Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי ליאנה 2002

לפני חודש החלפתי מנוע לרכב. ומאז הרצועה שרקה לי

נכנסתי למוסך וחזקתי אותה

אחרי שבוע בערך הרצועה נקראה באמצע נסיעה

גררתי את האוטו למוסך באזור והחליפו לי רצועה

מאז ועד יום שרביעי הרצועה לא מפסיקה לשרוק

שוב הכנסתי את האוטו למוסך שאני מכיר והוא אמר לי שהרצועה כלל לא תואמת לאוטו ושם לי רצועה מתאימה

עדיין הרצועה שורקת לי

יש סיבה למה זה ככה?

הגיוני שכל רצועה שורקת?

פורסם

צריך להוריד את הרצועה ולסובב בחופשיות את הגלגלות עם היד לראות אם קיים רעש חריג. שמעתי גם על כאלה ששימנו את הגלגלות מעט והרעש פסק אך אני אישית לא ניסיתי.

פורסם

אם אחד הגלגלות או המותחן ייתפרק הרצועה פשוט תצליף כמו שוט במה שבדרכה ואם יש עוד רצועה לידה היא עלולה לקחת גם אותה. הכל תלוי עד כמה המצב שם באמת חמור. שווה בדיקה מעמיקה.

פורסם

לא משמנים גלגלות מותחנים נקודה, זה לא עוזר בכלל אחרי מספר דקות הרעש יחזור.

בסוזוקי ליאנה מתיחת הרצועה מתבצעת ע"י מותחן לא קפיצי, יש צורך במפתח מיוחד כדי להגיע למותח הגישה אליו קשה מאוד ולכן למי שאין את הכלי הייעודי מותח בדרך לא דרך את המותחן.

המותחן הזה יקר (חלפי כ300ש"ח), ונדיר שהוא מרעיש מדובר במותחן מסיבי מאוד בעל מייסב גדול שלא שובק בקלות.

אם אתה שומע שריקה שהרצועה מחליקה יש צורך למתוך אותה, פנה למוסך אחר שברשותו הכלי הייעודי למתיחת הרצועה.

* הכלי הייעודי הוא מפתח אלן מכופף בצורה מיוחדת שמתאימה לגישה למתחן.

כדי לאתר את מקור הרעש, אפשר בעזרת שני דרכים מקובלות:

1.פירוק הרצועה ובדיקה ידנית לסובבב את הגלגלות ולבדוק איזה מהן מרעישה כמו אלטרנטור, מדחס וכו.

2. האזנה לרעש בעזרת סטטוסקופ מוסך בזמן הרעש עם מנוע מונע.

• תוכן חדש...