכנס

לתוקף בזמן הקרוב אני אשמח אם מישהו יאשר את מה ששמעתי או יוסיף דברים משלו.

כי כמו שאני יודע תמיד מדברים שיהיה מלווה 3 חודשיים אבל לא הבנתי אם כבר נקבע תאריך וכו.

בכל אופן הדברים שהבנתי שעומדים לקרות:

כל אדם שיגש לתאוריה לפני התאריך 1.11.04 :

1:יעשה תאוריה רגילה של 30 שאלות,אך מעבר לתאריך הזה זה נהפך ל60 שאלות

ו8 טעויות האם זה נכון???

2:כל אדם אשר יעשה תאוריה לפני התאריך המצויין למעלה יצטרך מלווה חודשיים בלבד,אך

מעבר לתאריך זה,זה נהפך ל3 חודשיים??

3:נהג חדש יוגבל בשעות הנסיעה המותרות לו??

תודה

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

1- שטויות

2- בןאדם שמקבל את הרשיון שלו לאחר התאריך 1.11.04 יחוייב בשלושה חודשי מלווה,

לא משנה אם הוא עבר תאוריה לפני או שעשה כבר סט ראשון לפני או שעבר את הטסט ב30.10,

אך הודפס דף הרשיון לאחר ה1.11.04!

3- לא תהיה הגבלת שעות על נהגים חדשים.

תהיה הגבלת נוסעים לנהג חדש, כאשר ברכב בו נוהג נהג חדש מתחת לגיל 21 יורשו לנסוע 3 אנשים, נהג + 2 נוסעים.

חוק 3 לא יחול על נהג חדש מתחת לגיל 21 כאשר יושב לידו אדם המוסמך להיות מלווה.

(מעל גיל 24 עם 5 שנות רשיון או מעל גיל 30 עם 3 שנות רשיון)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
1- 3- לא תהיה הגבלת שעות על נהגים חדשים.

תהיה הגבלת נוסעים לנהג חדש, כאשר ברכב בו נוהג נהג חדש מתחת לגיל 21 יורשו לנסוע 3 אנשים, נהג + 2 נוסעים.

חוק 3 לא יחול על נהג חדש מתחת לגיל 21 כאשר יושב לידו אדם המוסמך להיות מלווה.

(מעל גיל 24 עם 5 שנות רשיון או מעל גיל 30 עם 3 שנות רשיון)

האם חוק זה יפעל גם על מי שבידיו כבר רשיון בתקן נהג חדש או רק על מי שיקבל את הרשיון לאחר ה1.11.04??
פורסם
האם חוק זה יפעל גם על מי שבידיו כבר רשיון בתקן נהג חדש או רק על מי שיקבל את הרשיון לאחר ה1.11.04??

העובדה שזה יהיה לכל נהג חדש מתחת לגיל 21 היא בדוקה ב100%, גם אם עברת לפני התאריך הזה.

הבעיה מבחינת החוק היא אם נהג מתחת לגיל 21 שכבר אינו נהג חדש (נגיד בן 19.5, עם שנתיים וחצי של רשיון) - אם לו מותר להסיע יותר מ2 נוסעים, או לא.

וכאן יש גם בעיה בניסוח החוק - ותלוי את מי אתה שואל.

פורסם
העובדה שזה יהיה לכל נהג חדש מתחת לגיל 21 היא בדוקה ב100%, גם אם עברת לפני התאריך הזה.

הבעיה מבחינת החוק היא אם נהג מתחת לגיל 21 שכבר אינו נהג חדש (נגיד בן 19.5, עם שנתיים וחצי של רשיון) - אם לו מותר להסיע יותר מ2 נוסעים, או לא.

וכאן יש גם בעיה בניסוח החוק - ותלוי את מי אתה שואל.

אבל זה ממש דיבילי כי כיום כולם נוסעים עם רכב מלא ולפעמים גם מעל המותר... ואם פיתאום יגידו לכולם זהו רק שתי נוסעים לא ממש נשמע הגיוני שמישהו יקשיב לכך..
פורסם

זהו סופי ?

אם אני נהג בן 18 עם שנה רשיון

אני לא יכול לקחת יותר מ 2 נוסעים איתי ?

השאלה הכי חשובה במידה ותופסים אותי עם מעל 2 מה אני מקבל בתור עונש ?

כנס או שלילה ?

פורסם
אני חושב שאתם יכולים להרגע,ממש לא נראה לי הגיוני שהחוק יופעל רטרואקטיבית.
הרבה מאוד חברה אמרו לי שכן...

מסכנה חברה שלי יש לה טסט ב 24.10 ( טסט שני) מקווה בשבילה שתעבור

פורסם
הרבה מאוד חברה אמרו לי שכן...

מסכנה חברה שלי יש לה טסט ב 24.10 ( טסט שני) מקווה בשבילה שתעבור

אין שום קשר אם היא תעבור בתאריך הנ"ל או לאחר תחילת נובמבר - החוק של 2 נוסעים (מבחינת יישום יבש) פועל גם על מי שהוציא רישיון.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
אין שום קשר אם היא תעבור בתאריך הנ"ל או לאחר תחילת נובמבר - החוק של 2 נוסעים (מבחינת יישום יבש) פועל גם על מי שהוציא רישיון.

שיהיה בהצלחה.

ד"ר גאון (ואני לא צוחק עליו, אני פשוט מכיר אותו ) הוא אמר את זה בגלל שהוא מקווה שחברתו לא תצטרך 3 חודשים מלווה, כי הוא רוצה שהיא תתחיל להסיע אותו (היעד הנכסף שבו הבחורה מסיעה ... )

פורסם

בעניין החוק החדש:

http://planet.nana.co.il/virgin17_3/rishayon.rtf

בניסוח החוק נאמר כי החוקים החדשים לנהג החדש, כולל הסעת עד שני נוסעים במכונית שאינם כשירים לליווי, יחלו רק על מי שניתן לו רשיון הנהיגה החל מ"יום התחילה", קרי, ה 1 בנובמבר.

בהצלחה לכולם.

פורסם

וואלה צודק ! :-)

החוק הינו:

נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי האמורה בסעיף 12א1,

לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה."

והינו סעיף 12א2, כאשר בהמשך רשום:

תחילתם של סעיפים 12א1(ב) ו-12א2 לפקודה, כנוסחם בסעיפים 1 ו-2 בחוק זה, ביום י"ז בחשון התשס"ה (1 בנובמבר 2004) (להלן- יום התחילה),

והם יחולו על מי שניתן לו רשיון נהיגה ביום התחילה או לאחריו.

פיצוץ! :p

פורסם
from what i understtod this law isnt even in seconed call, so im not sure it will be anyway
לך תדע בארצנו מסוגלים לכל...

במיוחד לחוקק חוקים דיבילים (בגלל שהם רוצים רטרואקטיבית וזה בילתי אפשרי) ולא חוקים עם היגיון, החוק תודק אבל בילתי אפשרי ליסמו רטקטאקטיבית ושיתחילו לרוץ ולא יזחלו כל חוק לוקח להם שנה... כאשר אפשר תוך יומיים לסיימו.

• תוכן חדש...