Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מדוייק. כבישי ה-A הם האוטובאהנים. שילוט ההכוונה בהם כחול עם כיתוב בלבן בערך בשליש מהם המהירות מוגבלת (יש שילוט ברור - חלקו קבוע וחלקו משתנה, כפי שפירטתי קודם). יש קטעים ללא הגבלת מהירות - בתחילתם יש תמרור לבן עגול עם מספר פסים גליים באלכסון (דומה ל"קצה דרך עירונית" שהיה בתוקף בארץ עד לפני מספר חודשים), ובסיומם תמרור הגבלת מהירות. גם בקטעים אלה תתכן הגבלת מהירות משתנה.

יש גם כבישים הנראים ככבישים מהירים - כבישי "B". שילוט ההכוונה בהם הוא צהוב (עם כיתוב בשחור). הגבלת המהירות 100 קמ"ש או כמצויין בתמרור.

כניסה לשטח בנוי מסומנת על ידי שלט מלבני צהוב עם כיתוב של שם היישוב. ביציאה מהשטח הבנוי שלט דומה עם קו אלכסוני אדום. במדינות השכנות הכלל דומה אולם השלט כחול. התמרור עם ה"בית" ייחודי לישראל. עוד כלל חשוב לגבי הגבלת מהירות הוא ה" Zone 30" המקובל מאד באירופה. הסימון הוא שלט מלבני צהוב עם המילה Zone (או המקבילה בשפה המקומית) וציור של תמרור הגבלה ל-30 קמ"ש. כאשר אתה חולף על פני תמרור כזה הפחת המהירות ל-30 קמ"ש ואל תאיץ עד שתעבור תמרור המבטל אותו. בדומה ל"איזור מיתון תנועה" בחוק הישראלי התמרור מגדיר אישור, ותוקפו אינו מתבטל בצומת הקרוב. בד"כ התמרורים מוצבים במקומות רגישים כגון בקרבת בתי ספר, ובהרבה מקומות מלווים במצלמות אכיפה, כאשר בגלל אופי המקום הסבילות לחריגות מהירה אפסית.

לגבי נהיגה בכבישי היער השחור - אני מחזק את הרוכב הבודד. הנופים נהדרים ומשתנים, נהג בסבלנות ותהנה מהם. ותביא בחשבון שלמרות התרבות הגרמנית גם שם יש מדי פעם משוגעים, היו אפילו מקרים בודדים שבהם נעקפתי בצורה די פראית על קו לבן.

בדיוק לזה התכוונתי שבA המהירות היא 130 ולרוב לא אוכפים שם מהירות בשפת העם בילתי מוגבלת, בדרך יש אזורים שמוצב שם תמרור הגבלת מהירות 120 100 ו80 עד לתמרור הלבן של הביטול.

B זה לא אוטובן מהיר .

פורסם

תודה לכולם.

sronis - תוכל קצת לפרט יותר על האזור הזה? האם יש שם גם אזור יפה לטייל בו (כדי שאשתי לא תשתעמם) וסליחה על הבורות, מי זה לואב? :lol:

פורסם

הערה קטנה נוספת לגבי נהיגה בגרמניה: בדומה למדינות מתורבתות אחרות, ובניגוד לישראל, כשאתה מנסה להשתלב בתנועה (פניה שמאלה בצומת, מעבר נתיב וכו') ומישהו מאותת לך עם אורות גבוהים - המשמעות היא שהוא נותן לך זכות קדימה.

בארץ זה כמובן הפוך - "זוז לי מהדרך אני עובר".

פורסם

מינימייזר, זה דבר שדיי חשוב לדעת!

אני מדמיין עכשיו פרא אדם ישראלי עם מנטליות ישראלית טיפוסית נוהג בגרמניה, גרמני מנסה להשתלב, הישראלי מאותת לו עם אורות גבוהים,

הגרמני מתחיל להשתלב, ובום, הישראלי נכנס בו מאחורה.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

המקרה שתיארת קורה ובייחוד לתיירים הולנדים וגרמנים שפעם ראשונה נוסעים על כבישי הקודש המצולקים שלנו.

שמעתי על 3-4 מתיירים שסיפרו לי בדיוק את המקרה הנ"ל.

למכירה ידית פתיחת דלת נהג מברזל לאיביזה 2001-2

וכמו כן ממיר במצב מצויין. פרטים בה"פ

פורסם

אם זה הולנדים אז מגיע להם (ואני אומר את זה בתור אזרח הולנד). ההזויים האלה לא יודעים לנהוג, כי המדינה שלהם שטוחה לגמרי ואין להם סיבובים.

אם אתה רואה קראוון נוסע 30 קמ"ש בכבישי ההרים במרכז אירופה - 90% שיש לו לוחית רישוי הולנדית :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רזמל, לפני שאתה מתלהב, יש מילה אחת ש Cuore Sportivo שכח לציין: "החל מ..."

תנסה להזמין ליום אחד ותראה איזה מחיר תקבל...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

תודה קיור ספורטיבו.

ג׳רמי, אני אשכור לחמשה-שה ימים. קרא הלינק בחתימתי. צריך שוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אז תעדכן אותי מתי אתה בא. אולי אני אצטרף עם הצעצוע שלי. עוד לא הייתי איתו ביער השחור או באלפים.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...