Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי, זה שכר יפה, אבל לא כולל שום הפרשות סוציאליות. הבחור צריך להפריש - מעבר למיסים ובט"ל גם לפנסיה, ביטוח אבדן כושר עבודה ואולי עוד ביטוחים כנדרש. הצד השני הוא דבר שהוזכר - אפשרות לנכות מההכנסות את ההוצאות הרלונטיות - מעט ועפרון, דרך מחשבים ומדפסות ועד חלק מהוצאות הרכב. בסופו של דבר השכר נטו יהיה קצת יותר נמוך מכפי שציינת, אבל עדיין מכובד, בודאי לעבודה ראשונה לאחר סיום הלימודים.

בעיה שעלולה להווצר בעתיד - אם יעבור להעסקה מלאה כשכיר - היא סגירת תיק ברשויות המס, הליך שעלול להיות מייגע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, נראה לי שרואי (רועי?) כבר ביצע את הניכויים הללו, 150 ש"ח כפול 186 שעות בחודש זה כמעט 28,000 ש"ח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
ספריאל, נראה לי שרואי (רועי?) כבר ביצע את הניכויים הללו, 150 ש"ח כפול 186 שעות בחודש זה כמעט 28,000 ש"ח.

מילא האיליטרטים שמסתובבים כאן ואוספים התראות, אבל אתה? זה רועי. אתה יודע, בנאות דשא ירביצני וכו'.

רואי זה רק אם אתה צריך את הע' בשביל לאיית "עילג".

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
רועי, זה שכר יפה, אבל לא כולל שום הפרשות סוציאליות. הבחור צריך להפריש - מעבר למיסים ובט"ל גם לפנסיה, ביטוח אבדן כושר עבודה ואולי עוד ביטוחים כנדרש. הצד השני הוא דבר שהוזכר - אפשרות לנכות מההכנסות את ההוצאות הרלונטיות - מעט ועפרון, דרך מחשבים ומדפסות ועד חלק מהוצאות הרכב. בסופו של דבר השכר נטו יהיה קצת יותר נמוך מכפי שציינת, אבל עדיין מכובד, בודאי לעבודה ראשונה לאחר סיום הלימודים.

בעיה שעלולה להווצר בעתיד - אם יעבור להעסקה מלאה כשכיר - היא סגירת תיק ברשויות המס, הליך שעלול להיות מייגע.

אני דיברתי על שכר ברוטו, לאחר ניכוי ההפרשות הסוציאליות, ימי החופש, ימי המחלה וביטוח אובדן כושר עבודה מהחשבונית עצמה. לפי מחשבוני שכר שונים, עלות המעביד של עובד ב20K לחודש היא בערך 24K (עם פנסיה וקרן השתלמות). תוסיף על זה ימי חופש (בערך 8% לשכר), ביטוחים עצמאיים ועוד איזה אובדן הטבות ערטילאי (רלוונטי במיוחד במקרה של עובד מדינה) והגעת לחשבונית של 27K לפני מע"מ. בגלל זה אני אומר שעם 150 ש"ח לשעה, ובהנחה של משרה מלאה, אין סיכוי שהוא יורד מ18K ברוטו לחודש. ואגב, אם יש לו אפשרות של שעות נוספות אז בכלל חגיגה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מילא האיליטרטים שמסתובבים כאן ואוספים התראות, אבל אתה? זה רועי. אתה יודע, בנאות דשא ירביצני וכו'.

רואי זה רק אם אתה צריך את הע' בשביל לאיית "עילג".

צ'מע, אני מכיר שני רועי ושני רואי. הרועים הם מפתח תקווה והרואים מצפון תל אביב. עשיתי לך טובה בפוסט ההוא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש כמה בעיות:

1. כמו שכבר כתבו, תוריד כ 40 עד 45% לסוציאליות (נסיעות שאתה לא מקזז אלא אם אתה קונה סוואנה, חופשה שנתית, חגים, הבראה, פנסיה, ב"ל ופיצויי פיטורים שגם הם לא מעט כסף).

2. יכולים להגיד לך מעכשיו לעכשיו שלום.

3. ההסכם שלך הוא לא גלובאלי. יכולים להיות חודשים שתעבוד 300 שעות (בלי תעריף שעות נוספות כמובן) ויהיו כאלה שתעבוד שעה. הכל לפי צרכי הארגון.

4. אתה לא מוגן ע"י ועד העובדים (לטוב ולרע).

5. מוסר התשלומים של משרדי הממשלה הוא מתחת לכל ביקורת. אשתי עובדת משרד החינוך ומעכבים לה משכורתת כבר חודשיים אחרי מועד התשלום. אצל פרילנסרים המצב יותר גרוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...